ShawContract

ShawContract modul szőnyegpadlók

A ShawContract padlószőnyegek alkalmasak irodai, szállodai használatra, valamint sportlétesítményekben való alkalmazásra is. A termékeket úgy tervezik, hogy ne csak szépek, hanem ugyanannyira fenntarthatók is legyenek. A forrásokkal felelősen bánnak, tartós és biztonságos anyagokat használnak és a teljes termék- életciklust szem előtt tartják.

Termékcsalád tagjai

ShawContract Simply by Nature modul szőnyegpadló - Arrange
 
ShawContract Simply by Nature modul szőnyegpadló

A természet csodája ihlette a ShawContract szőnyegkollekcióját, a Simply by Nature-t. A szőnyegcsalád organikus mintákat és lágy textúrát varázsol a beltérbe. A padlószőnyeg rugalmassága több lehetőséget kínál a kísérletezésre, miközben megőrzi a tér természetes megjelenését. A modulszőnyeg bármilyen konfigurációban telepíthető, lehetővé téve a könnyű telepítést és az egyszerű cserét, ha szükséges. A modulszőnyeg lapok kialakításának köszönhetően egységes és kiegyensúlyozott megjelenést biztosít, függetlenül attól, hogy egyetlen stílust használunk vagy keverjük a mintákat és a színeket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ShawContract Auxiliary modul szőnyegpadló - Feature
 
ShawContract Auxiliary modul szőnyegpadló

Az évszakok egymásba hajló színei, a hullámok áramlása a partra - pár példa azokra a természetben előforduló átmenetekre, amelyek a szőnyegkollekciót ihlették. Az Auxiliary-vel attraktív színátmeneteket képezhetünk, legyen szó bármekkora térről.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...