Galletti

Galletti DUCTIMAX és DUCTIMAXi légcsatornázható fan-coil berendezések

A DUCTIMAX légcsatornázható fan-coilok olyan helyiségek légkondicionálására lettek kialakítva, ahol közepes nyomásteljesítményű és kisméretű fan-coilok felszerelésére van igény. A hőcserélő lehetővé teszi, hogy a DUCTIMAX készülék a lehető legeltérőbb üzemi körülmények között is használható legyen. A DUCTIMAXi a villanymotorokon alkalmazott BLDC inverter technológiával teszi teljessé a termékskálát. A légáram folyamatos modulációja és a nagy hatásfokú hőcserélők használata lehetővé teszi, hogy mérsékelt levegő- és vízhőmérséklet-eltéréssel is képes legyen működni. A készülékeket úgy tervezték, hogy vízszintesen kerüljön felszerelésre a mennyezetre. A termékskála 12 modellt tartalmaz, melyek 300 és 1200 m³/h közötti légáramtartományt fednek le.

Letöltések

További termékek a cégtől
Galletti FM magas oldalfali fan-coil berendezések
 
Galletti FM magas oldalfali fan-coil berendezések

A Galletti FM termékek magasfali fan-coil készülékek inverteres motorral, beépített szeleppel. A Galletti FM sorozatot kiváló hatékonyság, állíthatóság, kompaktság és csendesség jellemzi. A burkolat ABS műanyagból készül. A kifúvó rész motoros légterelővel rendelkezik. Az előlapon egy kijelző található, melyen valamennyi működési funkció látható. Az emelt felületű hőcserélő rézcsőre húzott nagy hatékonyságú alumínium lamellákkal és hidrofil bevonattal rendelkezik. Az inverter vezérelt BLDC szinkron motor meghajtású tangenciális ventilátor-egység alacsony energia felhasználást, halk üzemet és magas hatékonyságot garantál. A termoelektromos mozgatású 2- illetve 3-utú ON/OFF vezérelt szelep közvetlenül a hőcserélőre van felszerelve gyári alaptartozékként. Az infra távszabályzó a készülékkel együtt kerül szállításra, a vezetékes szabályzó opciósan rendelhető tartozék.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Art Design sorozat - oldalfali split klímaberendezés
 
Art Design sorozat - oldalfali split klímaberendezés

Az Art sorozat antracit szürke, iPhone arany vagy ezüst színekben a Fisher dizájn klímája, mely kiemeli otthona stílusát. A Fisher ART klíma élvonalbeli technológiája zajtalanul teremti meg a kellemes légkört, lágy fényei pedig a sejtelmes hangulatot. Az ART sorozat ajánlható azoknak is, akik wifi segítségével szeretnék kézben tartani klímájuk irányítását. A legtöbb modell beltéri egységének nagyon alacsony zajszintjének köszönhetően tökéletes megoldást jelentenek hálószobák klimatizálására is. A sorozatra jellemző az 1W-os fogyasztás stand-by állapotban, a 8 °C-os temperáló fűtés és a "follow me" funkció is. Az Art sorozat kiemelkedően magas fűtési hatásfoka miatt alkalmas kedvezményes áramtarifa („H”) igénybevételére is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
[an error occurred while processing this directive]
Fisher multisplit klímaberendezések
 
Fisher multisplit klímaberendezések

A Multi egyetlen kültéri egység használatával 2, 3, 4 vagy 5 helyiség klimatizálására is képes, így a felhasználók a telepítéskor helyet takarítanak meg, a használat során pedig energiát a különböző 1x1-es rendszerekhez képest. További előnye, hogy az egyes szobák, helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható. A beltéri egységek kivitele is lehet különböző, vagyis egy kültéri egységhez csatlakoztatható vegyesen oldalfali, kazettás, légcsatornás, stb. készülék is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fujitsu magas nyomású légcsatornázható klímaberendezések
 
Fujitsu LHTA magas nyomású légcsatornázható klímaberendezések (R410A)

A magas nyomású légcsatornázható klímaberendezések elburkolható, az álmennyezetbe épíhető készülékek nagy terek, kereskedelmi és iroda egységek hűtésére, fűtésére. Előnyük, hogy a beltéri egység teljesen láthatatlanná tehető, csak elszívó és befúvó rácsok látszanak. Az erőteljes ventilátorok nagy távolságra képesek eljuttatni a kezelt levegőt így a készüléket akár külön gépészeti helyiségben is el lehet helyezni. 12-25 kW közötti hűtőteljesítményűek, és akár 250 Pa külső statikus nyomás is felhasználható a légcsatornán rendszeren.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...