Eaton Industries Kft.

Eaton kijáratjelzők

A vészvilágítás életeket ment meg, mikor a helyzet komolyra fordul, hiszen lámpatestek megmutatják a biztonságos kivezető utat. Az Eaton saját-akkumulátoros kijáratmutató lámpatesteivel könnyedén megtalálhatja a megfelelő kiutat, jellemzően 20 m és 30 m, de például a Velos lámpatestek esetén akár 40 méteres felismerési távolságról.

Termékcsalád tagjai

Eaton Matrix CGLine+ kijáratjelző
 
Eaton Matrix CGLine+ kijáratjelző

Az Eaton Matrix lámpatestek lehetővé teszik a veszély természetétől és helyétől függő, legbiztonságosabb menekülési útvonal valósidejű kijelzését. A kereskedelmi épületek, beleértve a repülőterek, bevásárlóközpontok, vasútállomások, stadionok, irodák, iskolák, kórházak, egyetemek és ipari telephelyek kiürítése most még gyorsabb és biztonságosabb lehet, hála az Eaton Matrix CGLine+ adaptív biztonsági világítási rendszerének, amely képes módosítani a kijáratmutató piktogramon megjelenő nyíl irányát.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Eaton CrystalWay kijáratjelző
 
Eaton CrystalWay kijáratjelző

A CrystalWay saját akkumulátoros vészkijáratjelző új mércét állít a magas színvonalú, esztétikus vészkijárati jelzőlámpák elé. Sok különböző felszerelési lehetősége és modern, mégis visszafogott megjelenése tökéletesen alkalmassá teszi olyan helyeken történő alkalmazásra, ahol fontos az esztétikum, például irodákban, hotelekben és üzletekben. A lámpatest átlátszó kerete és alacsony pereme lehetővé teszi, hogy bármilyen enteriőrbe belesimuljon, így a CrystalWay tökéletes megoldás kis és nagy projektekben egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GuideLED kijáratjelző
 
Eaton GuideLED kijáratjelző

A GuideLed a kijáratjelzők új, továbbfejlesztett generációját képviseli, melyet a teljesen homogén fényű világítófelülete tesz különösen meggyőzővé. Erre egy új fejlesztésű fényvezető technológia ad lehetőséget és mindemellett a GuideLed látványnak sem utolsó, az esztétikus kivitelű, karcsú megjelenésének és a csavarozás nélküli rögzítésének köszönhetően.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Velos kijáratjelző
 
Eaton Velos kijáratjelző

A Velos egy széles körű alkalmazásra fejlesztett vészkijárat-jelző termékcsalád. A választható kijáratjelző piktogram panelekkel a Velos termékcsalád tagjai megfelelnek irodák, éttermek, szállodák, kórházak és általános kereskedelmi terek biztonsági világítására vonatkozó követelményeknek. A Velos lámpatestekben alkalmazott kijáratjelző piktogramtáblák a LED fényforrás nagy fényerejét homogén fényű megvilágított felületre alakítják át, így gyenge látási viszonyok mellett, illetve túlságosan világos környezetben egyaránt könnyen észlelhetővé teszik a menekülési irányt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...