Galletti

EVO professzionális fan coil vezérlőegység

Az EVO egy készülékbe szerelhető mikroprocesszoros vezérlőegység vezetékes fali LCD kijelzővel. A Galletti fejlett mikroprocesszoros vezérlőegysége közös felületet kínál a Galletti katalógusban fellelhető valamennyi hőleadó, hűtő és hőszivattyú berendezésnek. Különálló felhasználói felület, kifinomult készülékkezelés és szabályozás jellemzi. Az univerzális szabályozó használatával a telepítés költsége is csökken.

Letöltések

EVO professzionális fan coil vezérlőegység - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 257.7 kB angol
EVO professzionális fan coil vezérlőegység
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Fujitsu KPCA oldalfali klíma - ECO sorozat (R32) Fujitsu KLCA oldalfali klíma - ECO sorozat (R32) Fujitsu LMCE oldalfali klíma  - Compact Standard sorozat (R410A) Fujitsu KMTA oldalfali klíma - Standard sorozat (R32)
 
Fujitsu oldalfali klímaberendezések
8 termék

Az oldalfali klímaberendezések a legnépszerűbbek könnyű elhelyezhetőségük, valamint magas hatékonyságú hűtési és fűtési funkciójuk miatt. A Fujitsu minden oldalfali készüléke inverteres, alkalmas fűtésre és H tarifa igénylését teszi lehetővé, automatikusan vált át hűtési és fűtési üzemmód között, automatikusan újraindul áramszünet után, rendelkezik gazdaságos üzemmód funkcióval és 24 órás programozható időzítéssel.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Galletti DST rétegződés mentesítő ventilátorok
 
Galletti DST rétegződés mentesítő ventilátorok

Meleg levegővel fűtött terekben az ott tartózkodók komfortérzetének biztosítása érdekében szükséges legalább 18°C körüli hőmérséklet fenntartása. Nagyobb belmagasság esetén a helyiség felső részében nagy mennyiségű hő halmozódik fel, amely felhasználatlanul és így veszteségként távozna a szabadba.A DST légrétegződés mentesítő kiküszöböli ezt a problémát, mivel az általa létrehozott függőleges légáramlás 3°C körülire csökkenti a helyiség padlója és mennyezete közti hőmérséklet- különbséget.Meleg időben a DST légrétegződés mentesítő hatékonyan használható egyszerű légkeverő ventilátorként.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Summer sorozat - oldalfali split klímaberendezés Comfort Plus sorozat - oldalfali split klímaberendezés Fisher multisplit klímaberendezések Fisher parapet-mennyezeti klímaberendezések
 
Fisher termékek
11 termék

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz. A Fisher termékportfólióba tartoznak oldalfali, parapet, mennyezeti, padlóra állítható, kazettás, légcsatornázható mono- és multisplit klímaberendezések mellett fan-coil rendszerek, légfüggönyök és párátlanítók. A termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt körülbelül 60 ezer berendezést telepítettek úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el. A Fisher Klíma kiváló ár-érték arányt garantál. Legyen szó extra funkciókról, hatékonysági értékről, a hosszú távú garanciáról vagy a szakemberek nyújtotta támogatásról, a Fisher Klíma minden esetben tökéletes választásnak bizonyul. A Fisher Klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit. A Fisher Klíma igen gazdag választékkal rendelkezik, ezáltal a legtöbb vásárlói igényt képes kielégíteni.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fisher e-HeatR levegő-víz hőszivattyú - beltéri egység
 
Fisher e-HeatR levegő-víz hőszivattyú család

A Fisher e-HeatR víz-levegő hőszivattyúkkal egy komplett, minden igényt kielégítő rendszer építhető ki, amely egyszerre biztosítja a melegvíz ellátást és a lakás hűtését és fűtését is. Az érintőképernyős kezelőegységek letisztult megjelenést kölcsönöznek a készülékeknek. A kezelőfelület kiemelhető, így a készüléktől távolabb, a lakás egy kényelmesebb pontján is elhelyezhető. Az e-HeatR hőszivattyút környezetbarát technológia jellemzi, melynek révén a készülék alacsonyabb energiafogyasztású, mindezt zéró károsanyag kibocsájtás mellett.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fujitsu KLLAP légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTAP közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KMLA közepes statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32) Fujitsu KHTA magas statikus nyomású légcsatornázható klíma (R32)
 
Fujitsu monosplit klímaberendezések
18 termék

Oldalfali, kazettás, légcsatornázható, parapet/mennyezeti és padlóra állítható berendezések lakossági és kereskedelmi klímatechnikai igények kiszolgálására.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Klímaszabályozók, klímavezérlők
Klímaszabályozók, klímavezérlők
VRF klímák
VRF klímák
Split klímák
Split klímák
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Kompakt légkezelők
Kompakt légkezelők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...