Eaton Industries Kft.

Eaton gyűjtősín-rendszer SASY 60i

Gyűjtősín-rendszer 630, 1250 és 1600 A, sínközép-távolság 60 mm, egyszerű, gyors és megbízható szerelés, adaptertechnika NZM1...3 megszakítókhoz, adaptertechnika xStart-hoz, alkalmazható IEC és UL szabványi környezetben.

Letöltések

További termékek a cégtől
Outdoor Wall kültéri vészvilágítás
 
Eaton Outdoor Wall kültéri vészvilágítás

Az Outdoor Wall lámpatest alumínium készülékházzal és IP65 védettséggel rendelkezik, így különösen alkalmas kültéri és ipari alkalmazásokra. A lámpatesteket úgy fejlesztették ki, hogy az épületek kijárata fölé lehessen falra rögzíteni, például mélygarázsokban és alagutakban. Az opcionálisan elérhető akkumulátorfűtő egység segítségével akár -20 °C-os minimális környezeti hőmérsékletig alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Eaton xChargeIn elektromos autótöltők - A sorozat
 
Eaton xChargeIn elektromos autótöltők

Az Eaton xChargeln elektromos autótöltő négy különböző sorozatot (A, X, M, S) tartalmaz, melyek a lehetséges alkalmazások teljes skáláját lefedik, a családi házakban az egyszerű falra szerelhető rendszerektől kezdve a vállalati telephelyeken vagy az intézmények épületeiben található töltőállomásokon át a nyilvános parkolóházakig. Az Eaton emellett számos kiegészítőt kínál, amelyek elősegítik az innovatív töltési technológia még hatékonyabbá és költségkímélőbbé tételét, például az intelligens energiagazdálkodás révén.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Duco szakaszolókapcsolók, DMV típus
 
Eaton Duco szakaszolókapcsolók, DMV típus

Alkalmazási kategóriák: AC-23 A. Optimális biztonság a látható érintkezőknek köszönhetően. Komplett választék 40 A-től 63 A-ig. Kalapsínre szerelhető. Sokféle alkalmazási lehetőség a kitűnő műszaki tulajdonságoknak köszönhetően. 0- és I-állásban lakattal lezárható (max. 3 lakat, lakatkengyel-átmérő 8 mm).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
iProx sorozatú induktív érzékelők
 
Eaton iProx sorozatú induktív érzékelők

Az iProx az Eaton cég legnagyobb teljesítményű és legsokoldalúbb henger alakú, induktív érzékelője. A beépített mikroprocesszornak és az egyedülálló Smart-SenseTM technológiának köszönhetően ez az érzékelő 3-szor nagyobb hatótávolságú, mint más, azonos kategóriájú érzékelők, továbbá felülmúlhatatlan konfigurálási lehetőségeket kínál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Outdoor Wall kültéri vészvilágítás i-P65 kültéri vészvilágítás Eaton i-P65+ kültéri vészvilágítás
 
Eaton kültéri vészvilágítás
3 termék

Az Eaton kültéri és mostoha ipari környezetben való alkalmazásokra kifejlesztett, robusztus felépítésű és magas IP védettséggel rendelkező LED-es lámpatestei alkalmasak nagy méretű nyitott terek anti-pánik világítására, menekülési útvonalak biztonságos megvilágítása, illetve a megfelelő piktogramok használatával menekülési útvonal irányának megjelenítésére.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Biztosítók
Biztosítók
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Mágneskapcsolók
Mágneskapcsolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...