Multifunkciós síküveg
4 termék

Nap- és hővédő bevonatos üvegek.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Planibel Low-E síküveg
9 termék

Alacsony emissziójú síküveg, lágy- és keménybevonatos változat, edzhető- és nem edzhető típusok.

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Planibel Clear színtelen float üveg
4 termék

Színtelen float üveg, számtalan feldolgozási és felhasználási lehetőség.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Laminált biztonsági üveg
5 termék

Kettő, vagy több réteg üveg, egy vagy több réteg fóliával laminálva; kombinálható az AGC termékskálájának szinte minden tagjával, így a biztonságon túl, napvédelmet, hővédelmet, esztétikus megjelenést kapunk.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Stopsol reflexiós síküveg

Napvédő, keménybevonatos reflexiós síküveg. Köszönhetően az anyagában színezett üvegek széles színválasztékának és a háromféle bevonattípusnak, a Stopsol család több, mint 10 féle esztétikai megoldást kínál. Az üveg végső megjelenése függ az alapszíntől (clear, szürke, bronz, zöld, PrivaBlue, Dark Blue), a bevonat típusától (Classic, Supersilver, Silverlight) és a bevonat pozíciójától. Edzhető, hajlítható, laminálható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Planibel színezett float üveg

Anyagában színezett float üveg – zöld, bronz, szürke, azur, privablue, sötétkék (darkblue), sötétszürke (dark grey); számtalan feldolgozási és felhasználási lehetőség.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Halio okos üveg

A Halio az első okos elszíneződési technológiával készült termék, amelyet valóban nem lehet megkülönböztetni a hagyományos transzparens üvegtől. Egységes elsötétülése és valós idejű reagálása révén a Halio az építészek és a tervezők számára egy sokoldalú terméket kínál, amely használatával pompásabb belső tereket és külső megjelenést lehet létrehozni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Rákosy Glass fűthető üvegek

Szabályozható hőmérsékletű, elektromosan fűthető üvegek, üvegfalak, üvegradiátorok. Ablaküvegként kiegészítő fűtésként szolgálnak és a komfortérzetet javítják, radiátorként pedig alkalmasak a helyiség önálló fűtésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A síküvegek vagy float üvegek úgynevezett „úsztatott” üveggyártási módszerrel készülnek. A folyamat során a forró üveget olvasztott ónon úsztatják, így rendkívül precíz felszín, sima felület és tökéletesebb optikai, torzításmentes, rugalmas adottságú üveg jön létre. Az üveglap vastagsága a szilárduló üvegszalag húzásának sebességével változik, mely 2-19 mm (alkalmazásuktól függően), ennél vastagabb az építőiparban nem jellemző. Felhasználása alapvetően olyan felületeknél jellemző, ahol a térelválasztás, a fényátbocsátás, átláthatóság fontos, úgymint: nyílászárók, üveg elválasztó vagy határoló szerkezetek, homlokzatépítés, előtetők, üvegfalak. Az átlátszó, víztiszta síküvegek főbb típusai: hőszigetelő (Low-E bevonatos), edzett, biztonsági ragasztott, fóliázott, tükröződő (reflexiós), optiwhite (nagy tisztaságú, optikailag teljesen átlátszó, zöld árnyalat nélküli). Tükröződő üvegek a fényvisszaverő hatása csak addig tartható fenn, míg a kültéren világosabb van, mint beltérben. A fólia befolyásolhatja az üvegfelületek fényáteresztését, infrasugárzást visszatartó hatásával a helyiség felmelegedését, a szerkezet hőszigetelését.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...