Hörmann szekcionált garázskapuk Hörmann Berry billenőkapuk Hörmann RollMatic garázs-redőnykapu Hörmann oldalra futó szekcionált kapu
 
Hörmann garázskapuk
5 termék

A Hörmann garázskapuval Ön, a nemzetközi piacon szerzett, több évtizedes tapasztalat mellett dönt. A Hörmann kapuk a legjobb anyagminőséget, a kimagasló minőségű megmunkálást, valamint a kényelmes kezelhetőséget és a tartós üzembiztonságot jelentik.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Normstahl szekcionált garázskapuk
 
Normstahl szekcionált garázskapuk

A Normstahl prémium minőségű kapuk 42 mm vastag panelekkel készülnek. A számtalan variációs lehetőség biztosítja, hogy megtalálja legmegfelelőbb kaput.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PARIS garázskapu BERN garázskapu
 
DITEC garázskapuk
2 termék

PARIS és BERN 40 mm vastag purhab szigetelésű garázskapuk, GLOBE 7VL vagy GLOBE 10L láncos garázskapu automatikával.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Alutech szekcionált garázskapu
 
Alutech szekcionált garázskapu

Az Umbroll kínálatában szereplő szekcionált garázskapuk a biztonság, elegancia és megfelelő hőszigetelés jegyében készülnek. Megoldást kínálnak magánlakásokhoz, mélygarázsokhoz, valamint külön álló garázsokhoz is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A garázskapuk önálló garázsépületek és lakóépületek nyílászárói. Különböző technikai kivitelűek, kézi és távvezérléssel, motoros automatikával is működtethetőek, fa és fém alapanyagúak. A billenő garázskapuk kifelé billentve, majd a födém alá csúsztatva biztosítják az átjárást. A billenő garázskapukat rendszerint hőszigetelés nélkül gyártják, ezért ideális nyílászárói fűtetlen garázsoknál. Helytakarékos nyílászárók a garázsnyílás mögé szerelhető automata redőny garázskapuk, melyek lamellái redőnytokba tekerednek fel. A hőszigeteléssel ellátott, vízszintes lamellákból álló szekcionált garázskapuk a vezető síneken a garázs mennyezete alá vagy oldalfalra futnak. Beépíthetők szögletes, íves és félköríves nyílás esetén is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...