proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új MÜPRO MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok


2017. november 27.

Rugalmas felhasználás a második rögzítési mélységnek köszönhetően

Az új betoncsavarok mostantól még nagyobb teljesítőképességgel rendelkeznek a további felhasználási lehetőségeket biztosító második rögzítési mélységnek köszönhetően. Minderről európai műszaki értékelés készült, ami ráadásul tűzterhelésre, valamint szeizmikus követelményeknek megfelelő használatra is kiterjed.

Az előző termékverzióhoz hasonlóan az új MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok különösen gyorsan szerelhető, feszítésmentes rögzítést tesznek lehetővé. A dübelből és csavarból álló, hagyományos rögzítésekhez képest a szerelési idő rögzítési pontonként akár 25%-kal is csökkenhet. A szereléshez nincs szükség semmilyen további szerszámra, a feszítésmentes rögzítéssel pedig kisebb szél- és tengelytávolságok is lehetővé válnak. A szerelés szükség esetén gyorsan, egyszerűen korrigálható. A MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok ezenkívül a TRGI előírásainak megfelelően gázvezetékek rögzítésére is alkalmasak.
  Új MÜPRO MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok
Új méretek: Nagyobb rugalmasság a két rögzítési mélységnek köszönhetően
Az innovatív termékdesignnak köszönhetően a termékskála nagy része immár egy második, kisebb szerelési mélységgel is szerelhető. Alacsonyabb terhelésnél egy meghatározott kisebb rögzítési mélységgel is szerelhetők az új betoncsavarok, így felhasználási köre jelentősen kibővül. A termékkínálat új elemeiként megjelentek a mindössze 40 mm hosszú betoncsavarok is. Ezeket a csavarokat a kicsi, 35 mm-es rögzítési mélység a minimális betonfedésű szerkezetekbe való rögzítésekhez teszi alkalmassá.

Új felhasználási területek: megbízható teljesítmény tűzeseteknél és szeizmikus körülmények között
A MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarok teljesítményéről repedéses és repedésmentes betonban európai műszaki értékelést (ETA) adtak ki. Ez magában foglalja a tűzterhelést, valamint a termékek C1-es szeizmikus körülmények közötti használatát. Az új betoncsavarok így extrém körülmények között is biztos rögzítést tesznek lehetővé.

Amennyiben a MULTI-MONTI-plus típusú betoncsavarokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 24. Ipartelep D/1. épület
Telefon: +36 1 348 0440
Fax: +36 1 348 0439
E-mail:
Web: www.muepro.hu
Homor Péter
alkalmazás technika +36 70 386 5406
   
   
   
A MÜPRO több mint 40 éves tapasztalatával a rögzítéstechnika területén a különleges rögzítési megoldások specialistája. Fotovillamos rendszerek és szolártechnikai berendezések rögzítéséhez a MÜPRO átfogó termék- és szervizkoncepciót kínál.
További hírek a Kötőelemek, dübelek termékkategóriában
További hírek a Rögzítéstechnika termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  MÜPRO  MULTI-MONTI-plus  típusú  betoncsavar  rögzítéstechnika  rögzítőelem  kötőelem  csavar