Füst- és tűzjelző és oltásvezérlő központok

 
Integral IP tűzjelző központok
3 termék

A Schrack Seconet automatikus tűzjelző rendszerei a legkorszerűbb technológiát képviselik. Átlátható elrendezés és logikus műveletsorok biztosítják a szükséges áttekintést a nehéz helyzetekben. A tűzjelző központok mindenféle rendszermérethez, és minden kiépítéshez alkalmasak. Az összes eszköz kompatibilis egymással, ugyanazzal a szoftverrel és üzembe helyezési eszközökkel működik.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Siemens oltásvezérlő központok
3 termék

Autonóm tűzjelző- és oltásvezérlő központok beépített gázzal oltó rendszerek vezérléséhez. A központ család alkalmas az egy zónás oltószektoroktól egészen 16 multi-szektoros oltó rendszerekig, akár 19" rack szekrénybe szerelten is. Beépített be- és kimeneteiknek köszönhetően illeszthetők a meglévő tűzjelző rendszerhez, valamint egyéb külső rendszerekhez is.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Schrack Seconet oltásvezérlő központok
3 termék

Megbízható oltásvezérlő központok egy- vagy többzónás oltásvezérlő rendszerekhez. Az Integral oltásvezérlő központok alkalmasak különböző automatikus tűzoltórendszerekhez, mint CO² oltóberendezések vagy argonnal oltó berendezések. A felhasználóbarát kezelőfelület folyamatosan fejlődik.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A füst- és tűzjelző és oltásvezérlő központok tűz esetén a riasztásban és a tűzvédelmi berendezések vezérlésben, illetve azok energiaellátásában játszanak szerepet. Fogadják a hozzájuk kapcsolt érzékelők jeleit, melyek alapján megállapítják, majd hallhatóan és láthatóan jelzik a tűzriasztási állapotot és a tűz helyét, valamint az esetleges elektromos meghibásodásokra is felhívják a figyelmet. A riasztást a hangjelző és fényjelző berendezések felé továbbítják. Az vezérlőegységet és késleltető egységet tartalmazó központok a tűzvédelmi berendezéseket irányítják, vagyis az oltóberendezéseket illetve a hőelvezetést és füstelvezetést végző berendezéseket kapcsolják. A tűzvédelmi vezérlő központok külső kezelőmezővel és kijelzővel, járulékos illesztőkártyákkal, programozható kivitelben, tűzriasztásra vonatkozó információk tárolására alkalmas beépített memóriával is készülnek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...