HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft.

AR 92 ECN WS szélálló sötétítő raffstore-ok

Az AR 92 ECN WS modellel a HELLA egy robusztus külső raffstore-t kínál szélperemezett, 0,45 mm vastag és 92 mm széles S- és Z-lamellákkal. A modell kompromisszumot nem tűrő szélállóságot kínál az ideális nap-, belátás- és hővédelem, valamint a terek optimális besötétítése mellett. A kombinált sín- és köteles vezetés mellett egy nehezékkel ellátott alsó sín, kétrugós feszítővasalat és kiegészítő szélbiztosítások szavatolják az akár 22 m/s-os szél elleni védelmet (raffstore-szélességtől függően). A szabadalmaztatott nemesacél kapcsos-hurkos zsinór (ECN) gondoskodik a pontos tokméretről, tökéletes hurokképzésről és a minimális tokmagasságról. Az AR 9 ECN WS vezethető kötélen vagy sínen, és karral vagy motorral is meghajtható.

  • optimális lamellazárás a lamellaformának köszönhetően
  • akár 22 m/s-os szél elleni védelem
  • vezethető kötélen vagy sínen, karral vagy motorral

Letöltések

AR 92 ECN WS szélálló sötétítő raffstore-ok - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 1.1 MB angol
AR 92 ECN WS szélálló sötétítő raffstore-ok
 
AR 92 ECN WS szélálló sötétítő raffstore-ok - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 637.2 kB
AR 92 ECN WS szélálló sötétítő raffstore-ok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
FM 200 homlokzati napellenzők
 
FM 200 homlokzati napellenzők

A HELLA homlokzati napellenzőkkel nagy, építészetileg tökéletesen integrált árnyékolási felületek valósíthatók meg. A homlokzati napellenzők erőssége a rugalmasságuk, amelyeket az ablakhoz való távolságban közvetlenül a homlokzatra szerelnek fel. A különböző rögzítési változatok egyszerű szerelést tesznek lehetővé, majdnem minden építkezési helyzetben. A tetszetős, kerek tokforma, valamint a számtalan színben és dizájnban elérhető anyag a modern építészet és homlokzatkialakítás igazi fénypontjaivá teszi őket - sínvezetéssel, kötélvezetéssel vagy kiesési egységgel egyaránt.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
AR 63 S ECN sötétítő raffstore AR 92 S ECN sötétítő raffstore AR 92 S ECN WS szélálló sötétítő raffstore ARO 65 sötétítő raffstore-ok
 
HELLA raffstore-ok
6 termék

A HELLA peremezett C-, S- és Z-lamellákkal ellátott raffstore-jai a kiváló megmunkálási minőséggel és a megalkuvás nélküli funkcionalitással tűnnek ki. A természetes napfény terelését és beengedését végzik, hogy biztosítsák az ideális kihasználtságot, és megelőzzék a vakító hatást. Számos okos műszaki adat teszi őket a modern épületekhez elsőnek kiválasztandó termékekké. Esztétikusan illeszkednek üveghomlokzatokba, nagy ablakfelületekbe, valamint a modern koncepciók alapján tervezett épületekbe.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA TRAV®Nische tokrendszer
 
HELLA TRAV®Nische tokrendszer

A HELLA TRAV®Nische előtétrendszere lehetővé teszi a redőnyök, raffstore-ok, zsaluziák és textil árnyékolók szigetelőburkolatokba való utólagos beépítését - például hőszigetelő-kötőrendszerekbe. A TRAV®Nische-t kívül a falra vagy a fa szerkezetre lehet felszerelni az ablaktól függetlenül. Moduláris felépítése egyedi kiigazítást tesz lehetővé a tervezett szigetelési vastagsághoz. Az alacsony mélység miatt megtakarítható a nagy kihagyás a falban és ennek ellenére a nem látható tokrendszer előnyeit kínálja.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA belső rolók
 
HELLA belső rolók

A HELLA belső rolók a modern építészet funkcionális formatervezett elemei, rugalmasak, hasznosak és szépek. A részletekig ható gondos megmunkálás, a tökéletesen kombinálható színekben kapható magas minőségű anyagok és az okos kezelés megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak a kialakítás és a kényelem területén. Semmi nem gyűrődik, az anyag tökéletesen tekeredik fel és le, manuálisan vagy elektromosan működtethető, kérésre programozható távirányítással, minden ablakformához illeszkedik. A belső rolók ferde tetőkön vagy téli kertekben is árnyékot biztosítanak és segítenek a klíma szabályozásában.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA TRAV®frame tokok
 
HELLA TRAV®frame tokok

A HELLA integrált TRAV®frame tok üregrendszere árnyékoló elemekhez való készülék nélkül, vagy a zsalus szereléshez való tartozékkal kapható. A TRAV®frame tok az alaptestből, az oldalsó bélésfalból és a lábprofilból tevődik össze, és az ablakot középen vagy belül síkban tudja megtartani. Opcionálisan kapható külső ablakpárkány alumíniumból, valamint belső ablakpárkány öntött márványból. Minden építési csatlakozófuga optimalizált, és az ablak körüli szerkezetek egyesítve vannak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...