Röviden Cégünk történetéről

 

 

 

Cégünk 1991 – ben alakult azzal az elsődleges céllal, hogy egyrészt az újonnan alakult társaságok, magánvállalkozások részére megbízható, magas színvonalú könyvelési és adótanácsadói szolgáltatást nyújtson, másrészt kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. Időközben azonban könyvelő és adótanácsadó irodánk különvált a B&K Kft.-től, és tevékenységét, mint önálló vállalkozás EcoFact Kft. néven folytatja tovább.

Termékstruktúránkat úgy alakítottuk ki és formáljuk ma is, hogy partnereink számára biztosítani tudjunk mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. Elindulásától kezdve fontos számunkra, hogy az értékesítésen túl termékeink beépítését, beüzemelését, használatát szaktanácsadással, szervizeléssel támogassuk. Kiemelkedő feladatunknak tekintjük a megfelelő szervezeti, szakmai és technológiai színvonalat, ennek az elvnek megfelelően 1996-tól rendelkezünk ISO 9001 minõség tanúsítással, folyamatainkat figyelve fejlesztjük szervezetünket, technológiánkat, termékeinket és képezzük kollégáinkat. Tudatosan építjük beszállítói és kooperációs kapcsolatainkat. Mindezt tesszük azért, hogy maximálisan megfeleljünk vevőink elvárásainak.

Végül de nem utolsó sorban említést kell tennem kollégáimról, azokról is akik már nem tagjai jelenlegi csapatunknak. Ők azok akik ötleteikkel, tanácsaikkal és kitartó munkájukkal segítették és segítik mindennapi munkámat, segítenek elérni, hogy olyan szervezettel rendelkezzünk amely képes örülni sikereinek és képes tanulni hibáiból. Büszke vagyok kollégáim innovatív készségére amely sok megoldhatatlannak látszó problémán átsegített bennünket.

Sikeresek akarunk lenni, de úgy, hogy Ön tisztelt látogató megelégedéssel használja termékeinket és vegye igénybe szolgáltatásainkat.

 

Köszönöm, hogy figyelmet fordít ránk.

 

Tisztelettel:
Kugel György
ügyvezető igazgató