Archishade Kft. PERFEKT ST áthidaló helyére építhető redőnytok rendszer

A PERFEKT ST redőnytok egy áthidaló helyére építhető redőnyrendszer, mely egy könnyen szerelhető, magas műszaki tartalmú, univerzális megoldás. Kiváló hang- és hőszigetelő hatást biztosít, így bármilyen falvastagság és falszerkezet esetén hőhídmentes csomópont jön létre az épület szerkezetében. A redőnytokok több vastagsági méretben állnak rendelkezésre a falazatoknak megfelelően, de akár egyedi méretek is rendelhetők.

  • áthidaló helyére építhető univerzális tokrendszer
  • hőhídmentes, energiatudatos építészet
  • beltartalom utólag is beépíthető
Letöltések
Műszaki adatok

További termékek a cégtől

Varisol K350 és K500 tokozott napellenezők
 
Varisol K350 és K500 tokozott napellenezők

Prémium kategóriás, tokozott, könyökkaros napellenzők, melyek árnyéktoldattal is szerelhetők. A tokozott szerkezetnek köszönhetően védettek a külső hatások ellen. A Varisol K350 elegáns, lekerekített design-nal rendelkezik. Magas minőségű anyagokból készül, erős alumínium profilokkal, így tökéletes védelmet biztosít a textil részére. A védelemnek köszönhetően a vászon hosszútávon megőrzi színét, valamint megóvja a kosztól és az esőtől. Opcionálisan választható - úgynevezett vario-valance - integrált árnyéktoldat a napellenzőhöz, melynek működtetése általában kurblival történik, de motoros irányítással is elérhető. A Varisol K500 a prémium kategóriás, tokozott napellenzők között is a csúcskategóriát képviseli, maximális technikai tartalommal. A napellenzők közül a legszélesebb körű kínálatot nyújtja és a legnagyobb méretek is a K500 típusban érhetők el. Ennek köszönhetően óriási udvarok/terek lefedésére is alkalmas. A modellt remek design jellemzi, a textilvédő profil (tok) segít abban, hogy a vászon megtartsa tökéletes alakját és az mindenkor védett maradjon. Elérhető akár teljesen elrejthető motoros árnyéktoldattal is.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Fixscreen® Minimal kültéri textilárnyékoló Fixscreen® 100 Evo textilárnyékolók Fixscreen® 100 Evo Slim tokos textilárnyékoló Fixscreen® 150 Evo külső és rejtett tokos textilárnyékoló
 
Fixscreen® kültéri zip-es textilárnyékolók
7 termék

A Renson cég fejlesztette ki elsőként a zipzáras elven működő textilárnyékolókat, így technikailag és minőségben is piacvezető az e típusú árnyékolók gyártása terén. Az árnyékolók textil széléhez rögzített speciális zipzár alkalmazásával biztosítják az akár 130 km/h szélállóságot (szélcsatorna teszteken bevizsgált). A textil extrém időjárási körülmények között is a helyén marad, nem zörög, nem szakad. Zárt állapotban betölti a szúnyogháló funkciót, megfelelő fényviszonyokat teremtve hatékonyan véd a túlmelegedés ellen. Fixscreen típusok: függőleges árnyékolók; Topfix típusok: tetőablakokra, télikertek tetejére; Panovista típusok: saroksorolt, üveg-üveg találkozású nyílászárókhoz; Slidefix: vízszintes mozgatással (pld. tolóajtókhoz)

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Atenád Sávroló
 
Atenád sávroló

Különleges megjelenésű beltéri árnyékoló, mely hangulatossá teszi az enteriőrt. Egyediségét a textilek sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakozása nyújtja, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot. Gazdag színválasztékának és a minőségi kivitelnek köszönhetően bármilyen stílusú térbe jól illeszkedik. A tokozott kivitelű sávroló oldalfalra, mennyezetre, vagy fix nyílászáró elé is szerelhető. Elegánsabb megoldást kínál, mint a nyílászáróra szerelt változat. Működtetése motorosan vagy manuálisan történhet. A tok nélküli típus ablakszárnyra szerelhető, kevésbé elegáns és csak manuálisan mozgatható. A textíliák színválasztéka, megjelenése ugyancsak gazdag: lehet egyszínű, fautánzatú és rusztikus (natúr jellegű).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Renson Slidefix vízszintes mozgatású textilárnyékoló
 
Renson Slidefix vízszintes mozgatású textilárnyékoló

A RENSON követve az építészeti trendeket, megalkotta a vízszintes oldalmozgású külső textilárnyékolót, mely szélálló megoldás nagy üvegfelületek, tolóablakok és sarokmegoldások árnyékolására. Egyedülálló módon, a Slidefix-el akár 8 méter széles nyílászárókat is árnyékolhatunk, egyoldali, egymással szembeni működtetéssel vagy sarokcsatlakozással. A szerkezet a textil széleihez rögzített innovatív zip-es rendszert alkalmaz, amely állandóan a rendszer sínjeiben tartja az árnyékolót, így biztosítva annak szélállóságát és teljesen zárt állapotban a rovarvédelmet. A minimalista épületek nyitott tereinek tökéletes megoldása. A screen követi a tolóajtók oldalmozgását, így praktikussá teszi a helyiség használatát, miközben kitűnő árnyékolást eredményez. Mindemellett a rejtett vízelvezetés és az épületbe integrált beépítési megoldás biztosítja számunkra a komfortot és az esztétikus megjelenést.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Varisol W350 és W500 télikert árnyékolók 
 
Varisol W350 és W500 télikert árnyékolók 

Mindkét szerkezet kültéri textilárnyékolóként működik, alkalmazhatók télikert vagy bármilyen üvegtető árnyékolására. A W350 különleges, vezető sínes rendszer, mely szélálló zip-es vagy zip nélküli megoldással választható. Szögletes formavilága, "láthatatlan" tokja kitűnően illeszthető minimál stílusú letisztult épületekhez. A W500 különlegessége a szabadalmaztatott kettős rugós ellenfeszítésben rejlik, melynek segítségével az árnyékoló textil minden állásban ugyanolyan feszes marad. Ezen szerkezet esetében az egyenes felületű kivitel mellet, van lehetőség hajlított lefutósínes megoldásra is.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Fa-alumínium nyílászárók
Fa-alumínium nyílászárók
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Fém nyílászárók, fém profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek
Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...