Termékcsalád:  DITEC automata bejáratok
Automata Bejáratok Specialistája Kft.

DITEC ipari nyílókapu automatika

A kapuszárnynak megfelelő motor felszerelése különös figyelmet igényel, mivel az időjárási hatásoknak és gyakran nehéz igénybevételnek vannak kitéve. A DITEC cég olyan teljes gyártmányválasztékot tud biztosítani, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen felszerelhető legyen az összes méretű kapura és alkalmazható legyen mindenféle jellegű használatra.

Termékcsalád tagjai

PWR nyílókapu automatika
 
PWR nyílókapu automatika

Elektromechanikus kapunyitó, mely egyaránt lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra lett tervezve. A kapunyitó motorok kiemelkedően magas minőséget és erőt képviselnek, valamint jelentősen megrövidítik a telepítési és karbantartási időt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ARC 1BH nyílókapu automatika
 
ARC 1BH nyílókapu automatika

Ipari kapuk automatizálására speciális automatika. Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol a kapu forgáspontja az oszlop síkjától mélyebben helyezkedik el. Igény szerint végálláskapcsoló készlettel lehet rendelni. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani vagy akkumulátoros készlet segítségével szünetmentesíteni. Az ARC 1 BH egység a rendkívül nehéz igénybevételhez és a nehéz kapuszárnyakhoz használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...