a_9_d_31_1517403411522_logo_condoor.jpg Sprint S40 / A40 szekcionált ipari gyorskapuk

A Sprint egyedülálló kombinációja a sebességnek és a normál ipari kapuk könnyű használhatóságának. Ez a rendkívül gyors szekcionált kapu egy rendszerben ötvözi minden előnyét a hagyományos ipari kapuknak és a PVC gyors kapuknak. Sebessége akár ötször gyorsabb, mint egy normál, elektromos működtetésű szekcionált kapué. A Sprint tökéletesen alkalmas a külső falsíkra való telepítéshez, emellett a speciális igényekhez igazítható. A Sprint hőszigetelt szekcionált ipari gyorskapu két típusban rendelhető, S40 Sprint és A40 Sprint.

  • extrém gyors mozgású szekcionált kapu
  • acélhéjazatú szendvics panelek (S40)
  • anodizált alumínium profilból készített szekciók (A40)
Letöltések
Műszaki adatok
Áttekintés

Kapcsolódó hírek

Sprint szekcionált, méretre gyártott ipari gyorskapuk a ConDoor Kft. forgalmazásában
Az S40 és A40 típus ideális kombinációja a gyorsaságnak és a könnyű használatnak
Sprint szekcionált, méretre gyártott ipari gyorskapuk a ConDoor Kft. forgalmazásában

További termékek a cégtől

 
Cube szekcionált ipari kapuk

A Cube szekcionált ipari kapukat olyan nyílásra tervezték, ahol a beépítési hely korlátozott. A korlátozott beépítési mélység nem okoz problémát a Cube kapuknál, a szekciók kompakt módon, harmonika szerűen az áthidaló előtti térbe gyűjtődnek fel. A Cube kapukat (A40) anodizált aluprofilokból, üvegezett szekciókkal készítik, azonban ez kombinálható acél héjazatú szendvics panellel is (S40).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
S80 / S80 Umbra / A80 szekcionált ipari kapuk

A ConDoor szekcionált kapukat a megrendelő igényei szerinti pontos méretre, összeállításban, helyszíni szerelésre készen gyártják. A 80 mm vastag acél szendvics panelekből (S80 / S80 Umbra) gyártott ConDoor ipari kapuk szükség szerint elérhetők személyi bejárós és ablakos változatban is. Lehetőség van szigetelt ovális, vagy négyzet alakú ablakok beépítésére, ha még több fényre van szükség, lehetőség van akár a szekcionált kapu teljes szélességben való beüvegezésére is (A80 szekció). A 80 mm vastag hőhídmentes alumínium profilokból gyártott A40 típusú kapuk teljes egyészében aluszekciókból készülnek és maximális bevilágítás biztosítanak. A ConDoor szekcionált kapuk működtethetők kézi, fél-automata (motor), vagy automata módban (motor+elektronikus védelem). A kapulapba integrált személybejáró ajtók küszöb magassága jelenleg 4 méretben választható (17 mm / 25 mm / 40 mm / 80 mm). A kapulap választható emelési módjai: Normál / Magas / Függőleges / Alacsony és ezek Tetőkövetős változata.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ConDoor ipari kapuk
5 termék

A Condoor széles választékban elérhető, innovatív speciális ipari kapui acélból vagy alumíniumból, ablakkal vagy ablak nélkül, a vevői megrendelések alapján készülnek el majdnem bármilyen kívánt méretben és színben. A sokoldalúan kombinálható és egyszerűen kezelhető ConDoor kapuk kiemelkedő esztétikai tulajdonságaiknak köszönhetően könnyen integrálhatóak mind ipari mind kereskedelmi épületekhez. A ConDoor szekcionált kapuk a biztonság és a tartósság tekintetében megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Lux-Line oldalajtók ipari kapukhoz

A Luxe-Line alumínium keret profiljába beilleszthető mindegyik 40mm vastagságú ConDoor kapupanel. Ezáltal a Luxe-Line oldalajtónak pontosan ugyanaz a megjelenése és mintázata lesz, mint az ipari kapunak. Akár csak az ipari kapuknál, a nagyobb fénybeeresztés érdekében a LUXE-Line is üvegezhető. A Luxe-Line alumínium profiljai hőhídmentesek, ami magas hőszigetelési értéket eredményez. Az ajtó zsanérjai lehetnek jobb vagy bal oldalt és az ajtó lap nyílhat kifelé vagy befelé. Alapesetben az ajtó kilinccsel és hengerzárral szerelt. A Luxe-Line számos opcióval felszerelhető, beleértve a huzatfogót, a három pontos zárat és az ajtó-stoppot, ami bármilyen pozícióban nyitva tartja az ajtót.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
S40 / Design-Line / T40 / A40 szekcionált ipari kapuk

A ConDoor szekcionált kapukat a megrendelő igényei szerint pontos méretre, összeállításban, helyszíni szerelésre készen gyártják. A 40 mm vastag acél szendvics panelekből (S40 / Design-Line / T40) gyártott ConDoor ipari kapuk szükség szerint elérhetők személyi bejárós és ablakos változatban is. Lehetőség van szigetelt ovális, vagy négyzet alakú ablakok beépítésére, ha még több fényre van szükség, lehetőség van akár a szekcionált kapu teljes szélességben való beüvegezésére is (A40 szekció). A 40 mm vastag alumínium profilokból gyártott A40 típusú kapuk teljes egyészében aluszekciókból készülnek és maximális bevilágítás biztosítanak. A ConDoor szekcionált kapuk működtethetők kézi, fél-automata (motor), vagy automata módban (motor+elektronikus védelem). A kapulapba integrált személybejáró ajtók küszöb magassága jelenleg 4 méretben választható (17 mm / 25 mm / 40 mm / 80 mm). A kapulap választható emelési módjai: Normál / Magas / Függőleges / Alacsony és ezek Tetőkövetős változata.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Lengőkapuk, szalagkapuk, termofüggönyök
Lengőkapuk, szalagkapuk, termofüggönyök
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Dokkolók és rámpakiegyenlítők
Készcsarnokok
Készcsarnokok
Sorompók, nyitható útakadályok
Sorompók, nyitható útakadályok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...