Stopray lágybevonatos síküveg Sunergy hő- és napvédő síküveg Stopray Ultra üveg Stopray Smart üveg
 
Multifunkciós síküveg
4 termék

Nap- és hővédő bevonatos üvegek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stopsol reflexiós síküveg
 
Stopsol reflexiós síküveg

Napvédő, keménybevonatos reflexiós síküveg. Köszönhetően az anyagában színezett üvegek széles színválasztékának és a háromféle bevonattípusnak, a Stopsol család több, mint 10 féle esztétikai megoldást kínál. Az üveg végső megjelenése függ az alapszíntől (clear, szürke, bronz, zöld, PrivaBlue, Dark Blue), a bevonat típusától (Classic, Supersilver, Silverlight) és a bevonat pozíciójától. Edzhető, hajlítható, laminálható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Planibel Low-E Anti-Fog üveg Planibel G keménybevonatos Low-E üveg Planibel G Fast keménybevonatos edzhető Low-E üveg iplus 1.0 lágybevonatos Low-e üveg
 
Planibel Low-E síküveg
9 termék

Alacsony emissziójú síküveg, lágy- és keménybevonatos változat, edzhető- és nem edzhető típusok.

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Clear víztiszta üveg Planibel Clearsight anti-reflexiós üveg Planibel Clearvision csökkentett vastartalmú üveg Linea Azzurra vastag, kékes csillogású float üveg
 
Planibel Clear színtelen float üveg
4 termék

Színtelen float üveg, számtalan feldolgozási és felhasználási lehetőség.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Stratobel ragasztott biztonsági üveg Stratobel Colour színes laminált üveg Stratobel Strong laminált üveg Stratophone hanggátló fóliás biztonsági üveg
 
Laminált biztonsági üveg
5 termék

Kettő, vagy több réteg üveg, egy vagy több réteg fóliával laminálva; kombinálható az AGC termékskálájának szinte minden tagjával, így a biztonságon túl, napvédelmet, hővédelmet, esztétikus megjelenést kapunk.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Planibel színezett float üveg
 
Planibel színezett float üveg

Anyagában színezett float üveg – zöld, bronz, szürke, azur, privablue, sötétkék (darkblue), sötétszürke (dark grey); számtalan feldolgozási és felhasználási lehetőség.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rákosy Glass fűthető üvegek
 
Rákosy Glass fűthető üvegek

Szabályozható hőmérsékletű, elektromosan fűthető üvegek, üvegfalak, üvegradiátorok. Ablaküvegként kiegészítő fűtésként szolgálnak és a komfortérzetet javítják, radiátorként pedig alkalmasak a helyiség önálló fűtésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Halio okos üveg
 
Halio okos üveg

A Halio az első okos elszíneződési technológiával készült termék, amelyet valóban nem lehet megkülönböztetni a hagyományos transzparens üvegtől. Egységes elsötétülése és valós idejű reagálása révén a Halio az építészek és a tervezők számára egy sokoldalú terméket kínál, amely használatával pompásabb belső tereket és külső megjelenést lehet létrehozni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A síküvegek vagy float üvegek úgynevezett „úsztatott” üveggyártási módszerrel készülnek. A folyamat során a forró üveget olvasztott ónon úsztatják, így rendkívül precíz felszín, sima felület és tökéletesebb optikai, torzításmentes, rugalmas adottságú üveg jön létre. Az üveglap vastagsága a szilárduló üvegszalag húzásának sebességével változik, mely 2-19 mm (alkalmazásuktól függően), ennél vastagabb az építőiparban nem jellemző. Felhasználása alapvetően olyan felületeknél jellemző, ahol a térelválasztás, a fényátbocsátás, átláthatóság fontos, úgymint: nyílászárók, üveg elválasztó vagy határoló szerkezetek, homlokzatépítés, előtetők, üvegfalak. Az átlátszó, víztiszta síküvegek főbb típusai: hőszigetelő (Low-E bevonatos), edzett, biztonsági ragasztott, fóliázott, tükröződő (reflexiós), optiwhite (nagy tisztaságú, optikailag teljesen átlátszó, zöld árnyalat nélküli). Tükröződő üvegek a fényvisszaverő hatása csak addig tartható fenn, míg a kültéren világosabb van, mint beltérben. A fólia befolyásolhatja az üvegfelületek fényáteresztését, infrasugárzást visszatartó hatásával a helyiség felmelegedését, a szerkezet hőszigetelését.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...