Munkaállványok, védőállványok

Frissült
 
PERI UP Easy homlokzati állványrendszer

A PERI UP Easy egy egyszerűen és gyorsan szerelhető homlokzati állványrendszer. Az egyik legkönnyebb acél homlokzati állványrendszer a piacon. Rendkívül biztonságos, mert az Easy kerettel együtt a következő szint védőkorlátjának előszerelése segédelemek nélkül, az alsó, biztonságos munkaszintről történik. A kereteken lévő rozetták segítségével a PERI UP Flex moduláris állványrendszer elemeivel kombinálható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
KLK 230 kúszóállvány

A KLK 230-as kúszóállvány kúszókonzolokból, faltámaszokból, állványborításból és korlátokból áll össze. A konzolok alul meghosszabbíthatók, mellyel kísérőállvány alakítható ki. Az állvány és falzsaluzat együttes felhasználásával kúszó- és gátzsalu is kialakítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
MEVA munkaállványok

A munkaállványok alkalmazhatóak kőműves munkálatokhoz, betonozó állványként, valamint függőleges vasbeton műtárgyak zsaluzásához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
PERI munkaállványok, védőállványok, lépcsőtornyok
6 termék

FB munkaállvány, PERI UP Flex vasszerelő állvány, időjárás elleni védőtető, lépcsőtorony, munkaszintek, acél lépcső.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Doka munka- és védőállványok
1 termék

A Doka készre szerelt munka- és védőállványaival mindig biztonságban van az építkezésen. A gyors, minden fázisban racionális munkával költséget takaríthat meg, így még gazdaságosabb az építkezés.

1 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az egyszerűen és gyorsan szerelhető munkaállványok és védőállványok az építkezések munkaterületeit biztosítják. Előregyártott munkaállványok a bakállványok, amelyek alátámasztó bakokra fektetett állványpallókból állnak. Állványmérettől függően lehetnek kisbakok, nagybakok vagy állítható magasságú fémbakok. Főként kis magasságban történő zsaluzatok szereléséhez, falazáshoz és belső vakoláshoz használják. A magasabb munkaszintek eléréséhez létraállványok, fémállványok, függőállványok és mozgatható állványok alkalmazása szükséges.

A talpas létraállványok 4 m magasságig változtatható munkaszinttel segítik a magas helyen végzendő munkát. A létraállványok 4-6 m-es tartóelemei az állványlétrák. Az építmény mellé állított létraállványok a kívánt szélességtől függően lehetnek egy- vagy kétsorosak, védőkorláttal, lábdeszkával és feljárólétrával ellátva. Homlokzati fémállványok a tárcsás csőállványok, a keretes állványzatok és a gurulós állványok. A kerekeken, görgőkön vízszintes irányban mozgatható acél vagy alumínium mobil állványok szükség szerint a kívánt magasságba daruval emelhetők fel. A függőállványok esetében a tetőn megfelelően elhelyezett függesztőműről, tartó kötélzeten leeresztett korlátos személytartó munkahídról történik a munkavégzés.

A zsaluzási munkaszinteket a zsaluzat vagy állvány mellett felállított egykarú vagy kétkarú, lépcsőfeljárókból, lépcsőkorlátokból és podeszt lemezekből álló lépcsőtornyokon keresztül lehet megközelíteni. Az állványtornyok nagy magasságban végzett építési és zsaluzási munkák alátámasztó állványrendszerei. A kidugó állványok a szerkezetépítés folyamán a zsaluegységek daruval történő áthelyezését segítik. Elemei a teherhordó konzolgerendák, az épületszerkezethez rögzített lehorgonyzó szerkezetek, valamint a homlokzat síkja elé kinyúló, védőkorláttal biztosított munkaszintek. A liftaknák falzsaluzatának fogadására, a betonfalhoz rögzített fogadószerkezetre vagy falnyílásba ültetett aknaállványok alkalmasak.

A biztonságos munkavégzés érdekében a leesés elleni védőkorlát (mellkorlát, lábkorlát, középkorlát), zsaluzatra helyezhető védőállvány és felfogó állvány használata kötelező.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...