Galletti

Galletti FM magas oldalfali fan-coil berendezések

A Galletti FM termékek magasfali fan-coil készülékek inverteres motorral, beépített szeleppel. A Galletti FM sorozatot kiváló hatékonyság, állíthatóság, kompaktság és csendesség jellemzi. A burkolat ABS műanyagból készül. A kifúvó rész motoros légterelővel rendelkezik. Az előlapon egy kijelző található, melyen valamennyi működési funkció látható. Az emelt felületű hőcserélő rézcsőre húzott nagy hatékonyságú alumínium lamellákkal és hidrofil bevonattal rendelkezik. Az inverter vezérelt BLDC szinkron motor meghajtású tangenciális ventilátor-egység alacsony energia felhasználást, halk üzemet és magas hatékonyságot garantál. A termoelektromos mozgatású 2- illetve 3-utú ON/OFF vezérelt szelep közvetlenül a hőcserélőre van felszerelve gyári alaptartozékként. Az infra távszabályzó a készülékkel együtt kerül szállításra, a vezetékes szabályzó opciósan rendelhető tartozék.

Letöltések

További termékek a cégtől
Galletti MCW vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
MCW vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk

A Galletti MCW egy beltéri, vízhűtéses kompakt folyadékhűtő kisebb lakó,- kereskedelmi és ipari felhasználásra. Az MCW vízhűtéses folyadékhűtők, hőszivattyúk és elpárologtató egységek lakossági-, kiskereskedelmi- és néhány ipari alkalmazáshoz alkalmazhatók, akár napi 24 órás üzemre. Az MCW hűtők teljes burkolattal rendelkeznek és scroll kompresszorral a csendes üzemhez. A kompakt méreteknek, a beépített hidraulikus egységnek és a dekoratív kinézetnek köszönhetően elhelyezhető mindenféle környezetben, nem szükséges neki külön gépház. A tervezés során fontos szempont volt az alacsony készülékmagasság, a felső víz (MCR esetén gáz-) csatlakozás és az előszerelt csőrendszer, mely csökkenti a telepítés idejét és költségét. Nincs szükség többlet helyre a szereléshez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti LSE nagyteljesítményű léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 1200 kW-ig
 
LSE nagyteljesítményű léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 1200 kW-ig

A Galletti LSE egy kültéri, léghűtéses kompakt nagyteljesítményű folyadékhűtő, multiscroll kompresszorokkal. Az LSE hűtő és hőszivattyús sorozat 14 modell nagyságot foglal magába. Hűtés 370 és 1200 kW közötti teljesítménytartományban, hőszivattyús fűtés 650kW-ig lehetséges csak multi scroll kompresszoros, 2 vagy 4 hűtőkörös változatban. A kompresszorok száma készülékmérettől függően hűtőkörönként 2 vagy 3 db, többszörözve így a teljesítmény szabályozási lépcsőket. A nagyszámű szabályozási lépcső lehetővé teszi, hogy a berendezés a tényleges rendszerigényhez igazítsa a leadott teljesítményét és emellett kihasználja a jó hatásfokú részterheléses működés előnyeit.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
BCX 360-600 kW kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
BCX 360-600 kW kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtők és hőszivattyúk

A Galletti BCX egy kültéri léghűtéses kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú család, az SCX sorozat folytatása. A sorozat 6 csak hűtős és 6 hőszivattyús gépnagyságból áll, 360 és 600 kW közötti hűtési tartományban érhető el mind hűtős, mind hőszivattyús kivitelben. A BCX berendezésekben két hűtőkörből az egyik - nagyságtól függően - trió kompresszoros hűtőkör, így a berendezések részterheléses üzemben is nagyobb hatékonysággal tudnak üzemelni. A lemezes hőcserélők lamellázat és hűtőkörök szempontjából helytakarékos kompakt kialakításúak mind elpárologtató, mind kondenzátor oldalon. Az adagoló elektronikus szabályzású. A BCX folyadékhűtőkhöz többféle opció választható, mint pl. beépített hidraulikai modul, hővisszanyerő hőcserélő, kompresszor hangszigetelés, csendesített AXITOP ventilátorok, soros RS485-ös kártya, távoli elérést biztosító PCOWEB szoftver és kártya, többféle kondenzátor bevonat, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti LCX kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú sorozat 360 kW-ig
 
LCX kompakt folyadékhűtő és hőszivattyú sorozat 360 kW-ig

A Galletti LCX egy kültéri, léghűtéses kompakt folyadékhűtő nagyobb kereskedelmi és ipari felhasználásra, elektronikus expanziós szeleppel, ahol 18 alapvető méretnagyságból kiindulva nem kevesebb, mint 150 különböző, csak hűtő és hőszivattyús modell érhető el 40 és 360 kW közötti teljesítménytartományban. Az R410A hűtőközeg használatának előnyei a nagyobb hőátadási tényező, valamint a kisebb nyomásesés a hőcserélőn. Kialakítástól függetlenül a sorozat minden típusa elektronikus expanziós szeleppel készül, hogy a berendezések részterhelés esetén is maximális hatékonysággal üzemelhessenek.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Fisher e-HeatR levegő-víz hőszivattyú - beltéri egység
 
Fisher e-HeatR levegő-víz hőszivattyú család

A Fisher e-HeatR víz-levegő hőszivattyúkkal egy komplett, minden igényt kielégítő rendszer építhető ki, amely egyszerre biztosítja a melegvíz ellátást és a lakás hűtését és fűtését is. Az érintőképernyős kezelőegységek letisztult megjelenést kölcsönöznek a készülékeknek. A kezelőfelület kiemelhető, így a készüléktől távolabb, a lakás egy kényelmesebb pontján is elhelyezhető. Az e-HeatR hőszivattyút környezetbarát technológia jellemzi, melynek révén a készülék alacsonyabb energiafogyasztású, mindezt zéró károsanyag kibocsájtás mellett.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...