Kültéri fitnesz és sporteszközök

Frissült
 
playcité fitneszeszközök

A fitneszeszközök fő célja az emberi test izomzatának erősítése és átmozgatása, a kiválasztott gyakorlatok egyszerűek és mindenki számára elvégezhetőek. Életszerű szituációkból indulnak ki, amiket az ember automatikusan és spontán végez mindennapjai során (guggolás, lépcsőzés stb.). Minden állomáson információs tábla található, melyen ábrázolva vannak az adott edzőeszközön végzendő ajánlott gyakorlatok és az ismétlésük száma.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
WildLife kültéri felnőtt fitnesz eszközcsalád

A felnőtt játszótér fitnesz eszközei a felnőtt fiatalokat mozgásra, sportra ösztönzi, a szülőket példamutatásra sarkallja, az idősek számára veszélytelen, új programot kínáló lehetőség. A felnőtt játszótér olyan hasznos időtöltést kínál, ami az egészségtudatos életmód felé orientál.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Husson kültéri fitnesz állomások

A Husson kültéri fitnesz állomások kiemelkedően teljesítenek a tartósság, a strapabírás és a biztonságosság területén, valamint ellenállnak a vandalizmusnak is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
KOMPAN kültéri fitneszgépek

Vandálbiztos köztéri fitneszgépek minden korosztály számára. Anyaguk: tüzihorganyzott acél, és környezetbarát, újrafelhasználható, UV stabil gumi és műanyag. Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, legömbölyített műanyag (poliamid) fedél védi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Outdoor Fitness Center kültéri sporteszközök

Az Outdoor Fitness Center kültéri edzőgépek sokféle környezetben – parkokban, oktatási intézményekben, strandokon, kórházak, rehabilitációs intézmények környezetében helyezhetők el, mert az eszközökön izom-, erőnlétfejlesztő, sőt, rehabilitációs gyakorlatok végezhetők. Az eszközök TÜV minősítéssel rendelkeznek, időjárás-állók, strapabírók, karbantartásuk, javításuk belföldön megoldott. Az alap színpárosításon kívül bármilyen színben megrendelhetők.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Benito kültéri fitness és sporteszközök

Kültéri sporteszközök, melyek hozzájárulnak fizikai kondíciónk megőrzéséhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Lappset kültéri fitnesz állomások

A kültéri fitnesz eszközök elsősorban felnőtteknek lettek kifejlesztve a szabadidő hasznos eltöltése érdekében, egyfajta „felnőtt játszóterek”. A tervezés során a mai kor emberének beszűkült mozgási lehetőségeit ezen eszközökkel bővítik. A gyermekjátszóterek mellett néhány kültéri fitnesz eszköz megoldja a szülő- gyermek egyidejű kikapcsolódását.
Egy igényesen felépített Parkour az akrobatikus ügyesség és atletikus képességek különleges, szabadtípusú ötvözete. A szabadfutással bármilyen természetes vagy mesterséges akadály leküzdése a tinédzserek kedvenc időtöltését, mozgásigényét elégíti ki. A nagy ugrások és komoly akrobatikus trükkök megtanulhatók, de lényeg a fokozatosság, a megfontoltság és az ésszerű akadály választás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
CEMER kültéri fitnesz eszközök

A CEMER kültéri fitneszgépek az egész család számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak – akár még a nagyszülőknek is. A kültéri fitnesz eszközök a nyilvános parkokban, sportpályákon, játszótereken, iskolaudvarokon, hoteleknél, idősek otthonánál, lakótelepeken, sátorozó helyeken és minden egyéb olyan helyen elhelyezhető, ahol a szabad levegőn való mozgási lehetőség biztosított. Köszönhetően a biztonságosságának, a kültéri fitnesz eszközöknél a sérülési lehetőség nagyon csekély. Az eszközök 2-3 beállítási lehetőséggel többféle funkciójúak, egyedül vagy több személy egyidejűleg is használhatja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
1MOVE Street Workout eszközök

A Három Kertőr Kertészeti Szolgáltató Kft. 2012. óta forgalmazza és telepíti az egyre népszerűbb és egyre nagyobb körben elterjedt 1MOVE Street Workout, azaz saját testsúllyal végzett gyakorlatok végzésére alkalmas eszközöket. Az eszközök a forgalmazó által javasolt alap összeállításokon kívül a felhasználó igényeinek megfelelően sokféleképpen kombinálhatók, a tervezésben cégünk szívesen nyújt segítséget. A street workout edzőparkok teljes kivitelezését is vállalják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Policrosalus köztéri fitness eszközök

Kondicionáló és fitnesz eszközök a jó közérzetért, és az egészségesebb mindennapokért.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A parkokba, strandokra, lakótelepekre, játszóterek mellé vagy akár idősotthonok kertjébe, rehabilitációs központok udvarára telepített szabadtéri sporteszközök, kültéri fitneszgépek mindenki számára kiváló alkalmat adnak a mozgásra, az egészséges életmód gyakorlására. Ilyen típusok például a levegőben lépegetők, gyaloglók, bemelegítő kerekek, nyújtók, kéz-, láb- és csípőerősítők. Léteznek mozgássérültek számára is használható kültéri fitneszkészülékek. Mindegyik berendezésre jellemző a masszív, vandálbiztos felépítés, valamint az időjárásnak ellenálló anyagok használata (például rozsdamentes acél, UV-álló gumi).

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...