Termékcsalád:  Galletti termékek
Galletti Galletti folyadékhűtők és hőszivattyúk

Folyadékhűtők, hőszivattyúk hűtő-fűtő, légkondícionáló rendszerek kiszolgálásához, a lakossági, az ipari és a kereskedelmi szektor számára is 1200 kW teljesítményig, kompakt bel- és kültéri illetve osztott, vízhűtéses és hővisszanyerős multifunkciós változatban is.

Termékcsalád tagjai

Galletti EvitecH kompakt hőszivattyú, 50-200 kW
 
EvitecH kompakt hőszivattyú, 50-200 kW

Az EvitecH egy nagy hatékonyságú kompakt multiscroll hőszivattyú gőzbefecskendezéses R410A-s kompresszorokkal. A sorozatban 50-180 kW közötti hűtőteljesítményű és 60-200 kW közötti fűtési teljesítményű modellek szerepelnek.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti MCI nagy hatékonyságú full inverter kompakt hőszivattyú
 
MCI nagy hatékonyságú full inverter kompakt hőszivattyú

A Galletti MCI hőszivattyú családja 4 készülékméretet illetve 5 modelt tartalmaz. A készülékek “state-of-the-art” inverter kompresszorral rendelkeznek és elsősorban lakossági és kereskedelmi épületek hűtési és fűtési igényeinek hatékony ellátására alkalmasak. Az MCI alkalmazza a légkondicionálás leginnovatívabb műszaki megoldásait: minden berendezés full-inverteres elektromos motorokkal felszerelt, állandó mágneses közvetlen meghajtású technikával rendelkezik, éppúgy a ventilátorok és szivattyúk esetén is. Ezáltal drasztikusan lecsökken az elektromos energiafelvétel a legkülönbözőbb működési kondíciók mellett, és valamennyi készülék energiabesorolása eléri az A+ vagy az A++ értéket. A főbb komponensek - mint a kompresszor, a ventilátor és a szivattyú - összehangolt működéséről, optimalizált vezérlési logikájáról fejlett szabályzó gondoskodik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Galletti MPE, MPE-T léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 76 kW-ig
 
MPE, MPE-T léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 76 kW-ig

A Galetti MPE egy kültéri, léghűtéses kompakt folyadékhűtő kisebb lakó-, kereskedelmi és ipari felhasználásra. A 25 hűtős és hőszivattyús model hűtési teljesítménye 4 és 76 kW, fűtési teljesítménye pedig 5 és 76 kW között mozog. A sorozathoz használt R410A-hoz kifejlesztett 8 mm-es rézcsövekkel ellátott lamellás hőcserélők emelt hőcserélési hatékonyságot és csendes ventilátor működést tesznek lehetővé. A megnövelt felületnek köszönhetően 51°C-os külső hőmérsékleten is garantált a hidegvíz előállítása és az összes modellnél biztosított a 2,95-ös átlagos energiahatékonysági érték nyáron (EER) és a 3,25-ös érték télen (COP), ami "A" energiaosztálynak felel meg az Eurovent Energia Hatékonysági besorolása szerint.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
MPE-D 4-76 kW légcsatornázható beltéri folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
MPE-D 4-76 kW légcsatornázható beltéri folyadékhűtők és hőszivattyúk

A Galletti MPE-D egy beltéri kompakt léghűtéses folyadékhűtő és hőszivattyú kisebb lakó-, kereskedelmi és ipari felhasználásra. A sorozat 15 gépnagyságból áll, 6 és 76 kW közötti fűtő-, és hűtőteljesítményekkel. 65 kW-ig 1 kompresszoros, 30 kW-tól pedig 2 kompresszoros változatot is gyártanak, többféle opcióval, úgy mint: beépített hidraulika modul, BLDC ventilátor, kétfokozatú hangcsillapítás, soros RS485-ös kommunikációs kártya, kondenzátor védőrács, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti SCX nagyteljesítményű léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 360 kW-ig
 
SCX nagyteljesítményű léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 360 kW-ig

