proidea.hu online termékinformációs katalógus

EPS-Connect Kft.

 
Székhely: H-1119 Budapest, Andor u. 21./C
Mobil: +36 20 249 1583
E-mail:
Web: www.eps-connect.com
Web: https://vedditt.com/
 
Ecsedi Péter
ügyvezető igazgató +36 30 343 6400
   
   
   
 

A EPS-Connect Kft. biztonságtechnikai és strukturált hálózati rendszerek forgalmazásával és gyártásával foglalkozik, ami az alábbiakat foglalja magába: beléptető rendszerek, megfigyelő rendszerek, kaputelefon rendszerek és strukturált hálózat (internethálózat kiépítése). Magas minőségű strukturált hálózati kábeleket gyártanak eLan márkanév alatta, melyekre 25 év rendszergaranciát biztosítanak, továbbá a kínálatban megtalálhatóak wifi adapterek és elektromos autótöltők is. A termékpalettájukat folyamatosan bővítik. A kivitelezés során a teljes folyamatot professzionálisan végezik, 25 szakképzett kollégával, a felméréstől kezdődően a tervezésen át az átadásig viszik végig a projekteket. Saját webáruházzal rendelkeznek, így egyszerűen vásárolhatnak tőlük, mind cégként, de akár magánszemélyként is. Projektek esetében egyedi árakat biztosítanak.

Márkanevek: EVBox, GateSet, eLan, Comfast, Ubitron
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
Termékcsalád  Ubitron videó megfigyelő rendszerek

Az Ubitron egy információkezelési és biztonsági platform (más néven Information OS), amely felhatalmazza a felhasználókat, védi a védett információkat, egyszerűsíti az információkezelést és drasztikusan csökkenti az informatikai költségeket. Az Ubitron egyszerűen, maximális biztonsággal teszi lehetővé az információk kezelését, nem kell biztonsági szakértőnek lennie. Az alkalmazások nem tudnak másolni az ügyfelekre vonatkozó információkat, ezáltal biztonságban vannak az adatok. Az Ubitron csökkenti a szállítói bekapcsolódást is azáltal, hogy minden információhoz hozzáférést biztosít alkalmazás nélkül, és bármilyen alkalmazásnak lehetővé teszi az információk kezelését. Az Ubitron hosszú távú küldetése az emberiség információs infrastruktúrájává válni, hasonlóan ahhoz, ahogyan az Internet (TCP / IP) vált az emberiség kommunikációs infrastruktúrájává.

Hír
Az elektromos autótöltők térhódítása
2019.09.02    
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Kulcsszavak:  EPS-Connect  EVBox  elektromos  autó  töltő  GateSet  gyorskapu  beléptető  rendszer  eLan  strukturált  hálózatok  videó  megfigyelők