Krarusz Kft.

Glycunic Solar EX hőközlő koncentrátum és készre kevert folyadék

A Glycunic® Solar EX alacsony toxicitású propilén glikol alapú – nem mérgező, környezetbarát, biológiailag lebontható – hőközlő folyadék koncentrátum, minden napkollektoros alkalmazáshoz A Glycunic® Solar EX szerves sav inhibitor technológiát alkalmaz. Mentes mindenféle nitrittől, amintól, foszfáttól, boráttól és szilikáttól. A Glycunic® Solar EX a BS EN 12976 és BS 5918 követelményeinek megfelelő napelemes berendezésekben használható.

  • propilénglikol alapú inhibitoros hőátadó folyadék minden napelemes alkalmazáshoz
  • nem mérgező, környezetbarát, biológiailag lebontható
  • korrózióvédő inhibitorokat tartalmaz

Letöltések

Glycunic Solar EX - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 237.7 kB
Glycunic Solar EX
 
Glycunic Solar EX - műszaki adatlap

műszaki adatlap

pdf 378.3 kB
Glycunic Solar EX
 
Glycunic Solar EX - biztonsági adatlap

biztonsági adatlap

pdf 456.7 kB
Glycunic Solar EX
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Sanifor klímatisztító és fertőtlenítő folyadék
 
Sanifor klímatisztító és fertőtlenítő folyadék

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által engedélyezett Sanifor klímatisztító és fertőtlenítő folyadék aktív hatóanyagainak köszönhetően kiváló tisztító, szagtalanító és fertőtlenítő hatást biztosít. Eredményesen használható az épületgépészeti iparágon belül a klíma- és légtechnikai berendezéseknél, a központi- és split klímaberendezések beltéri egységeinek, valamint egyéb erősen szennyezett felületek tisztítására és fertőtlenítésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Glycunic renoFOR hőközlő folyadék adalék
 
Glycunic renoFOR hőközlő folyadék adalék

A Glycunic renoFOR egy újszerű AOX mentes biocid (PT6, PT11), aromástriazol, propilénglikol keveréke hűtő-fűtő folyadékok védelmére. A Glycunic renoFOR nagyon széles mikrobiológiailag aktív spektrummal rendelkező termék, amely nagyon erőteljes hatást vált ki a baktériumokkal, gombákkal és élesztőkkel szemben, amelyek elfertőzhetik a hűtőfolyadékokat. Kifejezetten hatékony lúgos pH értékű rendszerfolyadékokban, propilénglikol vivőanyag tartalma miatt alkalmas az alacsony toxicitású, vagy attól eltérő fagyálló készítmények kezelésére. Normál használathoz általában 0,3–0,5% ajánlott, a védeni kívánt terméktől és a rá ható környezeti hatásoktól függően.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Glycunic PHT SC fagyálló hőközlő folyadék fűtési rendszerekhez
 
Glycunic PHT-SC hőközlő koncentrátum és készre kevert folyadék

A Glycunic® PHT SC alacsony toxicitású propilén glikol alapú hőközlő folyadék koncentrátum. A Glycunic® PHT SC hűtőfolyadék téli-nyári folyamatos használata esetén megfelelő védelmet nyújt a rendszer túlhevülése, fagyása, korróziója ellen. Felhasználható minden fűtési rendszerben, beleértve az élelmiszerrel nem érintkező ipari hőátviteli rendszereket, valamint a másodlagos fűtő- és ventillációs rendszereket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Glycunic EHT-SC etiléngllikolos hőközlő folyadék
 
Glycunic EHT-SC hőközlő koncentrátum és készre kevert folyadék

A Glycunic® EHT-SC etilén glikol alapú fagyálló hőközlő folyadék a téli-nyári folyamatos használata esetén megfelelő védelmet nyújt a rendszer túlhevülése, fagyása, korróziója ellen. Foszfátot, nitritet nem tartalmaz. A folyadékot TILOS olyan rendszerekben használni ahol az esetleges szivárgás esetén keveredhet a használati melegvízzel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Glycunic Solar EX koncentrátum és készre kevert hőközlő folyadék Glycunic PHT SC fagyálló hőközlő folyadék fűtési rendszerekhez Glycunic EHT-SC etiléngllikolos hőközlő folyadék Glycunic renoFOR hőközlő folyadék adalék
 
Krarusz hőközlő folyadékok
4 termék

A Krarusz Kft. Nyugat-Európai színvonalú, de a hazai árszinthez igazodó, minőségi alapanyagokból készült hőközlő folyadékokkal látják el a vásárlókat. A cég kapacitása lehetővé teszi a saját termékek előállításán túl azt is, hogy bérgyártást is vállaljanak partnereik részére. Termékeiket többféle minőségi kategóriában és koncentrátumban a 0,5 literes flakontól az 1.000 literes tartályos kiszerelésig gyártják és forgalmazzák.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Napkollektorok
Napkollektorok
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Hőcserélők
Hőcserélők
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...