Padlófűtési szerelvények, osztó-gyűjtők

 
IMI Heimeier padlófűtési szerelvények, osztók-gyűjtők
8 termék

Dynacon osztó-gyűjtő és Multibox AFC padlófűtési szerelvény.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
HERZ padlófűtési rendszerek

Csövek, osztó-gyűjtők padlófűtéshez, alkatrészek, osztó-gyűjtő szekrények, felületi rendszerek, fűtő/hűtő panelek, kompakt osztó-gyűjtők, présfittingek, rögzítőtüskés rendszer, présszerszámok, szabályozó rendszerek, szorítógyűrű, tartozékok és rögzítőelemek, kiegészítő tartozékok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
KE KELIT osztó-gyűjtők

KELOX PROtec FB nemesacél osztó-gyűjtő, négyszögletes osztótesttel a nagyobb átfolyás érdekében (KMP590E). KELOX FB osztó-gyűjtő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A padlófűtési szerelvények a padlófűtési rendszerek megfelelő működését biztosítják. Az osztó-gyűjtő berendezések feladata a megfelelő hőmérsékletű fűtővíz keveréssel történő előállítása. Az elosztó állomások előremenő termosztátszelepekkel és visszatérő elosztó átfolyásjelző szabályozóbetétekkel, valamint légtelenítésre és leeresztésre alkalmas tömlő csatlakozásokkal rendelkeznek. A különböző hosszúságú fűtési körök hidraulikus beszabályozására a visszatérő osztótestbe épített áramlásmérők alkalmasak. A fűtési körök osztó szelepei a beállítási pozíciót és a körök bekötési sorrendjét is mutathatják. A padlófűtési szerelvények anyaga réz, nikkelezett acél, horganyzott acél és műanyag. A falra szerelt vagy falba épített osztó-gyűjtők szorítócsavaros csatlakozással készülnek. Padlófűtési rendszereken kívül radiátoros fűtés és falfűtés esetében is alkalmazzák.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...