Közösségi mosdók, ivókutak, kiöntők

 
Teka rozsdamentes acél szaniter rendszerek
7 termék

Rozsdamentes acél WC-k, vizeldék, mosdók, csoportos mosdók, ivókutak, háztartási mosogatók és fali kiöntők, zuhanytálcák, csapok és öblítőszelepek, kiegészítők.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Aqua 3000 Open vízmenedzsment rendszer

Aqua 3000 Open vízmenedzsment rendszer lehetővé teszi intézményes épületek vízmenedzsmentjének konfigurálását és vezérlését. Már a csaptelepek szintjén gondoskodik a víz automatikus vezérlésének sokrétű lehetőségeiről, mint például a termikus fertőtlenítés és a csúcsterhelés optimalizálása. Kitűnő megoldást kínál a higiénia és a gazdaságosság területén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Geberit víztakarékos szerelvények

A közforgalmú vizesblokkoknak számos komoly követelménynek kell megfelelniük, kezdve a higiéniától és az egyszerű karbantartástól a mindennapos használat biztonságán át a vandalizmus elleni védelemig. A gazdaságossági megfontolások kulcsszerepet játszanak a beszerelés és a napi használat során. A Geberit lehetővé teszi olyan megoldások tervezését és beszerelését, melyek esztétikai és működési szempontból is a különböző közforgalmú vizesblokkok igényeihez igazíthatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
KOLO kiöntők

A Boston falra szerelt, krómozott ráccsal ellátott kiöntők kompakt méreteiknek köszönhetően hozzájárulnak a takarítóhelyiségek térigényének csökkentéséhez és biztosítják az egyszerű karbantartást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Ivókutak

Falra szerelhető és lábonálló rozsdamentes ivókutak és gyermekivókutak többféle kivitelben: időzített nyomógombos és egyszerű fejjel, és/vagy pohártöltővel, padlóba süllyeszthető lábkapcsolóval valamint mosdóra és falra szerelhető porcelán és rozsdamentes ivókútfejek, kifolyócsonkok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Zerica ivókutak

Horganyzott és rozsdamentes acél kivitelben is elérhetőek. Szabadalmaztatott HPDC (High Performance DirectChill, vagyis nagyteljesítményű közvetlen hűtés) technológiával rendelkeznek, amellyel folyamatosan, akadály nélkül, környezetbarát módon elérhető a friss, hűvös ivóvíz. Az üzembe helyezés után 3 perccel már hűtött vizet fogyaszthatunk.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Franke mosóteknők és kiöntők
2 termék

Nemesacél és minerálgránit mosóteknők, nemesacél kiöntők.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
NOFER INOX közösségi mosdók

WC-k, egyedi és sorvizeldék, mosdók, mosdóvályúk, zuhanytálcák, ivókutak, falikutak közösségi helyekre rozsdamentes acélból.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Franke mosdók és mosdóhelyek
3 termék

Mosdóhely modulok, nemesacél mosdóhelyek, minerálgránit mosdóhelyek. Nemesacél mosdóteknők, kiöntők, minerálgránit mosóteknők. Szerelőelemek mosdóberendezésekhez.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Franke zuhanyszerelvények

Hidraulikus vezérlésű szerelvények, emelőkaros csaptelepek, elektronikus szerelvények érintő szenzorral külön vezérlőként. Hálózatképes elektromos szerelvények Piezo-gombbal, hálózatképes elektromos szerelvények Opto-érintkezővel. Érmés jeladók fizetős vízvételezéshez. Állózuhanyok, sorzuhany berendezések. Termosztátos keverőberendezések, zuhanytálcák. Zuhanyfejek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Franke vandálbiztos szaniterek

Mosdóasztalok, piszoárok, guggoló WC-k, WC-csészék, WC-mosdóasztal kombinációk, tartozékok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Mosdópultok

Akril, műgyanta, porcelán, öntött márvány és rozsdamentes mosdópultok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Geberit Publica szanitercsalád

A falra rögzíthető, krómozott ráccsal ellátott kiöntők kompakt méreteiknek köszönhetően hozzájárulnak a takarítóhelyiségek térigényének csökkentéséhez és biztosítják az egyszerű karbantartást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Léteznek olyan termékcsaládok, melyek célja felölelni a közösségi mosdók felszereléséhez szükséges összes vagy minél több berendezést, lehet az mosdó, sormosdó, WC kagyló, guggoló WC, piszoár, szappanadagoló, papíradagoló, WC-papírtartó, hulladéktároló, WC-kefe, kézszárító, sőt akár zuhanytálca, fogas, polc, pelenkázó, piszoár elválasztó is. Mivel a közösségi mosdók intenzív igénybevételnek vannak kitéve, a berendezés többsége vandálbiztos kivitelű, anyaguk rozsdamentes acél, és könnyen tisztíthatók. Az ivókutak és kiöntők önálló termékekként is megjelennek, beépítésük helyileg nem csak közösségi illetve nyilvános mosdókhoz kötött. Az ivókutak leginkább rozsdamentes acélból készülnek. Beltérben bevásárló központokban, iskolákban, kórházakban, bentlakásokban teszik lehetővé az ivóvíz vételezését. Léteznek falra szerelhető vagy lábon álló kivitelben, nyomógombos, infraérzékelős vagy keverőcsapos ivókútfejjel. A fali kiöntők alacsonyabb felszerelési magasságuk, és mélyebb kialakításuk révén lehetővé teszik, hogy könnyebben hozzáférhetők legyenek nagyobb vízvételező eszköz, például vödör részére. Legtöbbször takarítóhelyiségben szerelik fel, de fali kiöntőre szükség lehet nagykonyhákban és háztartásokban is használt víz kiöntésére vagy kerti szerszámok, szennyezett tárgyak tisztítására, lemosására.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...