Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek

Frissült
 
illbruck tömítőszalagok

Az illbruck tökéletes megoldásokat nyújt záporeső-biztos tömítettségre, az UV-állóságra és mozgásfelvételre a nyílászáró és homlokzat-csatlakozásoknál a kiváló minőségű hézagtömítő szalagok fejlesztése és gyártása terén szerzett több mint 60 éves tapasztalatának köszönhetően. A multifunkcionális tömítőszalagok lehetővé teszik mindhárom sík csupán egyetlen termék használatával történő gyors, gazdaságos és biztos szigetelését.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ceresit tömítők
10 termék

Purhabok, szilikonok és tömítők.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
illbruck tömítőanyagok

Az illbruck tömítőanyag termékkínálatában hibridek, szilikonok, akrilátok és egyéb kiegészítő, a legkülönfélébb alkalmazási területek számára kifejlesztett termékek találhatók. Funkciójuk szerint lehetnek egykomponensű szilikon tömítőanyagok kifejezetten csatlakozó-, és egyéb mozgáskiegyenlítő fugák esetében történő használatra, beltéri, csekély mozgású hézagok tömítésére, valamint pl. tetők, könnyűszerkezetes falak, ablakpárkányok és redőnyszekrények hézagainak és csatlakozásainak tömítésére, továbbá a pórusbeton, kő, vakolat és fa repedéseinek és hézagainak kitöltésére, homlokzati tömítőanyagok bel- és kültéri csatlakozási és mozgáskiegyenlítő hézagok tömítésére és sok egyéb célra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Soudal tetőjavítók
6 termék

Az ellenálló és hatékony Soudal tetős termékek alkalmasak ragasztáshoz, tömítéshez, gyors vízálló javításokhoz, csatorna, terasz, és egyéb vízzel terhelt felületeken. Használatra kész termékek, melyek felhasználása könnyű, nem igényel speciális eszközt és felület előkészítést.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Soudal tömítők
4 termék

Soudal tömítők: szilikonok, akrilok, poliuretánok, hibridek / MS-Polimerek, bitumenes anyagok.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tytan Professional Turbo akril tömítő

Univerzális egykomponensű, képlékeny, rugalmas akril tömítő, mely a víz elpárolgásával egy időben szilárdul meg. Ideális rések, repedések kitöltéséhez, sarkok réseinek javításához, és más technológiai lyukak elfedéséhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Pentaflex vízzáró munkahézagszalag

A Pentaflex lemezzel könnyen, gyorsan és olcsón szigetelhetők a vízzáró beton munkahézagjai akár 6 bar víznyomás ellen is. Már 3 cm betontakarás is elég. Független az időjárástól és szerves szennyvizekkel szemben ellenálló.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
DELTA-LIQUIXX légzáró bevonat

A legkülönfélébb alapokra egyszerűen ecsettel felvihető tiszta akrilát diszperzió egy speciális erősítőflízzel kombinálva biztos tömítést tesz lehetővé az egyébként nehezen kialakítható részletképzéseknél.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Sika munkahézag és dilatációs szalagok
3 termék

Vízre duzzadó munkahézag szalagok. Alkalmazható: épületrészek hézagainál, csőáttörések és acélszerkezetek födém- és falszerkezeteken történő átvezetésnél, előregyártott szerkezetek szerkezeti hézagainál, alagútszelvények szerkezeti hézagainál, kábelcsatornák szerkezeti hézagainál, betonszerkezeteken keresztül készített minden típusú átvezetéseknél.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
illbruck PUR-habok

Az 1K vagy 2K habok használhatók tömítésekhez és a csatlakozó fugák ajtó- és ablakkerettől történő termikus elkülönítéséhez, valamint szigetelésekhez is. Akár tűzvédelemről, zajvédelemről, hőszigetelésről vagy ökológiai felhasználásról van is szó a illbruck PUR-habok speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a különféle alkalmazáshoz. Az egy komponensű poliuretán hab kiválóan tapad számos építési felületre pl. beton, falazat, kő, vakolat, fa, rostcement, fém és számos műanyag (polisztirol, PUR-keményhab, poliészter, kemény-PVC).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tytan ULTRA 70 pisztolyhab

Egyedi összetételű pisztolyhab, mely a kétkomponensű habok minden előnyét az egykomponensű purhabok kényelmével ötvözi. Gyors kötés, magas kiadósság és megnövekedett hőszigetelő tulajdonság. Időmegtakarítás: 10 perc után vágható, 1,5 óra elteltével a hab teljesen megköt. Anyag hatékonyság: az alacsony utódagadás miatt nincs anyagveszteség.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Den Braven PUR habok
5 termék

