Lelátók, nézőtéri berendezések

 
Audience Systems lelátórendszerek
3 termék

Multifunkcionális ülőrendszer fix és teleszkóposan összecsukható rendszerű lelátókhoz, lépcsős és sík padozatú termekbe egyaránt.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Stulwerk fix és mobil lelátók, nézőterek székei
11 termék

Egy-egy széknek számos konfigurálható paramétere van: anyagféleségek, színek, méretek, karfák, mechanikák, lábazatok, rögzítési módok. Mindegyik paraméterhez sok a választási lehetőség, ami alapos gyártás előtti egyeztetést igényel.

11 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Mondo lelátó ülések

Egyesült az olasz Mondo és a Venelli cég egy ágazata: a lelátó/tribün ülések gyártása. Mostantól az olasz és spanyol gyárakból kikerülő termékek a Mondo márkaneve alatt kerülnek a piacra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
ELAN-Inventa lelátórendszerek

Az ELAN-Inventa lelátórendszereit úgy tervezik, gyártják és kivitelezik, hogy tökéletes kiegészítői legyenek a sportlétesítménynek. A tornatermi 2-3 soros mobil lelátórendszerektől, a több ezer fős sportcsarnokokon át, a kültéri szerkezetekig az ELAN-Inventa megfelel a legmagasabb európai szabványoknak és elvárásoknak. Teleszkópos mobil lelátórendszereivel vezető szerepet tölt be az európai sportberuházások piacán. Biztonság, magas minőség, kényelem és jó kilátás jellemzi ezen termékek skáláját.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ott, ahol sporteseményen vagy kulturális illetve oktatási előadáson nagyszámú közönség, hallgatóság vesz részt, megfelelően berendezett és kialakított lelátók és nézőterek találhatók. Ilyenek a kültéri nézőterekkel rendelkező stadionok, sportlétesítmények, szabadtéri mozik és színházak lelátói, valamint az arénák, sportcsarnokok, koncerttermek, színházak, mozik, konferenciatermek, felsőoktatási intézmények beltéri nézőterei és előadótermei.

A fix kiépítésű lelátókon különböző jellegű nézőtéri ülések helyezhetők el, annak függvényében, hogy beltéri vagy kültéri használatról van szó, illetve hogy milyen komfortfokozatról kell gondoskodni. Az ülőfelület lehet például padszerű, deréktámasszal ellátott, háttámlás vagy háttámla nélküli, illetve felhajtható ülőfelületű. A megfelelő anyaghasználat, felépítés és tartósság fontos szempont, legyen szó akár UV-álló kültéri műanyag ülőkéről, akár színházi kárpitozott, karfás, magas háttámlás, párnázott zsöllyéről. Sportesemények lelátóin a masszív, vandálbiztos kialakítás is elvárt kritérium.

Léteznek ülésekkel, lépcsőfeljárókkal, járófelülettel ellátott, modulokból álló lelátók, lelátó rendszerek is, melyek össze- és szétszerelhető vagy mobil (összetolható, kihúzható) kialakításúak. Ezáltal alkalmak ideiglenes tribünöknek vagy fix lelátók kibővítésére.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...