Steelvent táblás kerítések Steelvent ST11 mobilkerítés Steelvent tekercses kerítések Steelvent ST20 kerítésoszlop
 
Steelvent kerítésrendszerek
4 termék

Steelvent táblás, tekercses és mobilkerítések, kerítésoszlopok, melyek egyaránt alkalmasak ipari és lakossági felhasználásra.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Dirickx Axis táblás kerítésrendszerek Dirickx myMix kerítés Dirickx tekercses kerítések Dirickx Exalt rudazott kerítések
 
Dirickx kerítésrendszerek
4 termék

A Dirickx Kerítés Kft. immár 20. éve képviseli Magyarországon a több mint 90 éves gyártási tapasztalattal rendelkező francia Dirickx céget. Széles termékskálájukban megtalálhatók az ipari és lakossági kerítések, a sportlétesítmények bekerítésére alkalmas komplex rendszerek, a mezőgazdasági hálók, védelmi és mobilkerítések, valamint a kerítéstípusokhoz tökéletesen illeszkedő különböző nyitásmódú kapuk. Nagy hangsúlyt kap az innováció, szinte évente új kerítés megoldással jelentkeznek. Az év kerítése az myMix, rudazott, táblás rendszer, kapuja az Allix.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Heras mobil kerítések, kordonok
 
Heras mobil kerítések, kordonok

Gyorsan és egyszerűen építhető mobil kerítés munkaterületek, rendezvényterületek elkerítéséhez. Könnyen és gyorsan mozgatható kis súlya miatt, áttelepítése nem okoz gondot, akár egy embernek sem. Horganyzott acélcső-keretben, hegesztett hálós panel egyik oldalon horoggal, másik oldalon fogadó szemmel. A műanyag talpak újrahasznosított anyagból készültek. A gép megfelel az uniós normáknak és rendelkezik CE minősítéssel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Krypton 2D50 dupla pálcás kerítés Krypton 3D50 bordás 3D kerítés Krypton 3D60 bordás 3D kerítés Krypton 3D50 2M kerítés
 
Kerítésrendszerek kerítések
5 termék

Krypton 2D dupla pálcás kerítés, Krypton 3D bordás kerítések és Gabion 2D dupla pálcás kerítés, rejtett oszlopokkal.

5 termék
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Rozsdamentes kerítések, kapuk
 
Rozsdamentes kerítések, kapuk

A BUNDIK rozsdamentes kerítések, kapuk kiváló minőségben készülnek, alkalmasak a kert és a ház harmonikusabbá tételéhez. Rendelhetőek egyedi méretekben is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kerítésrendszerek mobilkerítések
 
Kerítésrendszerek mobilkerítések

A mobilkerítés alkalmas építési és ipari területek elkerítésére, leválasztására. A dróthálós mobilkerítés panelek merev acélvázzal és előgalvanizált, 360 fokban hegesztett csövekkel készülnek. Minden drótszál külön hegesztéssel kerül rögzítésre. Ez a kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A telekhatáron álló és a telken belüli külön használatú telekrészeket lehatároló építmények a kerítések. A kerítéseknek a behatolók elleni védelem mellett esztétikai funkciójuk is van. A drótfonatos kerítéseket fonott huzalháló alkotja. A táblás kialakítású kerítésrendszerek elemei a kerítésoszlop, a lábazat és a kerítés tábla. Háromdimenziós bordával merevített rácsos kerítés táblával különösen stabil konstrukció érhető el. A tekercses , drótfonatos, táblás és ponthegesztett kerítéseket tüzihorganyzott vagy műanyag bevonatos huzalból készítik. Kerítéspanelek készülnek keretbe foglalt léces vagy vékony, fonott fa lamellás kivitelben is. A mobil kerítések építkezések, rendezvények körülkerítésére alkalmasak. A keretbe foglalt hegesztett hálós vagy lemezes kialakítású kerítéselemek talapzatba állítva és bilincsekkel összeszerelve flexibilis területhatárolást tesznek lehetővé. A készen, előre zöldesített modul sövénykerítések élő, fás szárú növényekből kialakított térhatárolók, melyek különböző magasságú befuttatott vékony rácsok. A mezőgazdaságban és erdőgazdaságokban az állatok elkerítésére nagy szakítószilárdságú kerítések és vadhálók szolgálnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...