Galletti

Galletti DUCTIMAX és DUCTIMAXi légcsatornázható fan-coil berendezések

A DUCTIMAX légcsatornázható fan-coilok olyan helyiségek légkondicionálására lettek kialakítva, ahol közepes nyomásteljesítményű és kisméretű fan-coilok felszerelésére van igény. A hőcserélő lehetővé teszi, hogy a DUCTIMAX készülék a lehető legeltérőbb üzemi körülmények között is használható legyen. A DUCTIMAXi a villanymotorokon alkalmazott BLDC inverter technológiával teszi teljessé a termékskálát. A légáram folyamatos modulációja és a nagy hatásfokú hőcserélők használata lehetővé teszi, hogy mérsékelt levegő- és vízhőmérséklet-eltéréssel is képes legyen működni. A készülékeket úgy tervezték, hogy vízszintesen kerüljön felszerelésre a mennyezetre. A termékskála 12 modellt tartalmaz, melyek 300 és 1200 m³/h közötti légáramtartományt fednek le.

Letöltések

DUCTIMAX közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok (2-8 kW) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.3 MB
DUCTIMAX közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok (2-8 kW)
 
Galletti DUCTIMAXi közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok BLDC motorral (2-8 kW) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.1 MB
Galletti DUCTIMAXi közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok BLDC motorral (2-8 kW)
 
Galletti DUCTIMAX légcsatornázható fan-coil méretei <br>
(dwg formátumban) - CAD fájl

CAD fájl

zip 1.5 MB
Galletti DUCTIMAX légcsatornázható fan-coil méretei
(dwg formátumban)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Galletti AREO fűtő és hűtő-fűtő termoventilátorok
 
Galletti AREO fűtő és hűtő-fűtő termoventilátorok

A Galletti AREO egyetlen, univerzális készülékben kínál megoldást közepes és nagy légterű ipari illetve kereskedelmi helyiségeknek fűtésre vagy akár hűtésre. A lekerekített, egyedülálló dizájnjáról könnyen felismerhető AREO termoventilátort 3 fokozatú motor, hidegvizes üzem és páratlanul alacsony zajszint jellemzi. Az AREO sorozat 18 modellből áll, melyek falra szerelve (vízszintes kifúvás esetén) meleg és hideg vízzel is üzemelnek, köszönhetően az innovatív kondenzvíz gyűjtő és elvezető rendszernek. Csak fűtésnél (függőleges kifúvás esetén) az AREO mennyezetre is szerelhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fujitsu KGTA oldalfali klíma - Design sorozat (R32)
 
Fujitsu KGTA oldalfali klíma - Design sorozat (R32)

A KGTA oldalfali inverteres splitklíma a Design sorozat része, és azoknak ajánlott, akiknek fontos a stílus, az esztétikus megjelenés és az energiamegtakarítás. Energiaosztály besorolása hűtésre A+++, illetve A++, fűtésre A++++, illetve A+.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Galletti V-IPER "A" energiahatékonyságú folyadékhűtő és hőszivattyú sorozat 380 kW-ig
 
V-IPER "A" energiahatékonyságú folyadékhűtő és hőszivattyú sorozat 380 kW-ig

A V-IPER kültéri, kompakt, energiahatékony folyadékhűtő sorozat 20 levegő-víz modellje érhető el hűtős és hőszivattyús kivitelben, 50 és 380 kW közötti hűtési teljesítményekben. A sorozat magas hatékonysága nemcsak a pillanatnyi hatásfokok terén hanem a szezonális hatékonyság terén is jelentkezik, így jelentős éves energiafogyasztás-csökkenést eredményez. A V-IPER olyan műszaki megoldásokat és szabályozási logikát alkalmaz, mellyel vízoldalon változó térfogatáramú szabályzás tud létrejönni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti IWC és IWCi kazettás fan-coil berendezések
 
Galletti IWC és IWCi kazettás fan-coil berendezések

A Galletti IWC egy kazettás fan-coil, álmennyezetbe süllyeszthető kivitelben, kondenzvíz szivattyúval, vezetékes vagy infra távszabályzóval. A Galletti IWCi az előzővel azonos kazettás fan-coil, de inverteres motorral. A Galletti IWC sorozat termékei halk és komfortos üzemet biztosítanak. A centrifugál ventilátor hátrahajló lapátozású, különösen alacsony zajszintetre és alacsony fordulaton is hatékony működésre kifejlesztve. Az IWC négyfokozatú motorja gondoskodik a zajszint és leadott teljesítmény optimalizálásáról. Az IWCi esetében a fokozatmentes motorvezérlés gondoskodik a zajszint, a leadott teljesítmény és a huzatmentes működés optimalizálásáról. Az inverter vezérléssel lehetővé válik a ventilátor fordulatszám folyamatos szabályozása, melynek nagy előnye az áramfogyasztás jelentős csökkenése. A DC inverteres technológia folyamatos légmennyiség szabályozást tesz lehetővé, figyelembe véve a tényleges felhasználói igényeket.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti LSE nagyteljesítményű léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 1200 kW-ig
 
LSE nagyteljesítményű léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 1200 kW-ig

A Galletti LSE egy kültéri, léghűtéses kompakt nagyteljesítményű folyadékhűtő, multiscroll kompresszorokkal. Az LSE hűtő és hőszivattyús sorozat 14 modell nagyságot foglal magába. Hűtés 370 és 1200 kW közötti teljesítménytartományban, hőszivattyús fűtés 650kW-ig lehetséges csak multi scroll kompresszoros, 2 vagy 4 hűtőkörös változatban. A kompresszorok száma készülékmérettől függően hűtőkörönként 2 vagy 3 db, többszörözve így a teljesítmény szabályozási lépcsőket. A nagyszámű szabályozási lépcső lehetővé teszi, hogy a berendezés a tényleges rendszerigényhez igazítsa a leadott teljesítményét és emellett kihasználja a jó hatásfokú részterheléses működés előnyeit.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Napkollektorok
Napkollektorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...