Egresi Mérnökiroda Kft.

Egresi Mérnökiroda Kft.

Kapcsolat
 
Hahn lamellás hő- és füstelvezető és szellőztető ablakok
11 termék

A HAHN lamellás hő- és füstelvezető és szellőztető ablakok remek megoldást nyújthatnak ott, ahol fontos szerepet kap a design, de emellett szükség van hő- és füstelvezetésre, valamint kiválóan alkalmazható napi szellőztetésre is. Megfelelő opció lehet olyan esetekben, ahol a tetőn való hő- és füstelvezetés nem megoldható, illetve pinceszinten kialakított parkolók esetében is.
Az ablakok mozgatható lamellákból állnak, melyek oldalra szerelt, központosított támasszal vannak ellátva. A vízszintesen forgó lamellák manuálisan, vagy elektromos/pneumatikus működtető által mozgathatók. A homlokzati lamellás ablakok kiemelkedő energiahatékonysággal bírnak és a nyitószerkezetekkel együtt minősítettek, így megfelelnek az MSZ EN 12101-2-es szabványnak is.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Actulux nyitórendszerek felülvilágítókhoz, nyílászárókhoz
18 termék

Az Actulux dán cég elegáns innovatív elektromos nyitórendszereket és szabályozó paneleket fejleszt, gyárt és forgalmaz tetőablakokhoz, ablakokhoz és füstelvezetőkhöz.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ZAPP-ZIMMERMANN tűzvédelmi lezárások
8 termék

A ZAPP-ZIMMERMANN több mint 20 éve kínál innovatív tűzvédelmi rendszereket, a kábelek, a cső- és kombinált átvezetések tömítésének, valamint a tűzvédelmi tömítések területén.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...