Termékcsalád:  Fisher termékek
Fisher

Fisher monosplit klímaberendezések

Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy teljes épületben, hanem csak egy-egy szobában szeretnék a készülék funkcióit igénybe venni. A Fisher termékválasztékában oldalfali, kazettás, légcsatornázható, parapet/mennyezeti és padlóra állítható berendezések egyaránt szerepelnek a lakossági és kereskedelmi klímatechnikai igények kiszolgálására.

Termékcsalád tagjai

Summer sorozat - oldalfali split klímaberendezés Comfort Plus sorozat - oldalfali split klímaberendezés Art Design sorozat - oldalfali split klímaberendezés
 
Fisher oldalfali klímaberendezések
3 termék

Az oldalfali klímaberendezések a legnépszerűbbek könnyű elhelyezhetőségük, széles működési tartományuk, kiváló légelosztásuk, csendes működésük, valamint magas energiahatékonyságú hűtési és fűtési funkciójuk miatt.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fisher parapet-mennyezeti klímaberendezések
 
Fisher parapet-mennyezeti klímaberendezések

A parapet-mennyezeti berendezések előnye, hogy függőleges vagy vízszintes helyzetben felszerelhetők. Ideális tetőtérben illetve egyéb olyan helyiségekben, ahol oldalfali klíma elhelyezésére nincsen lehetőség. Különösen hatékony fűtésnél, hiszen a padlóra állítva a meleg levegőt alacsonyan fújja, ezáltal nem csak a helyiség felső légrétegében lesz meleg.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fisher padlóra állítható klímaberendezések
 
Fisher padlóra állítható klímaberendezések

A padlóra állítható klímaberendezés ideális tetőtérben illetve egyéb olyan helyiségekben, ahol oldalfali klíma elhelyezésére nincsen lehetőség. Különösen hatékony fűtésnél, hiszen a padlóra állítva a meleg levegőt alacsonyan fújja, ezáltal nem csak a helyiség felső légrétegében lesz meleg.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fisher kazettás klímaberendezések
 
Fisher kazettás klímaberendezések

Az álmennyezetbe építendő klímaberendezés kiváló megoldás nagyméretű terek klimatizálására. Előnye, hogy a beltéri egység nagy része az álmennyezet felett helyezkedik el, így csak a beszívórács és a kifúvó légterelő lamellák látszanak. A Fisher Klíma 3,5-15 kW hűtőteljesítményig gyárt kazettás klímaberendezéseket, melyek négy irányba fújják a levegőt, így gondoskodva a megfelelő levegőeloszlásról. Az álmennyezetbe süllyesztett berendezés esztétikus megjelenése révén bármilyen belső térbe jól illeszkedik, nem foglal el értékes helyet a helyiség falán, vagy a padlón, a négyirányú (360 °-os) légbefúvásnak köszönhetően pedig tökéletes légeloszlást biztosít. Ideális irodaházak, éttermek, üzletek klimatizálására. Kazettás klíma használata esetén lehetőség van frisslevegő beszívásra is, ezáltal a levegőminőség jelentősen javítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fisher légcsatornázható klímaberendezések
 
Fisher légcsatornázható klímaberendezések

A légcsatornázható berendezések előnye, hogy bármilyen belső térbe jól illeszkednek. Mivel nem látszódnak, jelenlétüket csak légbefúvó és elszívó rácsok jelzik, extra csendesek, megfelelő kialakítás esetén zaj nélküli komfortot biztosítanak a helyiségben, valamint azt, hogy egy klímaberendezés akár több helyiség levegőjét is képes hűteni vagy fűteni. A közepes külső statikus nyomás elősegíti a különböző hosszúságú légcsatorna rendszerekhez történő csatlakozást. A Fisher Klíma 5-16 kW hűtőteljesítményig gyárt légcsatornázható berendezéseket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...