Liftes és páternoszteres rendszerek

 Dexion horizontális karusszel (HOCA) automata tárológép Dexion ipari páternoszter (IPN) - függőleges karusszel Dexion TORNADO automata függőleges tárológép
 
Dexion tárológépek, páternoszterek
3 termék

Az automatikus tárológépek olyan számítógép-vezérelt tároló- és szállítórendszerek, amelyek jelentősen növelik a terméktárolási és kigyűjtési műveletek hatékonyságát. Ezek a gépek könnyen beilleszthetők a vállalat már meglévő WMS (raktár-irányítási) rendszerébe, ugyanakkor önálló rendszerként is használhatók. A rendszer méretét és összetételét a helyszín és az üzemelési környezet határozza meg. Egy automatikus tárolórendszer maximum 70%-os tárolási helymegtakarítást, 70%-os kigyűjtési hibacsökkenést és több mint 60%-os kigyűjtési idő megtakarítást eredményezhet. A tárológépek használatának leghatékonyabb módja az, ha a gépbe van telepítve a termékmenedzsment szoftver. A TC2000 termékmenedzsment-szoftver különösen a Tornado, Paternoster és HOCA termékekre van kifejlesztve, és standardként az összes gépbe telepíthető.

3 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SR-LOGISTIC dobozos automata raktár
 
SR-LOGISTIC dobozos automata raktár

A dobozos automata raktár integrált módon egyesíti magában a polcrendszereket, az automata felrakó gépeket és a raktározási ügyviteli szoftvereket.

Termék kártya

Az automatizált tárolási rendszerek a raktározási feladatok hatékony, legfejlettebb megoldásait biztosítják. A hagyományos tárolási rendszerekhez viszonyítva alacsony az alapterületi igényük, és térben is optimális a helykihasználásuk. Lerövidítik az áru betárolására és kivételére szükséges időt. Szoftveresen ellenőrzik a termékek mozgását, és állandó nyilvántartást, valamint nyomon követést végeznek. A körforgó állványos raktártechnikai rendszerek az egymással összekapcsolt tárolási egységeket függőleges (páternoszter) vagy vízszintes (karusszel) pályán mozgatva juttatják el a belső raktározási térből az átadóhelyig vagy fordítva. A liftes tárolásnál egy mozgó tálca (lift, extraktor) segítségével történik az áru polcrendszeren belüli mozgatása. Az automata raktári berendezéseket jellemzően szerszámok, alkatrészek tárolására, dokumentumok és iratok tárolására és archiválásra használják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...