Termékcsalád:  Galletti termékek
a_9_d_9_1562678421630_galletti_logo_300x104.jpg EKW víz-víz hőszivattyú

A Galletti cégcsoport hőszivattyúra specializálódott tagja, az Eneren által kifejlesztett EKW névre hallgató 20-610 kW teljesítményű víz-víz hőszivattyú az első lépcsőben előállított közepes hőmérsékletű közeg további melegítésére alkalmas akár 75-80 &x176;C-ig, mely ezáltal alkalmas lesz a meglévő magas hőmérsékletű hőleadókhoz, illetve akár 65-70 °C-os használati melegvíz készítéshez is.

Letöltések

Kapcsolódó hírek

Galletti-Eneren EKW hőszivattyúcsalád magas forrásoldali hőmérséklethez
Magas hőmérsékletű fűtés és melegvízkészítés hőszivattyúval
Galletti-Eneren EKW hőszivattyúcsalád magas forrásoldali hőmérséklethez

További termékek a cégtől

 
Fisher kazettás fan-coil berendezések

A Fisher fan-coil berendezések folyadékhűtőhöz csatlakoztatva hatékony megoldást nyújtanak kereskedelmi, lakossági és ipari környezetben egyaránt. Az álmennyezetbe építendő klímaberendezések kiváló megoldást jelentenek nagyméretű terek klimatizálására. Előnyük, hogy a beltéri egység nagy része az álmennyezet felett helyezkedik el, így csak a beszívórács és a kifúvó légterelő lamellák látszanak. Ezáltal ideálisak irodaházak, éttermek, üzletek klimatizálására. A Fisher 3,5-13 kW hűtőteljesítményig gyárt kazettás fan-coil berendezéseket, melyek 2-csöves és 4 csöves kivitelben is rendelhetők. A négyirányú (360°-os) légbefújás tökéletes légeloszlást biztosít. Standard tartozékok az infra és a vezetékes vezérlő, illetve a beépített kondenzvíz szivattyú biztonsági szintkapcsolóval.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Galletti termékek
29 termék

A Galletti termékskáláján folyadékhűtők, hőszivattyúk, fan-coil berendezések és termoventilátorok szerepelnek. A magas fokú gépesítés a gyártás során, a nagy gyártókapacitás, ugyanakkor magas fokú rugalmasság már a tervezéstől kezdve, lehetővé teszik, hogy a különböző igényekkel rendelkező felhasználók és üzemeltetők a lehető legnagyobb megelégedéssel használják a Galletti termékeit.

29 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Galletti folyadékhűtők és hőszivattyúk
12 termék

Folyadékhűtők, hőszivattyúk hűtő-fűtő, légkondícionáló rendszerek kiszolgálásához, a lakossági, az ipari és a kereskedelmi szektor számára is 1200 kW teljesítményig, kompakt bel- és kültéri illetve osztott, vízhűtéses és hővisszanyerős multifunkciós változatban is.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Galletti fan-coil berendezések
10 termék

A Galletti fan-coil berendezések széles választékát kínálja klímarendszerekhez. A Galletti burkolatos, kazettás, légcsatornás, magasfali és burkolat nélküli fan-coil készülékeiben a legmodernebb technológia és dizájn találkozik a megbízhatóság és a kényelem szolgálatában.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Galletti AREO fűtő és hűtő-fűtő termoventilátorok

A Galletti AREO egyetlen, univerzális készülékben kínál megoldást közepes és nagy légterű ipari illetve kereskedelmi helyiségeknek fűtésre vagy akár hűtésre. A lekerekített, egyedülálló dizájnjáról könnyen felismerhető AREO termoventilátort 3 fokozatú motor, hidegvizes üzem és páratlanul alacsony zajszint jellemzi. Az AREO sorozat 18 modellből áll, melyek falra szerelve (vízszintes kifúvás esetén) meleg és hideg vízzel is üzemelnek, köszönhetően az innovatív kondenzvíz gyűjtő és elvezető rendszernek. Csak fűtésnél (függőleges kifúvás esetén) az AREO mennyezetre is szerelhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...