Galletti

Galletti PWN és PWNi légcsatornázható fan-coil berendezések

A Galletti PWN termékek közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok 7 sebességes motorral, a Galletti PWNi pedig közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok inverter szabályozású, állandó mágneses (kefe nélküli) motorral. A légcsatornázható PWN fan-coil termékcsaládot olyan helyiségek légkondicionálására tervezték, ahol közepes nyomásértékű (60Pa), rendkívül sokoldalú és alacsony zajszintű, álmennyezet fölé szerelhető készülékre van szükség. A sorozat 9 modelljét 400 és 1200 m3/h közötti névleges légszállítás, 60 Pa külső statikus nyomás valamint 2,6 és 10,3 kW közötti hűtőteljesítmény jellemzi. Speciális kialakítása révén az alapmodell sokféle moduláris tartozékkal egészíthető ki. Ennek köszönhetően a PWN fan-coilok kereskedelmi egységekbe, szállodai szobákba, konferenciatermekbe, stb. különösen alkalmasak.

Letöltések

További termékek a cégtől
Fujitsu KRT mennyezeti klímaberendezések (R32)
 
Fujitsu KRT mennyezeti klímaberendezések (R32)

A mennyezeti klímaberendezések olyan nagyobb terek fűtésére, hűtésére ajánlhatók, ahol az oldalfali klímák teljesítménye már nem elegendő. A Fujitsu Klíma 8,5-14 kW hűtőteljesítményig gyárt ilyen berendezéseket. Ezek kiválóan alkalmasak fűtésre, mivel alacsony külső hőmérsékletnél is használhatók (hűtésnél és fűtésnél is -15°C-ig). A légterelés önműködően állítható mind függőleges, mind vízszintes irányban, ezáltal elkerülhető, hogy a berendezés a helyiségben tartózkodókra fújja a hideget. A Fujitsu mennyezeti klímaberendezései alkalmasak frisslevegő beszívásra, ami biztosítja a helyiségben tartózkodók megfelelő közérzetét és az energiahatékonyságot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti LEW vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
LEW vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk

A Galetti LEW egy beltéri, vízhűtéses kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú nagyobb kereskedelmi és ipari felhasználásra. Az LEW víz-víz folyadékhűtők és hőszivattyúk teljes burkolattal rendelkeznek és scroll kompresszorral a csendes üzemhez. A kompakt méreteknek és a lekerekített dekoratív kinézetnek köszönhetően elhelyezhető mindenféle környezetben, nem szükséges neki külön gépház. R410A hűtőközeget és első osztályú minőségű alkatrészeket használnak a hűtőköri, a vízköri és elektromos rendszerben, mely az LEW magas műszaki színvonalát garantálja hatékonyság, megbízhatóság és az alacsony zajszint terén.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti DUCTIMAX és DUCTIMAXi légcsatornázható fan-coil berendezések
 
Galletti DUCTIMAX és DUCTIMAXi légcsatornázható fan-coil berendezések

A DUCTIMAX légcsatornázható fan-coilok olyan helyiségek légkondicionálására lettek kialakítva, ahol közepes nyomásteljesítményű és kisméretű fan-coilok felszerelésére van igény. A hőcserélő lehetővé teszi, hogy a DUCTIMAX készülék a lehető legeltérőbb üzemi körülmények között is használható legyen. A DUCTIMAXi a villanymotorokon alkalmazott BLDC inverter technológiával teszi teljessé a termékskálát. A légáram folyamatos modulációja és a nagy hatásfokú hőcserélők használata lehetővé teszi, hogy mérsékelt levegő- és vízhőmérséklet-eltéréssel is képes legyen működni. A készülékeket úgy tervezték, hogy vízszintesen kerüljön felszerelésre a mennyezetre. A termékskála 12 modellt tartalmaz, melyek 300 és 1200 m³/h közötti légáramtartományt fednek le.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Fisher kazettás fan-coil berendezések
 
Fisher kazettás fan-coil berendezések

A Fisher fan-coil berendezések folyadékhűtőhöz csatlakoztatva hatékony megoldást nyújtanak kereskedelmi, lakossági és ipari környezetben egyaránt. Az álmennyezetbe építendő klímaberendezések kiváló megoldást jelentenek nagyméretű terek klimatizálására. Előnyük, hogy a beltéri egység nagy része az álmennyezet felett helyezkedik el, így csak a beszívórács és a kifúvó légterelő lamellák látszanak. Ezáltal ideálisak irodaházak, éttermek, üzletek klimatizálására. A Fisher 3,5-13 kW hűtőteljesítményig gyárt kazettás fan-coil berendezéseket, melyek 2-csöves és 4 csöves kivitelben is rendelhetők. A négyirányú (360°-os) légbefújás tökéletes légeloszlást biztosít. Standard tartozékok az infra és a vezetékes vezérlő, illetve a beépített kondenzvíz szivattyú biztonsági szintkapcsolóval.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BCX 360-600 kW kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
BCX 360-600 kW kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtők és hőszivattyúk

A Galletti BCX egy kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú család, az SCX sorozat folytatása. A sorozat 6 csak hűtős és 6 hőszivattyús gépnagyságból áll, 360 és 600 kW közötti hűtési tartományban érhető el mind hűtős, mind hőszivattyús kivitelben. A BCX berendezésekben két hűtőkörből az egyik - nagyságtól függően - trió kompresszoros hűtőkör, így a berendezések részterheléses üzemben is nagyobb hatékonysággal tudnak üzemelni. A lemezes hőcserélők lamellázat és hűtőkörök szempontjából helytakarékos kompakt kialakításúak mind elpárologtató, mind kondenzátor oldalon. Az adagoló elektronikus szabályzású. A BCX folyadékhűtőkhöz többféle opció választható, mint pl. beépített hidraulikai modul, hővisszanyerő hőcserélő, kompresszor hangszigetelés, csendesített AXITOP ventilátorok, soros RS485-ös kártya, távoli elérést biztosító PCOWEB szoftver és kártya, többféle kondenzátor bevonat, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...