Cleartex Kft.

Cleartex Sticky Mat ragacsos lábtörlő

A vegyi vagy mikroelektronikai laborok, kórházi műtők legnagyobb ellensége a por, illetve a talpakon behordott egyéb szennyeződések és kórokozó organizmusok. Esetükben a hagyományos lábtörlő nem igazán hatékony, mert a szálak nem tudják olyan mértékben megtisztítani a talpakat, mint amennyie szükség lenne. Az úgynevezett tisztaterek, pontosabban a hozzá tartozó előírások speciális, nagyhatékonyságú tisztítást kívánnak meg. A Sticky Mat, azaz ragacsos szőnyeg 99,9%-ban hatékony megoldást nyújt, használata rendkívül egyszerű és higiénikus. A 30, 60 lehúzható lapból álló szőnyeget a forgalomtól függően, az érzékelhető tapadás fennmaradásáig lehet hatékonyan használni, majd az elhasználódott felületet egy egyszerű mozdulattal el lehet távolítani. A padlózatra ragasztott hátlap a szőnyeg teljes avulásakor folt- és ragasztószermentesen eltávolítható és újra cserélhető.

  • 99,9%-ban elpusztítja a kórokozókat
  • ISO 9001 szabvány megfelelés
  • max. 150 kg-os terhelhetőség

Műszaki adatok

Áttekintés

További termékek a cégtől
Cleartex Jaguár Plus 9 moduláris szennyfogó
 
Cleartex Jaguár Plus 9 moduláris szennyfogó

A Cleartex Jaguar Plus 9 mm egy összetett, részben nyitott rácsos, kaparó felületű, UV-álló PVC szennyfogó nagy forgalmú bejáratok külterébe vagy szélfogójába. A modulok egyszerűen egymásba illeszthetők, ezáltal biztos kötésű, opcionális horgonyokkal az aljzathoz rögzíthető, a sarat és nagyobb szilárd szennyeződéseket letisztító szőnyegrendszer alakítható ki. A Jaguar Plus 9 kombinálható a Jaguár Plus 16 és az Integra 16, textil csíkokkal integrált, nedvszívó képességű modulokkal is.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Alutrend® Compact Rasp kaparó szálas textil kültéri szennyfogók
 
Alutrend® Compact kültéri szennyfogók

Az Alutrend® szennyfogó rendszerek három különböző sínméretből készülnek. Kis gyalogos forgalomra az Alutrend® Compact profilú szennyfogó típus javasolt, mely az Alutrend® család legfiatalabb tagja. Kis forgalmú bejáratokba telepíthető, vékony profilos, alumíniumsínes szennyfogó, ami akár otthoni felhasználásra is tökéletes.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Cleartex Tapiwall Plaster tapéta beltérre
 
Cleartex Tapiwall Plaster tapéta beltérre

Magas rosttartalmú, érdes felületű Vlies tapéta. Boltok, kiállítások, lakások, hotel szobák belső tereiben alkalmazható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Alutrend® Maxi Rub bordázott gumis kültéri szennyfogók Cleartex Aktív beltéri textil szennyfogó Cleartex Hygi Step™ fertőtlenítőtálca-rendszer Alutrend® Compact Rasp kaparó szálas textil kültéri szennyfogók
 
Cleartex szennyfogó szőnyegek
21 termék

Középületek, nagy forgalmú bejáratok lábtörlő rendszerei és professzionális szennyfogó szőnyegei. Bármilyen épületről legyen szó, a bejárat az amit mindenki, aki az adott épületbe bemegy használ, tehát a legnagyobb forgalommal terhelt rész. Ezért a fő- és oldalbejáratokban egyaránt, minden esetben szükséges szennyfogó rendszert alkalmazni, mert a megfelelő szennyfogó szőnyegek az épületbe beáramló szennyeződések több mint 90%-át képesek letisztítani. Nagy arányban megelőzik ezzel az elcsúszásból adódó baleseteket, megkönnyítik az épület tisztán tartását, valamint óvják a beltéri burkolatokat.

21 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Cleartex Tapiwall Harsh tapéta kültérre
 
Cleartex Tapiwall Harsh tapéta kültérre

Extrém körülmények között is használható, öntapadó filmtapéta.

Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák
Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Automata ajtók
Automata ajtók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...