Eaton Industries Kft.

Eaton beltéri vészvilágítás

Az Eaton beltéri alkalmazásokra kifejlesztett LED-es lámpatestei alkalmasak nagy méretű nyitott terek anti-pánik világítására, menekülési útvonalak biztonságos megvilágítására, valamint a megfelelő piktogramok használatával a menekülési útvonal irányának megjelenítésére.

Termékcsalád tagjai

Eaton SafeLite beltéri vészvilágítás
 
Eaton SafeLite beltéri vészvilágítás

Amennyiben a biztonság az Ön döntésétől függ, a SafeLite termékcsalád megbízható és kiváló minőségű készülékei megnyugtató megoldást biztosítanak tartalékvilágítási feladatok széles skálájához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Eaton GuideLED SL beltéri vészvilágítás
 
Eaton GuideLED beltéri vészvilágítás

A GuideLed SL termékcsalád szimmetrikus, egyenletes megvilágítást képes biztosítani nagy méretű nyitott terek anti-pánik világítására, illetve aszimmetrikus fényelosztást a menekülési útvonalak biztonságos megvilágítása céljából. Az EN 1838 követelményeinek a GuideLed SL 13851 és 13852 CGLine+ lámpatestek úgy tudnak megfelelni, hogy speciális optikával rendelkeznek, amely széles sávban garantálja az 5 lx függőleges megvilágítást. A GuideLed SL lámpatesteket megbízhatóan és hatékonyan felügyelheti a CGLine+ technológiának köszönhetően, amely egyszerűen a legrugalmasabb és legmegbízhatóbb felügyeleti rendszer.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
NexiTech LED beltéri vészvilágítás
 
Eaton NexiTech LED beltéri vészvilágítás

Modern stílus, egyszerű formák és a kiváló minőségű felhasznált anyagok jellemzik a NexiTech LED lámpatestet, mely remekül használható bármilyen építészeti környezetben az esztétikus a mechanikai kialakításnak és a páratlan megbízhatóságot garantáló elektronika modulnak köszönhetően.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Eaton NexiLite beltéri vészvilágítás
 
Eaton NexiLite beltéri vészvilágítás

Kompakt és modern kialakításával a NexiLite bármilyen enteriőrben használható. A kiegészítők széles választéka lehetővé teszi a falra vagy mennyezetre, felületre történő vagy süllyesztett felszerelést. A saját akkumulátoros LED lámpatestek egy- és háromórás, állandó és készenléti üzemmódra egyaránt alkalmas változatban kaphatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Micropoint 2 Surface beltéri vészvilágítás
 
Eaton Micropoint 2 Surface beltéri vészvilágítás

A Micropoint 2 Surface egy különösen diszkrét kialakítású, felületre szerelhető vészvilágító lámpatest, amely a legújabb LED- és optikai technológiákat alkalmazza. A Micropoint 2 innovatív optikai kialakítása hatékonyan használja a LED fényforrást, hogy egyenletes fényeloszlást biztosítson a menekülési útvonalon, vagy a nyitott területek anti-pánik megvilágításában.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Micropoint 2 beltéri vészvilágítás
 
Eaton Micropoint 2 beltéri vészvilágítás

A Micropoint 2 egy különösen diszkrét kialakítású süllyesztett vészvilágító lámpatest, amely a legújabb LED- és optikai technológiákat alkalmazza és elsősorban olyan beltéri alkalmazásra javasolt, ahol különösen fontosak az esztétikai tényezők a menekülési útvonalon, vagy a nyitott területek anti-pánik megvilágításában.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ledus beltéri vészvilágítás
 
Eaton Ledus beltéri vészvilágítás

A Ledus termékcsalád egy olyan kompakt, keskeny profilú elegáns megjelenésű termékeket tartalmaz, amely a felhasználási lehetőségek széles választékát nyújtja. Kisebb felismerési távolságoknál és antipánik világítás kialakítására kiválóan alkalmas.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...