Steelvent kerítésrendszerek
4 termék

Steelvent táblás, tekercses és mobilkerítések, kerítésoszlopok, melyek egyaránt alkalmasak ipari és lakossági felhasználásra.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Heras mobil kerítések, kordonok

Gyorsan és egyszerűen építhető mobil kerítés munkaterületek, rendezvényterületek elkerítéséhez. Könnyen és gyorsan mozgatható kis súlya miatt, áttelepítése nem okoz gondot, akár egy embernek sem. Horganyzott acélcső-keretben, hegesztett hálós panel egyik oldalon horoggal, másik oldalon fogadó szemmel. A műanyag talpak újrahasznosított anyagból készültek. A gép megfelel az uniós normáknak és rendelkezik CE minősítéssel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Dirickx kerítésrendszerek
4 termék

A Dirickx Kerítés Kft. immár 20. éve képviseli Magyarországon a több mint 90 éves gyártási tapasztalattal rendelkező francia Dirickx céget. Széles termékskálájukban megtalálhatók az ipari és lakossági kerítések, a sportlétesítmények bekerítésére alkalmas komplex rendszerek, a mezőgazdasági hálók, védelmi és mobilkerítések, valamint a kerítéstípusokhoz tökéletesen illeszkedő különböző nyitásmódú kapuk. Nagy hangsúlyt kap az innováció, szinte évente új kerítés megoldással jelentkeznek. Az év kerítése az myMix, rudazott, táblás rendszer, kapuja az Allix.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Rozsdamentes kerítések, kapuk

A BUNDIK rozsdamentes kerítések, kapuk kiváló minőségben készülnek, alkalmasak a kert és a ház harmonikusabbá tételéhez. Rendelhetőek egyedi méretekben is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A telekhatáron álló és a telken belüli külön használatú telekrészeket lehatároló építmények a kerítések. A kerítéseknek a behatolók elleni védelem mellett esztétikai funkciójuk is van. A drótfonatos kerítéseket fonott huzalháló alkotja. A táblás kialakítású kerítésrendszerek elemei a kerítésoszlop, a lábazat és a kerítés tábla. Háromdimenziós bordával merevített rácsos kerítés táblával különösen stabil konstrukció érhető el. A tekercses , drótfonatos, táblás és ponthegesztett kerítéseket tüzihorganyzott vagy műanyag bevonatos huzalból készítik. Kerítéspanelek készülnek keretbe foglalt léces vagy vékony, fonott fa lamellás kivitelben is. A mobil kerítések építkezések, rendezvények körülkerítésére alkalmasak. A keretbe foglalt hegesztett hálós vagy lemezes kialakítású kerítéselemek talapzatba állítva és bilincsekkel összeszerelve flexibilis területhatárolást tesznek lehetővé. A készen, előre zöldesített modul sövénykerítések élő, fás szárú növényekből kialakított térhatárolók, melyek különböző magasságú befuttatott vékony rácsok. A mezőgazdaságban és erdőgazdaságokban az állatok elkerítésére nagy szakítószilárdságú kerítések és vadhálók szolgálnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...