Colt Hungária Kft.

Colt Hungária Kft.

Elérhetőségek
 
Colt gravitációs füstelvezető és szellőző berendezések
11 termék

A hő- és füstelvezetés minden létesítmény elengedhetetlen, szerves részét képezi. A leginkább kifizetidi és ezáltal a legelterjedtebb megoldás a gravitációs elven működő, tetőre telepített termékek alkalmazása. A Colt zsalus és egy- vagy kétszárnyú termékei kialakításuknál fogva ugyanazon nyitószerkezettel nyílnak teljes keresztmetszetben hő- és füstelvezetés, illetve napi szellőztetés céljából is, jelentősen növelve a szellőztetési hatékonyságot.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Colt mechanikus füstelvezető és szellőző berendezések
4 termék

Azokon a helyeken, ahol a gravitációs füstelvezetés nem oldható meg (például többszintes épületek alsóbb szintjei, földfelszín alatti zárt terek, mélygarázsok esetében), ott füstelszívó ventilátorokkal lehet a szükséges füstelvezetést megoldani. A mechanikus szellőztetés tűz esetén a füstgáz és a hő elszívására szolgálhat. A legelterjedtebb módszer egy zárt létesítmény légcseréjének a biztosítására a légkezelő berendezések alkalmazása. Befújó, elszívó ventilátorok, hőcserélők, légcsatornák alkotják a rendszert.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Cosmotron sávbevilágító rendszer

A Cosmotron sávfelülvilágítók donga boltozatú, vagy nyeregtetős kivitelben, alumínium szerkezettel, polikarbonát borítással készülnek. Jó hőszigetelés, alacsony négyzetméter súly jellemzi, rugalmas a környezeti behatásokkal szemben. A Colt Cosmotron bevilágító sáv sokféle felhasználási lehetőséget kínál a különböző formáknak, a nagy méretválasztéknak, és modularitásnak köszönhetően. Szélességi méretben egészen 6 méteres fesztávig kínál standard megoldást, a hosszúsága pedig szinte korlátok nélküli. A fix szakaszok gondoskodnak a természetes megvilágításról, integrálható nyílószárnyakkal, zsalukkal, vagy egyéb Colt termékekkel pedig megvalósítható a hő- és füstelvezetés, és a napi szellőztetés is.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Colt füstkötényfalak, tűzhatároló függönyök
2 termék

A mobil füstkötényfalak és tűzgátló függönyök a füstgázok és égéstermékek adott tűzszakaszon történő elhatárolására szolgálnak, megakadályozva a füst és az égéstermékek más területekre történő továbbterjedését. Mindkét terméktípus nem éghető, üvegszál erősítésű szövetből készül, és tűz esetén motoros működtetéssel automatikusan ereszkednek le.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Colt Securex hasadó-nyíló berendezés

A Colt Securex nyomáscsökkentő nyílószárny az épületszerkezetben bekövetkező esetleges robbanás roncsoló hatásainak minimalizálására lett kifejlesztve. Speciális nyitószerkezetének köszönhetően a berendezés vész esetén hirtelen kinyílik, így a robbanás okozta belső túlnyomást szétoszlatja, csökkentve ezzel a személyi és anyagi károkat. A Colt Securex hasadó-nyíló berendezés alaptípusa sikeresen átesett a német DMT Biztonságtechnikai Intézetének különféle robbanásvédelmi vizsgálatain.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
CoolStream adiabatikus léghűtő

A CoolStream egy természetes léghűtő berendezés, amely a levegő közvetlen lehűtését a víz elpárologtatásával valósítja meg, ami adiabatikus vagy evaporatív hűtési elvként ismert. A berendezés a párologtatáshoz szükséges energiát a levegőből vonja el, és ezáltal hűt. A párologtatás elvén működő léghűtő berendezés annál hatékonyabb minél magasabb a külső hőmérséklet. Az adiabatikus léghűtés csak a szellőztetéssel közösen működik, a berendezés befektetési és üzemi költségei jelentősen kedvezőbbek, mint a hagyományos rendszereké.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Colt ipari ányékolástechnikai rendszerek
3 termék

A Colt ipari árnyékolástechnikai rendszerei az esztétikai megjelenés mellett az épület energiahatékonyságát is növelik. A Colt termékei között fix vagy mozgatható lamellás, alumínium vagy üveglamellás, sőt elektromos áramot termelő, napelemes árnyékoló rendszerek is találhatók. A Colt nemzetközi szinten e szegmens vezető cégei közé tartozik. Különlegessége referenciáinak túlnyomó többségében az egyedi, tervezők által, az adott épületre szabott rendszerek megvalósításában mutatkozik meg.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...