PondGard

Firestone PondGard EPDM tófólia

A Firestone PondGard EPDM gumi tófólia egy magas minőségű EPDM szintetikus gumiból készült vízhatlan tófólia, amelyet arra terveztek, hogy kiállja az idő próbáját. Az UV-sugárzással, hőterheléssel, oxidációval és faggyal szembeni kiváló ellenállásának köszönhetően a Firestone PondGard EPDM gumi tófólia hosszú éveken át megőrzi fizikai tulajdonságait akkor is, ha ki van téve az időjárás viszontagságainak. A 40 évvel ezelőtt beépített projektek ma is működőképesek, így élő bizonyosságát adják ennek a tartósságnak.

  • gyorsan és könnyen beépíthető: nagy leplek (egészen 930 m²-ig)
  • rugalmas (300%), környezetbarát és tartós (UV álló)
  • kémiailag inert: nem bocsát ki szennyező anyagokat, így teljesen biztonságos a vízinövények és -állatok számára

Letöltések

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
Firestone GeoGard EPDM gumi alapú geomembrán
 
Firestone GeoGard EPDM geomembrán

A Firestone GeoGard EPDM egy gumi alapú geomembrán, ami tartós, megbízható és hatékony tárolást biztosít. Az EPDM egy magas minőségű terpolimer, amely kivételes tulajdonságokkal ruházza fel a Firestone GeoGard EPDM-et. Felhasználási területei: esővíztározó, szennyvíztározó, ülepítő, műhótározó, hulladéklerakó fedése.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Firestone GeoGard EPDM gumi alapú geomembrán Firestone GeoSmart EPDM geomembrán
 
Firestone geomembránok
2 termék

A Firestone EPDM gumi alapú geomembránok tartós, megbízható és hatékony megoldást kínálnak a környezetvédelem, a mezőgazdaság és az ipar területén, valamint hozzájárulnak egy fenntartható környezet kialakításához.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Firestone RubberCover EPDM gumilemez
 
Firestone RubberCover EPDM lakossági lapostető szigetelő rendszer

A Firestone RubberCover egy kiváló rendszer lakóépületek lapostetőjének szigetelésére. Összetételének köszönhetően az EPDM lapostető szigetelő lemezek páratlan ellenállást mutatnak az ózonnal, az UV sugárzással és a szélsőséges hőmérsékletekkel szemben. Mivel a lemez nem tartalmaz lágyítót vagy égésgátlót, ezért stabil és változatlan marad az idő múlásával. Tanulmányok bizonyítják, hogy a lemez várható élettartama meghaladja az 50 évet. Könnyen beépíthető nyilt láng használata nélkül. Ezért vált a RubberCover a piacon megtalálható egyik legtartósabb és leginkább fenntartható tetőszigetelő rendszerré. Mivel számos aljzattal kompatibilis, tetőfelújításokhoz és új építésű projektekhez egyaránt tökéletes. Alkalmas zöldtetők kialakítására, és esővíz gyűjtésére is felhasználható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Firestone Resista AK - PIR hőszigetelő tábla
 
Firestone Resista AK - PIR hőszigetelő tábla lapostetőkhöz

A Firestone RESISTA AK egy nagyteljesítményű PIR (poliizocianuráthab) hőszigetelő tábla, mindkét oldalon gázzáró, többrétegű alumínium-kraft (AK) kasírozással. A RESISTA AK PIR hőszigetelés beépíthető fa, beton és fém födémszerkezetű tetőkre, valamint új és felújításra váró épületekre a tető meredekségétől függetlenül. A Firestone PIR hőszigetelés beépítésekor egyenletes, valamint lejtésképző felületű táblákat is használhatunk.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Firestone PondEasy EPDM tófólia
 
Firestone PondEasy EPDM tófólia

A Firestone PondEasy tófólia egy vízhatlan (EPDM) gumi szigetelőfólia, amely kimagasló teljesítményt nyújt a vízi létesítmények, mint például halastavak vagy dísztavak vízszigetelésében. Egyesíti a tartósságot a könnyű beépítéssel, és megfelelő a vízinövények és -állatok számára.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Díszkutak, ivókutak, kerti tavak
Díszkutak, ivókutak, kerti tavak
Térburkolatok, útszegélyek
Térburkolatok, útszegélyek
Kültéri lámpatestek
Kültéri lámpatestek
Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás
Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...