Egresi Mérnökiroda Kft.

Egresi Mérnökiroda Kft.

Tairmo füstelvezető, szellőztető lamellás ablak Tairmo teleüveg füstelvezető, szellőztető lamellás ablak S9-iVt-05 füstelvezető, szellőztető lamellás ablak S9-iVt-05 teleüveg füstelvezető, szellőztető lamellás ablak
 
Hahn lamellás hő- és füstelvezető és szellőztető ablakok
11 termék

A HAHN lamellás hő- és füstelvezető és szellőztető ablakok remek megoldást nyújthatnak ott, ahol fontos szerepet kap a design, de emellett szükség van hő- és füstelvezetésre, valamint kiválóan alkalmazható napi szellőztetésre is. Megfelelő opció lehet olyan esetekben, ahol a tetőn való hő- és füstelvezetés nem megoldható, illetve pinceszinten kialakított parkolók esetében is.
Az ablakok mozgatható lamellákból állnak, melyek oldalra szerelt, központosított támasszal vannak ellátva. A vízszintesen forgó lamellák manuálisan, vagy elektromos/pneumatikus működtető által mozgathatók. A homlokzati lamellás ablakok kiemelkedő energiahatékonysággal bírnak és a nyitószerkezetekkel együtt minősítettek, így megfelelnek az MSZ EN 12101-2-es szabványnak is.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SVL 24V/48V multizónás vezérlőpanel Actulux eső- és szélérzékelők HCM / HCMA / HCMAR lánchajtású elektromos ablaknyitók SA Power Mini elektromos nyitószerkezet felülvilágítókhoz
 
Actulux nyitórendszerek felülvilágítókhoz, nyílászárókhoz
20 termék

Az Actulux dán cég elegáns innovatív elektromos nyitórendszereket és szabályozó paneleket fejleszt, gyárt és forgalmaz tetőablakokhoz, ablakokhoz és füstelvezetőkhöz.

20 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
ZZ 530 tűzvédelmi fugaszalag ZZ 451 tűzvédelmi bandázs ZZ 430 tűzvédelmi mandzsetta ZZ 345 tűzvédelmi szilikon
 
ZAPP-ZIMMERMANN tűzvédelmi lezárások
8 termék

A ZAPP-ZIMMERMANN több mint 20 éve kínál innovatív tűzvédelmi rendszereket, a kábelek, a cső- és kombinált átvezetések tömítésének, valamint a tűzvédelmi tömítések területén.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OMEC pánikzárak OMEC zárszerkezetek üvegajtókhoz OMEC zárszerkezetek acél profilokhoz OMEC elektromos zárak
 
OMEC zárszerkezetek
6 termék

Az OMEC Serrature S.p.A. egy olasz családi vállalkozás, mely 1954 óta zárak tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Az OMEC zárak és kiegészítők garantálják az ajtók, ablakok és emberek maximális biztonságát. Az OMEC minden terméke rendelkezik az Európai forgalomba hozatali engedéllyel.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...