Ragasztó, falazó, szerelési és speciális habok.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
G-U beépítési segédanyagok

A fejlett építéstechnikában a szakszerű nyílászáró beépítéshez elengedhetetlen egy olyan professzionális rendszer, amely olyan egymáshoz jól illeszkedő termékekből áll, amik megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak, szabványoknak, és egyúttal a hőveszteség csökkentése érdekében megfelelő hőszigetelő réteggel bírnak, lég- és vízzáró ablakcsatlakozásokat eredményeznek. A Gretsch-Unitas vállalatcsoport pontosan ezt nyújtja: a szakszerű ablak- és ajtószereléshez szükséges RAL beépítési rendszert, párazáró és –fékező fóliát, dagadó szalagot, tömítőanyagok széles választékát. Kínálnak továbbá passzív házak nyílászáróinak beépítéséhez használható előtét beépítési rendszert (G-U Vorbauzarge), amellyel a teljes nyílászárót a teherhordó falazaton kívülre, a hőszigetelés síkjába helyezhető el magas beépítési biztonsággal.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Soudal Window System - szigetelések

A Soudal Window System egy ablak beépítési és szigetelési rendszer, amely a következő elemekből áll: pur hab, párazáró szalag, páraáteresztő szalag, tömítőanyag. Az ablak és a külső fal érintkezési pontja különösen ki van téve a hőveszteségnek és a nedvesség kialakulásának, ezért nagyon lényeges az ablak pontos behelyezése, valamint a nyílászáró és a fal érintkezési helyének a megfelelő tömítése és szigetelése. Soudal Window System egy „meleg” ablakszigetelési rendszer (többrétegű kialakítás), mely az ablak kávába történő beépítés helyének tartós és hatékony szigetelésén alapul a „belül jobban zár, mint kívül” elv alapján. Ez az egyetlen mód a pur hab nedvesség elleni védelmére. Csak a száraz pur hab réteg rendelkezik megfelelő hőszigetelő paraméterekkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
MapePUR purhabok
4 termék

A MapePUR purhabok egykomponensű, duzzadó poliuretán habok építőlemezek gyors ragasztásához, valamint kitöltéshez, hangszigeteléshez és szigeteléshez.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Mapei hézagkitöltők
6 termék

Ecetsavas és semleges szilikon, poliuretán, hibrid hézagkitöltők és kiegészítő termékek.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Soudal ipari padló tömítések

Tömítőanyagok ipari padló dilatáció tömítésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Cimsec elasztikus fugázók
2 termék

Prémium Fugenflex és Fugenflex MS fugázóanyagok.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A tömítő eljárások és hézagszigetelések feladata az anyagtulajdonságok miatt betervezett dilatáció, a kivitelezés során keletkező munkahézag vagy repedés és a beépített szerkezek közötti hézagok kitöltése. Használatukkal légtömör és vízzáró kapcsolatok alakíthatók ki. Az egykomponensű vagy kétkomponensű tartósan rugalmas tömítő és ragasztóanyagok a padlóburkolati, homlokzati, lapostetőn található hézagokba nyomhatók és az ablakok, ajtók körüli rések szigetelésére és légzárásra alkalmasak.

A szilikon tömítőanyagok pisztollyal való felhordás után tartósan rugalmasak maradnak. A szilikon több színben megtalálható, műanyag, fém, fa, üveg és kerámia felületek közötti rések tömítésére alkalmas, jól tapadó anyag. A szaniter szilikonok a hidegburkolatú helyiségek csempéinek, szanitereinek, összefolyóinak és munkalap csatlakozásainak fugáit és hézagait töltik ki. A speciális összetételű szilikonok a penészedés és gombásodás ellen nyújtanak védelmet. Az akrilát a szegélyek, kisebb falrepedések és nyílászárók körüli hézagok tömítésére kültéren és beltéren alkalmazható, átfesthető tömítőanyag.

A fugák tömítésére használt hajlékony PVC profil véd a szennyeződések bejutásától és az élek sérülésétől. A vasbetonszerkezetek meghatározott helyű és vonalvezetésű repedése speciális profillal kialakítható. A szerkezeti csatlakozásoknál és az utólagos javításoknál, csőáttöréseknél öntapadó szalagok alkalmazhatók. A munkahézagoknál a duzzadó szalag, míg az alaplemez-fal kapcsolatnál a szalaggal ellátott lemez használata vízzáró, rugalmas tömítést eredményez.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...