proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egresi Mérnökiroda Kft.

 
Telefon: +36 76 545 737
Telefon: +36 20 213 7331
E-mail:
Web: www.egresikft.hu
 
Egresi Lajos
ügyvezető +36 70 314 9349
   
   
 

Az Egresi Kft. építész mérnöki tevékenysége mellett, beépített tűzvédelmi- és tűzjelző berendezések tervezésével, értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik. Ide tartoznak a hő-és füstelvezető kupolák, valamint homlokzati nyílászárók, sáv-felülvilágítók, ezek nyitórendszerei, emellett a tűzgátló lezárásokhoz szükséges rendszerek és kiegészítők.

Márkanevek: Actulux, HAHN, Zapp-Zimmermann
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
Termékcsalád  Hahn lamellás hő- és füstelvezető és szellőztető ablakok

A HAHN lamellás hő- és füstelvezető és szellőztető ablakok remek megoldást nyújthatnak ott, ahol fontos szerepet kap a design, de emellett szükség van hő- és füstelvezetésre, valamint kiválóan alkalmazható napi szellőztetésre is. Megfelelő opció lehet olyan esetekben, ahol a tetőn való hő- és füstelvezetés nem megoldható, illetve pinceszinten kialakított parkolók esetében is.
Az ablakok mozgatható lamellákból állnak, melyek oldalra szerelt, központosított támasszal vannak ellátva. A vízszintesen forgó lamellák manuálisan, vagy elektromos/pneumatikus működtető által mozgathatók. A homlokzati lamellás ablakok kiemelkedő energiahatékonysággal bírnak és a nyitószerkezetekkel együtt minősítettek, így megfelelnek az MSZ EN 12101-2-es szabványnak is.


Hír
Az Egresi Mérnökiroda Kft. termékeivel bővült a proidea.hu
2019.06.07    
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Kulcsszavak:  felülvilágító  kupola  sáv-felülvilágító  homlokzati  nyílászáró  nyitószerkezet  ablaknyitó  motor  ajtónyitó  motor  passzív  tűzvédelem