Drénlemezek, drénmatracok

 
Delta dombornyomott lemezek
7 termék

A szigetelésvédelem és a felületi szivárogtatás témakörben a DELTA® termékek különleges minősége széleskörben elismert. A száraz pince tökéletes alapja a komfortérzetnek az egész házban. A DELTA® szigetelésvédelmi program mindig a helyes megoldást kínálja a különböző követelmények figyelembe vételével.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Büsscher szűrő-, elválasztó- és védőfátylak

PP fehér színű polipropilén fátyol, hőre keményedő, átfúródás mentes. PES újrahasznosított poliészter fátyol, zöld színű.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A drénlemezek feladata a szigetelések védelme, a talajszint alatti épületszerkezeteket érő vízréteg elvezetése, a zöldtető rétegeiben pedig a víz megtartása. A dombornyomott felületszivárgó műanyag lemez az alapozások, oldalfalak, pincefalak, támfalak mellett a talajban összegyűlt vizet felületi kialakításának köszönhetően elvezeti és dréncsőbe juttatja. Lapostetőknél és a nedvességhatásoknak kitett helyiségeknél a burkolat alatt, a vízszigetelést védő rétegként fektethető. Gyökérálló, rothadásmentes, baktériumok, gombák nem károsítják, a szélsőséges időjárási viszonyokat jól bíró anyag. A megfelelő teherbírású drénréteg a szerelőbetont is kiválthatja. A különböző dombornyomás-mélységű drénlemezek megtalálhatók geokasírozott és perforált kivitelben is. A lemezeket függőleges felületen szegecsekkel vagy dübelekkel rögzítik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...