Gewiss Hungária Kft.

Chorus antibakteriális szerelvények

Az antibakteriális technopolimerből készült, fehér, fényes bevonatú Chorus moduláris eszközök és keretek sorozata kifejezetten kórházakba, idősek számára fenntartott építményekbe, iskolákba és minden olyan helyre, ahol a tisztaság és a higiénia elengedhetetlen. Az ezüstionok hozzáadására épülő antibakteriális kezelés hatékonysága 24 órán belül 99%-kal képes csökkenteni a baktériumok szaporodását, és az ISO 22196 (MRSA és Escherichia coli törzsek) szerint tesztelték minősített laboratóriumokban.

Letöltések

Chorus antibakteriális szerelvények - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 7.8 MB
Chorus antibakteriális szerelvények
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
ESALITE HB sorozatú ipari LED világítótest
 
ESALITE HB sorozatú ipari csarnokvilágító lámpatest

Az ESALITE, ipari világítótestek új, LED fényforrással rendelkező tagja. A magas csarnokvilágító lámpatestek alapvető jellemzője a hosszú távú megbízhatóság és kiemelkedő teljesítmény kültéri és beltéri alkalmazás esetén egyaránt. Az ésszerű formavilág és a számos felhasználási lehetőség ideális világítási megoldássá teszi akár fényvetőként vagy oszlopra szerelve is. A kiváló teljesítmény a kiemelkedő tulajdonságok kombinációja révén az ESALITE a technológia és a kivitelezés tökéletes keveréke, még a legextrémebb alkalmazásokhoz is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ELIA FL sorozatú LED fényvető
 
ELIA FL sorozatú LED fényvető

Az ELIA FL fényvető az egyik legjobb megoldás az építészeti világításhoz, bel- és kültéren egyaránt. 3 fajta optikával ellátott, DALI vezérelhető kialakítás és 4 teljesítmény típus jellemzi (50-100-150-200W). Képes ötvözni a minőségi megvilágítást, az energiatakarékosságot és az alacsony karbantartási igényt, 5 év garanciával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ELIA CL sorozatú burás LED lámpatest mennyezetre ROAD[5] sorozatú utcai közvilágítási LED lámpatestek SMART[3] PLUS sorozatú vízmentes LED világítótest STADIUM PRO sorozatú nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvető sportlétesítményekhez
 
Gewiss világítástechnika
26 termék

A Gewiss világítási rendszerek alkalmasak minden helyiségbe, területre, és helyszínre egyaránt. A korszerű LED technológiával működő termékeket is magukban foglaló megoldások eleget tesznek az ipari és kereskedelmi szektorok, a sportlétesítmények és a vészhelyzeti világítási feladatok követelményeinek is.

26 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gewiss redőny aktuátorok
 
Gewiss redőny aktuátorok

A GW90856 redőny működtető aktuátor két különálló motorcsoport vezérlésére szolgál, amelyek mindegyike legfeljebb két 230 V-os váltóáramú motorral rendelkezik. A GW90857 redőnyműködtető aktuátor 4 független kimenettel rendelkezik négy különálló 230 V-os váltóáramú motor irányításához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gewiss KNX vezérlőeszközök Gewiss mozgásérzékelők Gewiss időjárás érzékelők Gewiss aktuátorok általános terhelésre
 
Gewiss okosotthon megoldások
10 termék

A Gewiss úttörő megoldásokat kínál a minden igényt kielégítő intelligens otthon- és épületvezérlés területén. Termékeinek széles köre magában foglalja a legfőbb nemzetközi szabványoknak megfelelő szerelvény rendszereit, és a számos innovatív technológiát felvonultató Otthon & Épületautomatizálási rendszert egyaránt (vezeték nélküli technológia és KNX rendszer). Így képes az épület/rendszer teljesítményének növelésére, az energiamegtakarításra, kényelmessé és biztonságossá téve azt. A rendszer vezérlése mind helyileg, mind pedig távolról is megoldható Interneten keresztül. Az elemek külseje, anyagai és vonalvezetése igényes formatervezési megoldásokat kínálnak minden alkalmazáshoz.

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...