Termékcsalád:  Fujitsu termékek
Fujitsu

Fujitsu ERV hővisszanyerős szellőztető berendezések

A modern nyílászárókkal szerelt épületek természetes úton nem szellőznek. A Fujitsu ERV hővisszanyerős szellőztető egység folyamatosan vagy szakaszosan cseréli a helyiségek levegőjét úgy, hogy akár a távozó levegő energiatartalmának 77%-át is visszanyeri. A maximális komfort mellett jelentős energiamegtakarítást eredményez, por- és pollenmentes tiszta friss levegőt biztosít. Speciális hőcserélője képes a belső levegő nedvességtartalmát is visszanyerni, ezáltal nem csökken a páratartalom a komfort érték alá. Két üzemmód választható: normál szellőztetés vagy szellőztetés hőcserével. A normál szellőztetés hőcsere nélkül a tavaszi és az őszi időszakban alkalmazható, amikor a külső és a helyiségben levő hőmérséklet között nincs nagy különbség. Hűtési illetve fűtési időszakban a hőcserés szellőztetéssel jelentős energiamegtakarítás érhető el. A Fujitsu ERV berendezések elsősorban családi házak, lakások, irodák, tárgyalók szellőztetésére szolgál, ennek megfelelően a légszállítás 250-1000 m³/h-ig terjed.

Letöltések

Fujitsu ERV hővisszanyerős szellőztető berendezések <br>
(Fujitsu katalógus 2019 / 214-221. old.) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 2.0 MB angol
Fujitsu ERV hővisszanyerős szellőztető berendezések
(Fujitsu katalógus 2019 / 214-221. old.)
 
Fujitsu ERV hővisszanyerős szellőztető berendezések - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 201.9 kB angol
Fujitsu ERV hővisszanyerős szellőztető berendezések
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Fujitsu KLLAP légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTAP közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KMLA közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTA magas statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32)
 
Fujitsu légcsatornázható klímaberendezések
6 termék

A légcsatornázható klímaberendezések szinte láthatatlanok, mivel ezek olyan készülékek, amelyeket valahol az álmennyezet felett vagy speciális helyiségekben helyeznek el. A klíma által kifújt hideg vagy meleg levegőt légcsatornákon keresztül vezetik azokba a helyiségekbe, amelyeket hűteni vagy fűteni kívánnak. A Fujitsu Klíma 3,5-15 kW hűtőteljesítményig gyárt kazettás klímaberendezéseket. Ezek előnyei, hogy nem látszódnak, jelenlétüket csak légbefúvó és elszívó rácsok jelzik, extra csendesek, megfelelő kialakítás esetén zaj nélküli komfortot biztosítanak a helyiségben, valamint az, hogy egy klímaberendezés akár több helyiség levegőjét is képes hűteni vagy fűteni.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Galletti MPE, MPE-T léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 76 kW-ig
 
MPE, MPE-T léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 76 kW-ig

A Galetti MPE egy kültéri, léghűtéses kompakt folyadékhűtő kisebb lakó-, kereskedelmi és ipari felhasználásra. A 25 hűtős és hőszivattyús model hűtési teljesítménye 4 és 76 kW, fűtési teljesítménye pedig 5 és 76 kW között mozog. A sorozathoz használt R410A-hoz kifejlesztett 8 mm-es rézcsövekkel ellátott lamellás hőcserélők emelt hőcserélési hatékonyságot és csendes ventilátor működést tesznek lehetővé. A megnövelt felületnek köszönhetően 51°C-os külső hőmérsékleten is garantált a hidegvíz előállítása és az összes modellnél biztosított a 2,95-ös átlagos energiahatékonysági érték nyáron (EER) és a 3,25-ös érték télen (COP), ami "A" energiaosztálynak felel meg az Eurovent Energia Hatékonysági besorolása szerint.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti IWC és IWCi kazettás fan-coil berendezések
 
Galletti IWC és IWCi kazettás fan-coil berendezések

A Galletti IWC egy kazettás fan-coil, álmennyezetbe süllyeszthető kivitelben, kondenzvíz szivattyúval, vezetékes vagy infra távszabályzóval. A Galletti IWCi az előzővel azonos kazettás fan-coil, de inverteres motorral. A Galletti IWC sorozat termékei halk és komfortos üzemet biztosítanak. A centrifugál ventilátor hátrahajló lapátozású, különösen alacsony zajszintetre és alacsony fordulaton is hatékony működésre kifejlesztve. Az IWC négyfokozatú motorja gondoskodik a zajszint és leadott teljesítmény optimalizálásáról. Az IWCi esetében a fokozatmentes motorvezérlés gondoskodik a zajszint, a leadott teljesítmény és a huzatmentes működés optimalizálásáról. Az inverter vezérléssel lehetővé válik a ventilátor fordulatszám folyamatos szabályozása, melynek nagy előnye az áramfogyasztás jelentős csökkenése. A DC inverteres technológia folyamatos légmennyiség szabályozást tesz lehetővé, figyelembe véve a tényleges felhasználói igényeket.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Fisher légcsatornázható klímaberendezések
 
Fisher légcsatornázható klímaberendezések

A légcsatornázható berendezések előnye, hogy bármilyen belső térbe jól illeszkednek. Mivel nem látszódnak, jelenlétüket csak légbefúvó és elszívó rácsok jelzik, extra csendesek, megfelelő kialakítás esetén zaj nélküli komfortot biztosítanak a helyiségben, valamint azt, hogy egy klímaberendezés akár több helyiség levegőjét is képes hűteni vagy fűteni. A közepes külső statikus nyomás elősegíti a különböző hosszúságú légcsatorna rendszerekhez történő csatlakozást. A Fisher Klíma 5-16 kW hűtőteljesítményig gyárt légcsatornázható berendezéseket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Galletti PWN és PWNi légcsatornázható fan-coil berendezések
 
Galletti PWN és PWNi légcsatornázható fan-coil berendezések

A Galletti PWN termékek közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok 7 sebességes motorral, a Galletti PWNi pedig közepes nyomású légcsatornázható fan-coilok inverter szabályozású, állandó mágneses (kefe nélküli) motorral. A légcsatornázható PWN fan-coil termékcsaládot olyan helyiségek légkondicionálására tervezték, ahol közepes nyomásértékű (60Pa), rendkívül sokoldalú és alacsony zajszintű, álmennyezet fölé szerelhető készülékre van szükség. A sorozat 9 modelljét 400 és 1200 m3/h közötti névleges légszállítás, 60 Pa külső statikus nyomás valamint 2,6 és 10,3 kW közötti hűtőteljesítmény jellemzi. Speciális kialakítása révén az alapmodell sokféle moduláris tartozékkal egészíthető ki. Ennek köszönhetően a PWN fan-coilok kereskedelmi egységekbe, szállodai szobákba, konferenciatermekbe, stb. különösen alkalmasak.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Légbevezető, befúvó és légelvezető elemek
Füstérzékelők, tűzérzékelők
Füstérzékelők, tűzérzékelők
Tűzvédelmi, hanggátló, árvízvédelmi, hűtőházi ajtók, füstkötényfalak
Tűzvédelmi, hanggátló, árvízvédelmi, hűtőházi ajtók, füstkötényfalak
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...