Audio és video kaputelefonok, csengők

Tracon vezeték nélküli csengők
 
Tracon vezeték nélküli csengők

Különféle nyomógomb-vevőegység összeállítások, melyek segítségével az emeletes házakba két vevős, a több bejárattal rendelkező otthonokba két nyomógombos készletek érhetők el, de az egyes egységek külön is összepárosíthatók. A piezós nyomógomb különlegessége, hogy elemet nem igényel, a gomb nyomása generálja a jelátvitelhez szükséges energiát. A csengők hatótávolsága 100 m, IP44-es védettséggel rendelkeznek, így kertes házakban is remekül alkalmazhatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BTicino kaputelefon rendszer - alap készlet BTicino kaputelefon rendszer - bővíthető készlet Két vezetékes BUS-os BTicino kaputelefon rendszer D45 videó kaputelefon rendszer
 
BTicino kaputelefonok
4 termék

A Legrand Csoport specialista az audió és videó kaputelefonok terén. Világvezetőként a kaputelefon piacon termékek és rendszerek széles választékát kínálja, melyek kényelmet és biztonságot nyújtanak családi- vagy ikerházaktól, sorházakon, kis és közepes társasházakon keresztül egészen nagyobb lakóépületekig. A BTicino audió, videó kaputelefon rendszerek két vezetékes, digitális és analóg változatban, valamint a házi CCTV rendszerek két vezetékes és digitális változatban kaphatók.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kaputelefon rendszerek a lakóépületek analóg vagy digitális, ellenőrző és beengedő rendszerei, melyek a személy- és vagyonbiztonságot és a kommunikációt szolgálják. Az ingatlanok bejáratánál elhelyezett süllyesztett kaputáblákon vagy a falon kívüli kaputáblákon lehet az adott ingatlanba jelezni, a beltéri egységgel pedig az érkező személy ellenőrizhető és a kapu nyitható. Az audió lakáskészülékekkel a telekommunikáció, míg a fekete-fehér vagy színes videó beltéri egységekkel a vizuális kommunikáció is megvalósulhat. A kaputelefon rendszerek kombinálhatók és a megfigyelő rendszerekkel összekapcsolhatók. A lakáskészülékek kézibeszélővel vagy anélkül készülnek, a videó egységek használatához monitor tartozik. Az interkom funkcióval rendelkező készülékek között bármely irányból hívás kezdeményezhető, és a beszélgetésen kívül, amennyiben a rendszer kamera szettel is ellátott, az utcai front is bármikor megfigyelhető.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...