Asztalilámpák és állólámpák

Tracon LED asztali világítótestek
 
Tracon LED asztali világítótestek

A LAL4W asztali lámpatest család tagjai között megtalálható az egyszerű asztali lámpatest (LAL4W), lámpatest dátum / idő / hőmérséklet kijelzővel, beállítható ébresztéssel (LALD4W), valamint a beépített Bluetooth hangszóróval (LALB4W) ellátott lámpatest is annak érdekében, hogy minden felhasználó megtalálhassa az igényeinek megfelelő asztali lámpát.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az asztali- és állólámpák könnyen mozgatható, bútorjellegű világítótestek. Elektromos hálózathoz csatlakoztatva, önálló áramforrással vagy akár vezeték nélkül is működtethetők. Az asztali lámpák alacsony, helyi világító eszközök, melyek mesterséges megvilágításként közvetlen (direkt) és egyenletes fényt adnak. Ott, ahol a látási igény különlegesen nagy vagy igen nagy (például irodai rajzoló munka, precíziós szerelőmunka esetén, illetve laboratóriumokban), vagy csak általában nagy (mint például irodai munkánál, olvasáshoz, kézimunkázáshoz), ott koncentrált fényt érdemes alkalmazni, olyat, ahol a világítótestből a fény teljes egészében lefele, a megvilágítandó felületre irányul.

Az állólámpákkal közvetlen (direkt) és/vagy közvetett (indirekt) megvilágítás érhető el. A rugalmas karra szerelt kis lámpával is ellátott mennyezetvilágító állólámpák, egyszerre teszik lehetővé a hangulatvilágítást és olvasást. Mind az asztali, mind az állólámpák alkalmasak kiegészítő világításként dekorációs és éjjeli világításra. A hangulatvilágítás színes üveggel (Tiffany lámpa), vagy a fényáteresztő színes lámpaernyővel fokozható. A tájékozódást a sötétben az éjjeli lámpák segítik. A fényerő szabályozóval ellátott olvasólámpák éjjeli lámpáként is használhatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...