Galletti

Galletti FLAT és FLATi fan-coil berendezések falra és padlóra

A FLAT a Galletti új generációs fan-coil termékcsaládja, amely arra született, hogy formatervezés és technológiai szempontból is a legjobb termék legyen kategóriájában. A FLAT fan-coil újdonságnak számít, hiszen a rendkívül alacsony akusztikai teljesítményt olyan remek dizájnnal ötvözték, amely alkalmassá teszi lakó- és ipari területeken való felhasználásra is. A FLAT termékcsalád oldalfali, burkolattal ellátott, függőleges kifúvású, valamint padlóra állítható vagy mennyezetre szerelhető, burkolatos, függőleges kifúvású, szűrővel szerelt légkifúvó ráccsal ellátott fan-coil készülékeket tartalmaz akár inverteres motorral is.

Letöltések

További termékek a cégtől
Fujitsu KVCA padlóra állítható klímaberendezések (R32)
 
Fujitsu KVCA padlóra állítható klímaberendezések (R32)

A Fujitsu Klíma padlóra állítható klímaberendezései kiválóan alkalmazhatók olyan helyiségekben, ahol oldalfali klíma elhelyezésére nincs lehetőség, illetve ahol elsődleges szempont, hogy a klímát fűtésre lehessen használni. A Fujitsu Klíma padlóra állítható berendezései 2,6-4,2 kW hűtőteljesítménnyel rendelkeznek, és alacsony külső hőmérsékletnél is használhatók fűtésre (hűtésnél -10 °C-ig, fűtésnél -15 °C-ig). A könnyen kezelhető és egyszerűen tisztítható klímaberendezésekbe épített Ion Szagtalanító Szűrő megszűnteti a kellemetlen szagokat, az Alma-katekin szűrő pedig kiszűri az apró részecskéket és a port.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fujitsu KRLB körkörös kifúvású kazettás split klíma (R32) Fujitsu KVLA kompakt kazettás klímaberendezések (R32)
 
Fujitsu kazettás klímaberendezések
2 termék

A kazettás klímaberendezések álmennyezetbe építhető készülékek. Előnyük, hogy a beltéri egység nagy része az álmennyezet felett helyezkedik el, így csak a beszívórács és a kifúvó légterelő lamellák látszanak. A Fujitsu Klíma 3,5-14 kW hűtőteljesítményig gyárt kazettás klímaberendezéseket, melyek négy irányba fújják a levegőt, így gondoskodva a megfelelő levegő eloszlásról. Kazettás klíma esetén lehetőség van frisslevegő beszívásra is, ezáltal a levegőminőség jelentősen javítható. A kompakt kazettás berendezések (7 kW hűtőteljesítményig) szabványos, 600x600 mm-es kazettás álmennyezetbe illeszthetők. A Fujitsu Klíma kazettás berendezései -15 °C külső hőmérséklet mellett is használhatók fűtésre.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Galletti DST rétegződés mentesítő ventilátorok
 
Galletti DST rétegződés mentesítő ventilátorok

Meleg levegővel fűtött terekben az ott tartózkodók komfortérzetének biztosítása érdekében szükséges legalább 18°C körüli hőmérséklet fenntartása. Nagyobb belmagasság esetén a helyiség felső részében nagy mennyiségű hő halmozódik fel, amely felhasználatlanul és így veszteségként távozna a szabadba.A DST légrétegződés mentesítő kiküszöböli ezt a problémát, mivel az általa létrehozott függőleges légáramlás 3°C körülire csökkenti a helyiség padlója és mennyezete közti hőmérséklet- különbséget.Meleg időben a DST légrétegződés mentesítő hatékonyan használható egyszerű légkeverő ventilátorként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti PWN és PWNi légcsatornázható fan-coil berendezések
 
Galletti PWN és PWNi légcsatornázható fan-coil berendezések

A Galletti PWN termékek közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok 7 sebességes motorral, a Galletti PWNi pedig közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok inverter szabályozású, állandó mágneses (kefe nélküli) motorral. A légcsatornázható PWN fan-coil termékcsaládot olyan helyiségek légkondicionálására tervezték, ahol közepes nyomásértékű (60Pa), rendkívül sokoldalú és alacsony zajszintű, álmennyezet fölé szerelhető készülékre van szükség. A sorozat 9 modelljét 400 és 1200 m3/h közötti névleges légszállítás, 60 Pa külső statikus nyomás valamint 2,6 és 10,3 kW közötti hűtőteljesítmény jellemzi. Speciális kialakítása révén az alapmodell sokféle moduláris tartozékkal egészíthető ki. Ennek köszönhetően a PWN fan-coilok kereskedelmi egységekbe, szállodai szobákba, konferenciatermekbe, stb. különösen alkalmasak.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
EVO professzionális fan coil vezérlőegység
 
EVO professzionális fan coil vezérlőegység

Az EVO egy készülékbe szerelhető mikroprocesszoros vezérlőegység vezetékes fali LCD kijelzővel. A Galletti fejlett mikroprocesszoros vezérlőegysége közös felületet kínál a Galletti katalógusban fellelhető valamennyi hőleadó, hűtő és hőszivattyú berendezésnek. Különálló felhasználói felület, kifinomult készülékkezelés és szabályozás jellemzi. Az univerzális szabályozó használatával a telepítés költsége is csökken.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...