GROHE Hungary Kft. GROHE Eurostyle fürdőszobai csaptelep

A fürdőszobának olyan helynek kell lennie, ahol minden érzékkel érezni lehet a természetet. Egy olyan hely, amely tükrözi érzékenységét és beleolvad a saját természetébe. A GROHE Eurostyle ezt az intuíciót változtatja valósággá. Az organikus formatervezés és a természetes esztétika kellemes a szemnek, és öröm a használata.

  • GROHE SilkMove ES 35 mm-es kerámia kartus, energiatakarékos
  • GROHE StarLight króm felület
  • GROHE EcoJoy gyöngyöztető 5.7 liter/perc
Letöltések

További termékek a cégtől

GROHE Atrio fürdőszobai csaptelep GROHE Allure Brilliant csaptelep GROHE Allure fürdőszobai csaptelep GROHE Grandera™ fürdőszobai csaptelep
 
GROHE fürdőszobai csaptelepek
17 termék

Manapság a fürdőszobai csaptelepek már nem csak az utolsó optimális simítást jelentik a fürdőszoba számára. Sokkal inkább egyedülálló élménnyé teszik a vízzel való érintkezést - az innovatív Grohe technológiáknak köszönhetően. A technika, funkcionalitás és design tekintetében megfogalmazott igényeket teljesítő Grohe csaptelepek a fürdőszobák részére sok megoldást kínálnak.

17 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Essence csaptelep
 
GROHE Essence fürdőszobai csaptelep

A GROHE Essence csaptelepeknek könnyed és időtlen stílusát teljes gyűjteményként tervezték. A mosdócsaptelepektől a kádtöltőig, a zuhanycsaptelepektől a bidékig, a GROHE Essence díjnyertes kialakítása megoldást kínál a fürdőszoba minden aspektusára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Eurosmart Cosmopolitan fürdőszobai csaptelep
 
GROHE Eurosmart Cosmopolitan fürdőszobai csaptelep

Az Eurosmart Cosmopolitan szándékosan elkerül minden felesleges dolgot. A kollekció ötvözi a modern esztétikát, a kiváló ergonómiát a legmagasabb funkcionalitással. A kiterjedt Eurosmart Cosmopolitan sorozat hat különböző csapteleppel büszkélkedhet, amelyek mindegyike ragyogóan kiegészíti a GROHE kerámiáit.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Concetto csaptelep
 
GROHE Concetto fürdőszobai csaptelep

A henger formai szépsége, a kör alakú elemek lágysága tökéletesen kifejezik a Concetto sorozatot. Élvezze a pontosan rajzolt vonalak, szögek és görbék harmóniáját, tökéletes ergonómiáját. A Concetto kollekció a tiszta stílus egyedi kifejezése.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GROHE Essence konyhai csaptelep
 
GROHE Essence konyhai csaptelep

Tiszta és egyszerű formák jellemzik az Essence mosogató-csaptelepet – semmi felesleges cicoma, csak modern design. Az egyenes oszlop a derékszögben elhelyezkedő kifolyócsővel és a pregnáns fogantyú minimális formanyelvet beszélnek – ideális az elegáns és egyenes vonalak struktúrájából álló konyhákba, amelyekben a legmodernebb anyagok kerülnek felhasználásra. Az Essence két különböző – króm és Supersteel – felülettel kapható és a GROHE SilkMove® technológiának köszönhetően nagy kényelmet fog Önnek biztosítani.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...