proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátok


2017. szeptember 01.

A készülékek belsejében a legkorszerűbb szabályozó algoritmus dolgozik

A szobatermosztátok a leggyakrabban használt helyiséghőmérséklet szabályozók még napjainkban is - legyen szó lakóépületről vagy közintézményről. A Siemens új RDH100 és RDJ100 fűtési termosztátjai pontosan azokat az előnyöket kínálják, melyekre a legtöbb vásárlónak szüksége van, a készülékek belsejében pedig a legkorszerűbb szabályozó algoritmus dolgozik a hatékony működésért és lehető legalacsonyabb energiaszámla elérése érdekében.

A készülékek legfőbb jellemzői:
  • Elegáns, modern megjelenés
  • Nagyméretű LCD kijelző, jól látható érték kijelzéssel
  • Nagy méretű elektronikus forgatógomb - a kívánt hőfok beállítására
  • Egyszerű tolókapcsolós programozás (RDJ.. sorozat)
  • Korszerű, energiatakarékos szabályozás (TPI algoritmus)
  • Hatékony fűtésvezérlés - ErP4-es besorolás
RDH100 - egyszerűen energiatakarékos

Az RDH100 (vezeték nélküli változatban RDH100RF/SET) készülékeken csupán egy nagyméretű elektronikus forgatógomb van, melyen precízen és könnyedén beállítható a kívánt helyiséghőmérséklet. A kijelzőn minden fontos fűtési információ jól látható a parancsolt értéktől a mért hőmérsékletig, a kazán állapotától az elem merüléséig egyaránt. A készülék belsejében lévő fejlett szabályozó elektronika pedig korszerű TPI (időarányos integráló) algoritmus használatával számolja ki és működteti a rákapcsolt hőtermelőt a pontos hőmérséklettartás és az energiatakarékos üzem elérése érdekében.

Siemens RDH100 szobatermosztát
Siemens RDH100 szobatermosztát
Siemens RDJ100 szobatermosztát
Siemens RDJ100 szobatermosztát


RDJ100 - egyszerűen energiatakarékos és programozható

Az RDJ100 (vezeték nélküli változatban RDJ100RF/SET) készülékeken a fentieken kívül egy napi időprogram beállítási lehetőség van, mellyel a reggeli és esti időszakokra automatikus komfort hőfok emelést lehet beállítani. A programozást, illetve az üzemmód váltást egyszerűen kezelhető és könnyen átlátható tolókapcsolókkal lehet elvégezni, melyek a készülékház oldalán kaptak helyet, így a termosztát modern és elegáns megjelenéséhez is jól illeszkednek.

Az új szobatermosztátok jellemzőinek és előnyeinek bővebb áttekintését bemutató marketinganyag megtekintéséhez kattintson ide.Az új Siemens szobatermosztátok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Hír
Új bemutató anyagok a Siemens öntanuló szobatermosztátok előnyeiről
2018.05.28    
További hírek a Fűtésszabályozók termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Siemens  RDH100  RDJ100  szobatermosztát  RDH100RF/SET  RDJ100RF/SET  vezeték  nélküli  szobatermosztátok  termosztát  helyiséghőmérséklet  fűtésszabályozók  fűtésszabályozás