A Galetti SCX egy kültéri, léghűtéses kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú nagyobb kereskedelmi és ipari felhasználásra. A sorozat 22 model nagysága 80 és 360 kW közötti hűtési teljesítmény tartományban érhető el, mind hűtős, mind hőszivattyús kivitelben. A lemezes hőcserélők lamellázat és hűtőkörök szempontjából helytakarékos kompakt kialakításúak mind elpárologtató mind kondenzátor oldalon. Az akár 160 kW egységteljesítményű hőcserélő alkalmazásával egyszerűsödött a belső víz- és hűtőkör hozzáférhetősége a rendszeres ellenőrzések és karbantartások során.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti SCX R 60-360 kW léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk teljes hővisszanyeréssel 60-360 kW
 
SCX R 60-360 kW léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk teljes hővisszanyeréssel 60-360 kW

A Galetti SCX-R egy kültéri, léghűtéses kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú nagyobb kereskedelmi és ipari felhasználásra, az SCX típus teljes hővisszanyerős hőcserélővel felszerelt változata. A sorozat 22 gépnagyságból áll, 80 - 360 kW közötti hűtési teljesítménnyel és 90 – 390 kW közötti teljes kondenzációs hővisszanyerési teljesítménnyel. Az SCX-R hővisszanyerős folyadékhűtők többféle alkalmazása ismert, pl. hotelekben (hűtés és HMV készítés, uszodavíz fűtés) vagy ipari területeken, ahol technológiai hűtésre és párhuzamosan melegvíz készítésre is szükség van.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti LCX kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú sorozat 360 kW-ig
 
LCX kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú sorozat 360 kW-ig

A Galletti LCX egy kültéri, léghűtéses kompakt folyadékhűtő nagyobb kereskedelmi és ipari felhasználásra, elektronikus expanziós szeleppel, ahol 18 alapvető méretnagyságból kiindulva nem kevesebb, mint 150 különböző, csak hűtő és hőszivattyús modell érhető el 40 és 360 kW közötti teljesítménytartományban. Az R410A hűtőközeg használatának előnyei a nagyobb hőátadási tényező, valamint a kisebb nyomásesés a hőcserélőn. Kialakítástól függetlenül a sorozat minden típusa elektronikus expanziós szeleppel készül, hogy a berendezések részterhelés esetén is maximális hatékonysággal üzemelhessenek.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
BCX 360-600 kW kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
BCX 360-600 kW kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtők és hőszivattyúk

A Galletti BCX egy kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú család, az SCX sorozat folytatása. A sorozat 6 csak hűtős és 6 hőszivattyús gépnagyságból áll, 360 és 600 kW közötti hűtési tartományban érhető el mind hűtős, mind hőszivattyús kivitelben. A BCX berendezésekben két hűtőkörből az egyik - nagyságtól függően - trió kompresszoros hűtőkör, így a berendezések részterheléses üzemben is nagyobb hatékonysággal tudnak üzemelni. A lemezes hőcserélők lamellázat és hűtőkörök szempontjából helytakarékos kompakt kialakításúak mind elpárologtató, mind kondenzátor oldalon. Az adagoló elektronikus szabályzású. A BCX folyadékhűtőkhöz többféle opció választható, mint pl. beépített hidraulikai modul, hővisszanyerő hőcserélő, kompresszor hangszigetelés, csendesített AXITOP ventilátorok, soros RS485-ös kártya, távoli elérést biztosító PCOWEB szoftver és kártya, többféle kondenzátor bevonat, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti V-IPER "A" energiahatékonyságú folyadékhűtő és hőszivattyú sorozat 380 kW-ig
 
V-IPER "A" energiahatékonyságú folyadékhűtő és hőszivattyú sorozat 380 kW-ig

A V-IPER kültéri, kompakt, energiahatékony folyadékhűtő sorozat 20 levegő-víz modellje érhető el hűtős és hőszivattyús kivitelben, 50 és 380 kW közötti hűtési teljesítményekben. A sorozat magas hatékonysága nemcsak a pillanatnyi hatásfokok terén hanem a szezonális hatékonyság terén is jelentkezik, így jelentős éves energiafogyasztás-csökkenést eredményez. A V-IPER olyan műszaki megoldásokat és szabályozási logikát alkalmaz, mellyel vízoldalon változó térfogatáramú szabályzás tud létrejönni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti LSE nagyteljesítményű léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 1200 kW-ig
 
LSE nagyteljesítményű léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 1200 kW-ig

