Columbus Klímaértékesítő Kft. Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyúk

A Fujitsu Waterstage hőszivattyú család az irodák, nagy családi házak és luxus lakások fűtése mellett az új építésű kis és közepes lakások, házak esetén is kitűnő megoldás. A méret választék 4,5 kW névleges fűtőteljesítménytől 16 kW-ig terjed monoblokkos és osztott (split) kialakítással. Lehetőség van 3 hőszivattyú kaszkád kapcsolására, így az összteljesítmény akár 48 kW is lehet. A Fujitsu Waterstage Duo beltéri egysége integráltan tartalmaz egy 190 literes HMV tartályt is, amely akár 3-5 fős családok számára biztosíthatja a használati meleg vizet. Az épület mellett, vagy a tetején, esetleg szabadba nyíló gépész helyiségben elhelyezett kis helyigényű kültéri egység gondoskodik a helyiségek hőszivattyús fűtéséről vagy hűtéséről. Mivel a kültéri egységek a szabadba telepíthetők, nem foglalnak el értékes helyet az épületben, és az elektromos megtápláláson kívül semmilyen más energiahordozót nem igényelnek. Nincs szükség drága kéményre és például a költséges gázvezeték kiépítése is elmaradhat.

  • monoblokkos vagy osztott (split) típus
  • 28 féle opcionális kiegészítő
  • beltéri egységgel egybeépített használati melegvíz tartállyal vagy anélkül
Letöltések

Kapcsolódó hírek

Új Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú katalógus R32 termékekkel
Új Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú katalógus R32 termékekkel
A Fujitsu levegő-víz hőszivattyúi a külső hőmérséklet ingadozása mellett is stabilan szolgálják ki a felhasználók akár HMV, akár fűtés vagy hűtés igényét. Sokrétű védelmi és kényelmi funkcióikkal nem csak az energiahatékony működést biztosítják, hanem óvják például a kompresszor élettartamát, a kezelt víz tisztaságát. A Waterstage modellek 28-féle opcionális kiegészítővel testreszabhatók, hogy az ügyfél pontosan azt a konfigurációt kapja, amire neki szüksége van.
Új Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú katalógus R32 termékekkel

További termékek a cégtől

Galletti ESTRO és ESTROi fan-coil berendezések parapetre, padlóra, mennyezetre
 
Galletti ESTRO és ESTROi fan-coil berendezések parapetre, padlóra, mennyezetre

Az ESTRO 1.2 az európai fan-coil piac legszélesebb választékát nyújtó készüléke: 9 kivitel 22 méretben 3 különböző motorral (3 fokozatú - 6 fokozatú - inverteres - állandó mágneses). A függőleges és vízszintes elhelyezésű készülékek esetén szerkezeti egységesítésére törekedve születtek meg a falra, padlóra, mennyezet alá, építészeti burkolat vagy álmennyezet mögé tehető burkolat nélküli illetve az alacsony házas típusok. Az ESTRO fan-coil családot korszerű, élvonalbeli termékké emeli a hőmérséklet, relatív páratartalom és időprogram alapján történő szabályozás lehetősége. A digitális kimenetek segítségével külső rendszerelemek és berendezések is működtethetők a termosztátról (pl. kazán, folyadékhűtő, főköri szivattyú ill. cirkulációs szivattyú stb.).

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Summer sorozat - oldalfali split klímaberendezés Comfort Plus sorozat - oldalfali split klímaberendezés Fisher multisplit klímaberendezések Fisher parapet-mennyezeti klímaberendezések
 
Fisher termékek
11 termék

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz. A Fisher termékportfólióba tartoznak oldalfali, parapet, mennyezeti, padlóra állítható, kazettás, légcsatornázható mono- és multisplit klímaberendezések mellett fan-coil rendszerek, légfüggönyök és párátlanítók. A termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt körülbelül 60 ezer berendezést telepítettek úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el. A Fisher Klíma kiváló ár-érték arányt garantál. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a szakemberek nyújtotta támogatásról, a Fisher Klíma minden esetben tökéletes választásnak bizonyul. A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit. A Fisher Klíma igen gazdag választékkal rendelkezik, ezáltal a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MyComfort mikroprocesszoros fan coil vezérlőegység
 
MyComfort mikroprocesszoros fan coil vezérlőegység

A MyComfort egy készülékbe vagy falra szerelhető mikroprocesszoros vezérlőegység LCD kijelzővel. A nagyméretű LCD kijelző alkalmas a környezeti értékek és a hőleadó készülék paramétereinek kijelzésére, beállítására, valamint folyadékhűtő vagy hőszivattyú kapcsolására, egyes vezérlőknél azok működési paramétereinek beállítására és olvasására. A léghőmérséklet és vízhőmérséklet függvényében automatikusan vezérli a működő készülék hűtését vagy fűtését. A MyComfort szabályzó képes jó hidrotermikus közérzetet biztosítani egy páratartalom mérő szondának köszönhetően, mely a vízhőmérséklet alapján a szelep és a ventilátor szabályozásával páramentesítő ciklusokat tud elindítani.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galletti FLAT és FLATi fan-coil berendezések falra és padlóra
 
Galletti FLAT és FLATi fan-coil berendezések falra és padlóra

A FLAT a Galletti új generációs fan-coil termékcsaládja, amely arra született, hogy formatervezés és technológiai szempontból is a legjobb termék legyen kategóriájában. A FLAT fan-coil újdonságnak számít, hiszen a rendkívül alacsony akusztikai teljesítményt olyan remek dizájnnal ötvözték, amely alkalmassá teszi lakó- és ipari területeken való felhasználásra is. A FLAT termékcsalád oldalfali, burkolattal ellátott, függőleges kifúvású, valamint padlóra állítható vagy mennyezetre szerelhető, burkolatos, függőleges kifúvású, szűrővel szerelt légkifúvó ráccsal ellátott fan-coil készülékeket tartalmaz akár inverteres motorral is.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Fujitsu KLLAP légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTAP közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) KRLB körkörös kifúvású kazettás split klíma (R32) Fujitsu KMLA közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32)
 
Fujitsu termékek
30 termék

A Fujitsu termékek között oldalfali, parapet, mennyezeti, padlóra állítható, kazettás, légcsatornázható mono split és multisplit klímaberendezések mellett változó tömegáramú (VRF) klímarendszerek, levegő-víz hőszivattyúk, valamint hővisszanyerő szellőztető rendszerek szerepelnek.

30 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...