Galletti

Galletti UTN és UTNi légcsatornázható fan-coil berendezések

A Galletti UTN termékek emelt nyomású légcsatornázható fan-coilok, 3 sebességes motorral, a Galletti UTNi pedig emelt nyomású légcsatornázható fan-coilok INVERTER szabályozású, állandó mágneses (kefe nélküli) motorral. A légcsatornázható UTN fan-coil termékcsaládot elsősorban olyan helyiségek légkondicionálására tervezték, ahol központi légtechnikai hálózat van, több befúvási illetve elszívási hellyel. Speciális kialakításuknak köszönhetően az UTN fan-coilok egyik fő jellemzője a széleskörű, rugalmas felhasználhatóság.

Letöltések

További termékek a cégtől
Galletti SCX R 60-360 kW léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk teljes hővisszanyeréssel 60-360 kW
 
SCX R 60-360 kW léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk teljes hővisszanyeréssel 60-360 kW

A Galetti SCX-R egy kültéri, léghűtéses kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú nagyobb kereskedelmi és ipari felhasználásra, az SCX típus teljes hővisszanyerős hőcserélővel felszerelt változata. A sorozat 22 gépnagyságból áll, 80 - 360 kW közötti hűtési teljesítménnyel és 90 – 390 kW közötti teljes kondenzációs hővisszanyerési teljesítménnyel. Az SCX-R hővisszanyerős folyadékhűtők többféle alkalmazása ismert, pl. hotelekben (hűtés és HMV készítés, uszodavíz fűtés) vagy ipari területeken, ahol technológiai hűtésre és párhuzamosan melegvíz készítésre is szükség van.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fujitsu LMCE oldalfali klíma  - Compact Standard sorozat (R410A)
 
Fujitsu LMCE oldalfali klíma - Compact Standard sorozat (R410A)

Az LMCE oldalfali inverteres splitklíma a Standard sorozat része, és azoknak ajánlott, akik a magas hatékonyság és kedvező ár kombinációját keresik. Energiaosztály besorolása hűtésre A++, fűtésre A+.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Galletti ESTRO GT fan-coil család BLDC Greentech inverteres motorral Galletti ESTRO és ESTROi fan-coil berendezések parapetre, padlóra, mennyezetre Galletti FLAT S és FLAT S i fan-coil berendezések falra Galletti FLAT és FLATi fan-coil berendezések falra és padlóra
 
Galletti fan-coil berendezések
10 termék

A Galletti fan-coil berendezések széles választékát kínálja klímarendszerekhez. A Galletti burkolatos, kazettás, légcsatornás, magasfali és burkolat nélküli fan-coil készülékeiben a legmodernebb technológia és dizájn találkozik a megbízhatóság és a kényelem szolgálatában.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti EvitecH kompakt hőszivattyú, 50-200 kW
 
EvitecH kompakt hőszivattyú, 50-200 kW

Az EvitecH egy nagy hatékonyságú kompakt multiscroll hőszivattyú gőzbefecskendezéses R410A-s kompresszorokkal. A sorozatban 50-180 kW közötti hűtőteljesítményű és 60-200 kW közötti fűtési teljesítményű modellek szerepelnek.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Summer sorozat - oldalfali split klímaberendezés
 
Summer sorozat - oldalfali split klímaberendezés

A Summer sorozat a Fisher klíma belépő modellje, amely már olyan extra funkciókat is tartalmaz, ami a felső kategóriás csúcskészülékekre jellemző, mint például a beépített wifi, távirányítóra kihelyezett hőmérsékletérzékelés, a 8 °C-os temperáló fűtés.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...