A Galletti LSE egy kültéri, léghűtéses kompakt nagyteljesítményű folyadékhűtő, multiscroll kompresszorokkal. Az LSE hűtő és hőszivattyús sorozat 14 modell nagyságot foglal magába. Hűtés 370 és 1200 kW közötti teljesítménytartományban, hőszivattyús fűtés 650kW-ig lehetséges csak multi scroll kompresszoros, 2 vagy 4 hűtőkörös változatban. A kompresszorok száma készülékmérettől függően hűtőkörönként 2 vagy 3 db, többszörözve így a teljesítmény szabályozási lépcsőket. A nagyszámű szabályozási lépcső lehetővé teszi, hogy a berendezés a tényleges rendszerigényhez igazítsa a leadott teljesítményét és emellett kihasználja a jó hatásfokú részterheléses működés előnyeit.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti MCW vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
MCW vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk

A Galletti MCW egy beltéri, vízhűtéses kompakt folyadékhűtő kisebb lakó,- kereskedelmi és ipari felhasználásra. Az MCW vízhűtéses folyadékhűtők, hőszivattyúk és elpárologtató egységek lakossági-, kiskereskedelmi- és néhány ipari alkalmazáshoz alkalmazhatók, akár napi 24 órás üzemre. Az MCW hűtők teljes burkolattal rendelkeznek és scroll kompresszorral a csendes üzemhez. A kompakt méreteknek, a beépített hidraulikus egységnek és a dekoratív kinézetnek köszönhetően elhelyezhető mindenféle környezetben, nem szükséges neki külön gépház. A tervezés során fontos szempont volt az alacsony készülékmagasság, a felső víz (MCR esetén gáz-) csatlakozás és az előszerelt csőrendszer, mely csökkenti a telepítés idejét és költségét. Nincs szükség többlet helyre a szereléshez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti LEW vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
LEW vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk

A Galetti LEW egy beltéri, vízhűtéses kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú nagyobb kereskedelmi és ipari felhasználásra. Az LEW víz-víz folyadékhűtők és hőszivattyúk teljes burkolattal rendelkeznek és scroll kompresszorral a csendes üzemhez. A kompakt méreteknek és a lekerekített dekoratív kinézetnek köszönhetően elhelyezhető mindenféle környezetben, nem szükséges neki külön gépház. R410A hűtőközeget és első osztályú minőségű alkatrészeket használnak a hűtőköri, a vízköri és elektromos rendszerben, mely az LEW magas műszaki színvonalát garantálja hatékonyság, megbízhatóság és az alacsony zajszint terén.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti LER elpárologtató egység külső kondenzátorhoz
 
LER elpárologtató egység külső kondenzátorhoz

A Galletti LER kondenzátor nélküli beltéri egységek a légkondicionálás és technológiai hűtés területén mind lakossági, mind ipari felhasználói igények kielégítésére alkalmasak. A választék széles hűtési-fűtési tartományt fed le 40-420 kW-között. Magas termodinamikai hatásfok és széles körű konfigurálhatóság biztosítható a választható tartozékokkal és hűtőköri konfigurációkkal. A LER berendezések teljes burkolattal készülnek az alacsony zajszintű működéshez, ezáltal telepíthetők nem elszigetelt közös terekben is. A jellemzően lekerekített formák hozzájárulnak a vonzó megjelenéshez. Az elpárologtató beltérben történő elhelyezésével nincs szükség glikol hozzáadására a rendszer vízköréhez, mely nyilvánvaló előnyökkel jár.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti MTE léghűtéses kondenzátor egységek külső elpárologtatóthoz
 
MTE léghűtéses kondenzátor egységek külső elpárologtatóthoz

A Galletti MTE egy kültéri, léghűtéses kondenzátor egység külső elpárologtatóhoz. Az MTE berendezés osztott rendszereknél használható, és kombinálható légkezelő egységek direkt-elpárolgású kaloriferével. Az MPE és LCE kültéri folyadékhűtő sorozat alapján került kifejlesztésre a kondenzátor egység, mely magas fokú hatékonyságot garantál különösen alacsony zajszinten.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek
Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Közvetítő közegek, tisztítószerek, fertőtlenítőszerek
Közvetítő közegek, tisztítószerek, fertőtlenítőszerek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...