Cleartex Kft.

Cleartex Hygi Step™ Basic cipőtalp fertőtlenítő rendszer

A kifolyásgátló határok legfeljebb 4,1 / m² liter fertőtlenítő folyadék megtartását teszik lehetővé. A kefe szálak tisztítják a cipőtalpát. A nitrilkaucsuk hátlapja kiváló csúszásállóságot kínál. Normál méretek a legtöbb ajtóban használhatók. A legjobban a Higién 99 fertőtlenítő oldattal működik

Műszaki adatok

Áttekintés

További termékek a cégtől
Alutrend® Maxi Rub bordázott gumis kültéri szennyfogók
 
Alutrend® Maxi kültéri szennyfogók

Az Alutrend® szennyfogó rendszerek három különböző sínméretből készülnek. Intenzív gyalogos, bevásárlókocsis és kerekesszékes forgalomra az Alutrend® Maxi profilú szennyfogó típus való. Nagy forgalmú bejáratokba, több zónás kialakítás mellett is ajánlott hosszabb első zónás kültéri kialakítás, mert a legtöbb koszt és kavicsot ez a szakasz távolítja el. Rövidebb első zóna esetén célszerű a második, azaz szélfogó zónába vegyes járófelületű (kaparó és nedvszívó) szennyfogót telepíteni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Alutrend® Maxi Dry Standard tűfilc beltéri szennyfogók
 
Alutrend® Maxi beltéri szennyfogók

Az Alutrend® szennyfogó rendszerek három különböző sínméretből készülnek. Intenzív gyalogos, bevásárlókocsis és kerekesszékes forgalomra az Alutrend® Maxi profilú szennyfogó típus való. Nagy forgalmú bejáratoknál, második zónás alkalmazásra, azaz szélfogóba, vagy forgóajtóba ajánlottak a vegyes felületű beltéri szennyfogók. A harmadik, azaz belső területek felőli zónába nedvszívó textilek vagy logózott, nyomtatott textil lábtörlők ideálisak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Cleartex Aktív beltéri textil szennyfogó
 
Cleartex Aktív beltéri textil szennyfogó

A Cleartex Aktív szennyfogó szőnyeg az egyik leghatékonyabb preventív megoldás a kosz és sár ellen. Beltéri használatra, nagy forgalmi terhelésre fejlesztették közületi és kereskedelmi / vendég- és szállodaipari alkalmazásokhoz. Speciális szálai leszedik a közepes és kis méretű szilárd szennyeződéseket és kapilláris szálai felszívják a nedvesség nagy részét. Ha optimálisan kialakított szennyfogó rendszer részeként alkalmazzák, akkor 96%-os hatékonysággal tisztít és gyűjt. 1 m2 szőnyeg 6-7 kg por állagú szilárd szennyeződést és 4-5 liter vizet képes magába zárni. A szőnyeg tekercses és konfekcionált méretben is elérhető, de létezik moduláris kivitelben padlószőnyeghez hasonló, szín-kombinált, dizájn burkolati fektetésre.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Cleartex Aktív beltéri textil szennyfogó Cleartex Classic beltéri textil szennyfogó Cleartex Duo beltéri textil szennyfogó Cleartex Welcome beltéri textil szennyfogó
 
Cleartex textil, műanyag és gumi szennyfogó szőnyegek
12 termék

A műanyag, illetve gumi alapú, nyitott szerkezetű szennyfogók általában speciális megoldások olyan bejáratokba, ahol jelentős a gyalogos forgalom és átlagon felüli mennyiségű nedves állagú vagy nagy és közepes méretű szilárd szennyeződésre lehet számítani. Ennek okán a szennyfogók ezen típusai lyukacsos szerkezetűek, és bordázott vagy mintázott felületűek, ami nagy folyadékelvezetési képességet takar. A nedvesség mellett könnyedén maguk alá gyűjtik a talpakba ragadt kisebb és közepes méretű kavicsokat is. A műanyag és gumi szennyfogók egyaránt elérhetőek konfekcionált vagy tekercses szőnyegként és modulárisan összeállítható padozati burkolatként süllyesztékbe helyezve.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Cleartex Tapiwall Harsh tapéta kültérre
 
Cleartex Tapiwall Harsh tapéta kültérre

Extrém körülmények között is használható, öntapadó filmtapéta.

Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák
Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Automata ajtók
Automata ajtók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...