Aliplast Sp. z o.o.

Aliplast Sp. z o.o.

Kapcsolat
 
Aliplast függönyfal rendszerek
4 termék

Kínálatukban megtalálható látszóbordás (MC-Wall), valamint strukturális (MC-Glass) függönyfal rendszer egyaránt. Az MC-Passive fokozott hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, az MC-Fire pedig egy EI60 tűzállósági osztályba sorolt változat. Mind a négy rendszer azonos lizénákból és bordákból épül fel, és csak kiegészítő elemekben tér el, ami biztosítja az egységes megjelenést.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Aliplast ajtó- és ablakrendszerek
7 termék

Ajtó- és ablakrendszer választékukban hőhidas (Econoline) és hőhídmentes (Imperial, Superial) változatok találhatók. Hőhídmentes rendszereink választhatók kiegészítő hőszigetelő elemeket tartalmazó, bővített megoldással (IPi, IPi+, SPi, SPi+), valamint rejtett szárnyas kivitelben (IP-SU, SP-SU) is. Hőszigetelési szempontból legkedvezőbb profilcsaládunk a Star, amelyből akár esztétikus rejtettszárnyas burkolópaneles bejárati ajtók is készíthetők. Keskenyebb hőhídmentes rendszereiket (Triline, Intruder) alacsonyabb hőtechnikai követelmények esetében ajánlják.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Aliplast tolóajtó rendszerek
5 termék

Tolóajtó választékukban azonos hőmérsékletű belső terek elválasztására alkalmas, hőhídmegszakítás nélküli rendszerek (Ecoslide, Slidecold), valamint hőhídmentes homlokzati rendszerek (Visoglide, Slide Plus, Superglide) találhatók. Hőszigetelés és teherbírás szempontjából legkedvezőbb rendszerük az Ultraglide, amely elérhető egy-, két-, valamint hárompályás változatban. Hagyományos toló szerelvénnyel a maximális szárnytömeg 250 kg, de kiegészítő emelő-toló szerelvénnyel ez akár 400 kg-ra is növelhető.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Aliplast Panorama harmonikaajtó rendszerek

A Panorama három légkamrás, hőszigetelt harmonika ajtó rendszer. Kétféle küszöb kialakítással: a küszöb a felső és oldalsó keret azonos profil folytatása; a padlóburkolatba süllyesztett tényleges küszöb (az ajtószárnyak erre dupla kefetömítéssel záródnak). A szerkezet kialakításánál 2–8 , vagy ennél több mozgó szárny is lehetséges, melynek egyfelé vagy kétfelé tolhatóak, illetve befelé és kifelé is nyílhatnak. A keret, illetve a szárnyak beépítési mélysége 70/78 mm. Az üvegvastagság 4-37 mm között változhat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Aliplast Aluflam tűzálló ajtók
2 termék

Az Aluflam sorozat EI30 tűzállósági fokozatú, beltérben alkalmazható rendszere az AF55. Az EI60 tűzállósági osztályba tartozó AF70 rendszer homlokzati és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A profilok középső kamrája cementbázisú éghetetlen masszával van feltöltve, a sarokkapcsolatok erősítettek, a kritikus helyeken pedig hőre duzzadó tömítéseket alkalmaznak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Aliplast télikert tetők
2 termék

Az Aliver sorozat az aliplast termékcsalád tetőrendszere. Az Aliver 100 rendszer hőszigeteletlen, előtetők kialakítására alkalmas. Az Aliver 1000 és 2000+ rendszerek felhasználásával hőszigetelt félnyereg- és nyeregtetők készíthetők. Összetett tetőformák megvalósításához az Aliver 400 vagy a Victorian Plus rendszert javasolják. Kitöltésként mindegyik rendszerhez választható üveg vagy polikarbonát, ez alól kivételt csak az Aliver 600 rendszer jelent, amelyhez csak 55 mm vastag alumíniumfegyverzetű panelek alkalmazhatók.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...