Eaton Industries Kft.

Eaton kültéri vészvilágítás

Az Eaton kültéri és mostoha ipari környezetben való alkalmazásokra kifejlesztett, robusztus felépítésű és magas IP védettséggel rendelkező LED-es lámpatestei alkalmasak nagy méretű nyitott terek anti-pánik világítására, menekülési útvonalak biztonságos megvilágítása, illetve a megfelelő piktogramok használatával menekülési útvonal irányának megjelenítésére.

Termékcsalád tagjai

Outdoor Wall kültéri vészvilágítás
 
Eaton Outdoor Wall kültéri vészvilágítás

Az Outdoor Wall lámpatest alumínium készülékházzal és IP65 védettséggel rendelkezik, így különösen alkalmas kültéri és ipari alkalmazásokra. A lámpatesteket úgy fejlesztették ki, hogy az épületek kijárata fölé lehessen falra rögzíteni, például mélygarázsokban és alagutakban. Az opcionálisan elérhető akkumulátorfűtő egység segítségével akár -20 °C-os minimális környezeti hőmérsékletig alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
i-P65 kültéri vészvilágítás
 
Eaton i-P65 kültéri vészvilágítás

Az i-P65 egy rendkívül nagy teljesítményű, robusztus vészvilágító lámpatest, amely egyaránt alkalmas beltéri és kültéri használatra. Az i-P65 számos funkcióval és előnnyel bír azokban a javasolt alkalmazásokban, ahol strapabíró megoldásra van szükség. Az IP65 védettségű lámpatestek használhatók menekülési útvonal megvilágítására, anti-pánik lámpatestként, illetve egyoldalas, valamint opcionálisan kétoldalas kijáratjelzőként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Eaton i-P65+ kültéri vészvilágítás
 
Eaton i-P65+ kültéri vészvilágítás

Az i-P65+ lámpatestek IP65 védettséggel és IK08 ütésállósággal rendelkeznek, hiszen kifejezetten ipari környezetre tervezték. Akár 40° C-os környezeti hőmérséklet mellett is megbízható működést nyújtanak, így olyan üzemekben is lehet használni, amelyekben a szokásosnál is nagyobb a gépek hőtermelése. Az i-P65+ megfelel HACCP követelményeinek is, melynek köszönhetően élelmiszeripari alkalmazásokra is ajánlott.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...