Fagor Fagor mosogatógépek

A Fagor újgenerációs mosogatógépei egy forradalmian új, innovatív ötletnek köszönhetően jöttek létre: a legjobb tulajdonságokat és lehetőségeket egyetlen gépcsaládban egyesíti. Két szempontot vesznek figyelembe, egyrészt a termékek hatékonyak és környezetbarátok legyenek, másrészt a használatuk, tisztíthatóságuk és karbantartásuk egyszerűbb.

Termékcsalád tagjai

Fagor mosogatógépek - E-VO széria
 
Fagor mosogatógépek - E-VO széria

Az EVO egyedülálló ötleten alapul: azonos burkolat, ami mindhárom mosogatógépcsalád - EVO ADVANCE, EVO CONCEPT+ és EVO CONCEPT - számára előnyös. A három különböző kapacitás a vásárlók sokrétű igényét elégíti ki (pl. éttermek, bárok, kávézók, kocsmák, iskolák, hotelek, stb.).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fagor alagutas mosogatógépek
 
Fagor alagutas mosogatógépek

Sokszor szükség van nagyteljesítményű mosogatógépek elhelyezésére korlátozott méretű helyiségekben. A Fagor kompakt és modulos rendszerű alagutas mosogatógépei elektromos és gázüzemű kivitelben is elérhetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fagor szalagos mosogatógépek
 
Fagor szalagos mosogatógépek

Sokszor szükség van nagyteljesítményű mosogatógépek elhelyezésére korlátozott méretű helyiségekben. A Fagor kompakt és modulos rendszerű szalagos mosogatógépei elektromos és gázüzemű kivitelben is elérhetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...