B&K Kft. B&K levegő fertőtlenítő berendezések

Az ózon hatékony levegő fertőtlenítő megoldás kellemetlen szagok és veszélyes mikroorganizmusok eltávolítására. Az UV-C sugarakat természetes módon állítják elő, ezeket aztán oxigénnel kombinálva ózon keletkezik. A szagmolekulák, mikroorganizmusok lebomlanak és nyom nélkül eltűnnek. Az ultraibolya sugarak (UV-C) a természetes napfény-spektrum egy részét alkotják. Csíraölő hatásuk van, elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, élesztő- és penészgombát, így levegő fertőtlenítő hatásuk egyértelmű.

Termékcsalád tagjai

BKH6310121 Ózon generátor
 
Dinies ózongenerátorok

Falra szerelhető, illetve hordozható ózongenerátorok, különböző ózonkibocsátással. A beépített ventillátor átáramoltatja a levegőt a készülék ózoncsövei között, a keletkező ózon pedig semlegesíti a levegőben található mikroorganizmusokat és semlegesíti a kellemetlen szagokat. A készülékből kiáramló légnemű ózon érintkezik a felületekkel, bejut a legkisebb repedésekbe, és ott is kifejti hatását.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
UV-C levegő fertőtlenítők
 
Dinies UV-C levegő fertőtlenítők

A levegő fertőtlenítése vegyszerek használata nélkül, 254 nm hullámhosszú UV-C fénnyel történik. A berendezésbe épített ventillátornak köszönhetően a levegő átáramlik a készüléken és a beépített UV-C fénycső elpusztítja a levegőben található mikroorganizmusokat. A berendezés használatával a helyiség levegőjében található mikroorganizmusok 99%-a elpusztítható. A készülék működése, a készüléken belül elhelyezett fénycsőnek köszönhetően, nem jelent veszélyt az emberre nézve, használata közben lehet a helyiségben tartózkodni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mobil UV-C levegő fertőtlenítők - BKH6320421
 
Dinies mobil UV-C és kombinált levegő fertőtlenítők

A készülékek elsősorban kórházi szobák, egészségügyi intézmények helyiségeinek fertőtlenítésére lettek kifejlesztve. A felületek és a levegő fertőtlenítése vegyszerek használata nélkül, 254 nm hullámhosszú UV-C fénnyel történik. A berendezés használatával a helyiség levegőjében található mikroorganizmusok 99%-a elpusztítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Fertőtlenítés UV-C sugárzással
Fertőtlenítés UV-C sugárzással
Levegőfertőtlenítés az orvosi gyakorlatban
Fertőtlenítés UV-C sugárzással

Ajánlott kategóriák

Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Egészségügyi és laboratóriumi bútorok és berendezések
Egészségügyi és laboratóriumi bútorok és berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...